Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > merveminnoss

merveminnoss kullanıcıları husky bihter arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 18 of 18
  1. merveminnoss
    17-01-09 21:25
    merveminnoss
    PATİ artık yuva aramıyor (:
    kardeşinden ve şuanki evinden ayrılmayacak,kısırlaştırılacak,evinin küçük erkeği olmaya devam edecek (:
  2. merveminnoss
    17-01-09 14:43
    merveminnoss
    tamam çok teşekkür ederim.aklımdasınız.
    önceliğim şuanki yerinde kalması yada ist. da yeni yuva.olmazsa,sizinle irtibata geçerim.tekrar tşkler.
    iyi günler..
  3. husky bihter
    17-01-09 14:33
    husky bihter
    ben haber bekliyorum muhakkak gittiği yerden geri gelmeyeceğine ve çok iyi olacağına dair söz veriyorum. zaten beni birazda olsa tanıyorsundur buradan. profilimede vakabilirsin ;)
  4. merveminnoss
    17-01-09 13:50
    merveminnoss
    daha sonra konuşucam sahibiyle vermeyi bir kez daha düşünsün patiyi.çnkü kardeşlerin ayrılması çok kötü,hiç istemiyorum ben..:( ama beraber kalırlarsada ev hayvanat bahçesine döner..herhlde kısırlaştırcak drmları yok :( bi teklif ederim artık yarısını onlar yarısını biz öderiz napalım :( belki vermekten vazgeçirebilirim diye düşünüyorum.olmazsa ist.da bir yuva bakıcaz,bakıyoruzda..çıkmadı diyelim.o zaman mecburen bunu kaldıracağız..
  5. husky bihter
    17-01-09 13:47
    husky bihter
    mervecim birazda şöyle düşünelim. eğer sağlıklı bir yuva bulacaksa huzurlu olacaksa istanbul mecburiyetini kaldırmayı düşün ?
  6. merveminnoss
    17-01-09 13:33
    merveminnoss
    evet ist. istiyoruz çünkü gidip görmek istiyoruz ara sıra.:( tşk ederim ilgilendiğiniz için..
  7. husky bihter
    17-01-09 12:31
    husky bihter
    üzülmeyin biz bakabiliriz çocuğa ama ulaşım sorun sizin için ve istanbul istiyorsunuz özellikle... :(
  8. merveminnoss
    17-01-09 12:23
    merveminnoss
    slm,
    kaç talibi oldu ama.hala kesin bir sonuç yok.yine kardeşiyle çiftleşmeye çalışıyormuş bu aralar.durum biraz karışık anlayacağınız:(
  9. husky bihter
    17-01-09 11:44
    husky bihter
    hala paticimiz sahip bulamadı mı ?
  10. merveminnoss
    11-01-09 22:19
    merveminnoss
    burdan bi sahip bulduk,sanırım o sahiplecenecek.
  11. husky bihter
    11-01-09 20:47
    husky bihter
    pati konusunu ne yaptınız sahiplenebildi mi?
  12. merveminnoss
    04-01-09 15:40
    merveminnoss
    soracağım ama neresi?..gelip alabilme itimali varsa neden olmasın bnce..
  13. husky bihter
    04-01-09 01:02
    husky bihter
    sakarya dışına vermeyi düşünüyorlarmıymış?
  14. merveminnoss
    03-01-09 23:23
    merveminnoss
    buda izmirdeki iran..
    ---
    ONU 7 AY ÖNCE SOKAKTAN! BULDUM,ÖLMEK ÜZEREYDİ,HERYERİ SİMSİYAH,TÜYLERİ YOLUNMUŞ VÜCUDU YARA BERE İÇİNDE,AĞZI BURNU AKMAKTAN KABUK BAĞLAMIŞTI.EVE ALDIM, TRAŞ VE BANYODAN SONRA ANTİBİOTİK VE ÇEŞİTLİ TEDAVİLERDEN SONRA KENDİNİ TOPARLADI VE 3.5 KG A ULAŞTI,TÜYLERİ DE UZADI.BEMBEYAZ PAMUK PRENSES GİBİ GEZİYOR EVDE ARTIK :) ANCAK KRONİK BİR RAHATSIZLIĞI VAR,AĞZININ İÇİNDE YARALARI OLDUĞU İÇİN SALYA YAPIYOR VE KENDİNİ YALAYAMIYOR ŞU ANDA,SIK SIK İLGİLENİP AĞZINI TEMİZLEYİP İLAÇ SÜRMEK GEREKİYOR.BAĞIŞIKLIĞI SOKAKTA KALDIĞI SÜRE İÇİNDE ÇOK DÜŞTÜĞÜ İÇİN SIK SIK TEKRARLIYOR BU DURUM.ANCAK BİR SÜRE SONRA VÜCUT KENDİNİ TOPARLAYINCA BU DURUMUN DÜZELECEĞİNİ SÖYLEDİ DOKTORUMUZ.O ZAMANA KADAR SABIR VE İLGİYLE ONA BAKABİLECEK BİR AİLE ARIYORUZ.
    ARADA ZİYARET EDEBİLMEMİZ İÇİN İZMİR DIŞINA GÖNDERMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ.
  15. merveminnoss
    03-01-09 23:22
    merveminnoss
    şuanki sahiplerinin bana yolladığı mesajı yolluyorum.kediler sokakta yaşıyor.sakaryadalar.
    ---
    3 kardes var anneye yuva aramiyorum cunku pek evcil degil 8 yasinda bu yastan sonra zor olur onun icin. kedilerin 2si erkek 1i disi .goz renklerini tam bilmiyorum ama saf van kedileri gibi renkli degiller.en azindan 2sini falan beraber alan cikicak olursa daha iyi olur cunku cok iyi anlasiyolar her zaman yapisik gibiler :)gayet evciller sevdirmek icin insanin tepesine cikiyolar.izmit-sapanca gibi yakin yerler olabilir aslinda ama bilmiyorum ulasim problem olur galiba rapedghost@hotmail.com dan ulasilabilir bana..
  16. husky bihter
    03-01-09 21:17
    husky bihter
    izmirdeki için bilgi alabilir miyim acaba? yada sakaryada olur hatta sakarya daha iyi olur bu aralar ? hemen bilgi verebilir misin ama? sakaryadaki bir yakınıma sahiplendirebilirim. izmirdekinide biz alabiliriz.
  17. merveminnoss
    29-12-08 17:01
    merveminnoss
    hay allah .. :( neyse kökü onda :) g.o.
  18. husky bihter
    28-12-08 16:12
    husky bihter
    merhaba. resim yorumlarınız için çok teşekkür ederiz öncelikle ama sokakla alakası yok. patik bayramda hastaneye yatmıştı. oradaki çok zeki veteriner hem bıyıklarını hemde kaşlarını uzun diye kesmiş. cinsi gereği çok güzel bıyıkları vardı ancak ne yazıkki kazaya uğradı... çok sinirlendim bende...

Saat 22:59.