Küçük Cezve kullanıcıları Djpink arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 5 of 5
-
Djpink'mizin işi var sanıyorum Esra'cığım, biz eşeğin kulağına su kaçırmadan yavaştan yavaştan toz olalım (: Herkese iyi geceler (:
-
caiz'dir efem buyrunuz da sessiz olunuz hahahah seviyorum sizi de hadi gelmemişsin hala :)
-
Djpink'im bir tanem benim porofilimde çok hayati ((((: bir mesele konuşuyoruz da sana zahmet uygun olduğunda bir bakar mısın (;
-
Haydi gel djpink evren kurtarmaca oynayalım, biliyorsun bunu bu zamanda kimse ciddiye almaz (: 'Küçük bir pozitif düşünce, negatif düşünce ordusunu mağlup eder' demiş Aldous Huxley ve 'Kelimelerin gücünü anlamayan insanın gücünü anlayamaz'' demiş Konfiçyüs bu babda, haydi gel düşüncelerimizi ve kelimelerimizi alıp kurtarma oyununa başlayalım (: Esra'ya da seslenek değil mi? Esra kızz, koşş! (:
-
Djpink kusuruma bakma, boş yere profil talan etme huyum yoktur pek, ama bu hatun STAR OLMA sevdasına sokacak çocukları yavv! Laf yetiştirmek üzre damladım affınına sığınarak (:
Kızz Esra, datlum döviciim seni bak >:[ Hani hümanist değildin, star pet işini duyunca sevgi doldun birden, ne çocukların aklına sokuyorsun böyle şeyleri bakayım? Onlar benim ve belki diğer birçoğunun gönlümüzün starı. Yoldan çıkaracak çocuklarımı yavv >:[
Şaka şaka (: Bebişlerimizin hakkıdır, hele ki Şirin'im bir tanem cancağazım o benim ideolüm nasıl Tosti kedi değilse Şirin de köpek değil, başka bir şey (: Onun bakışlarına kurban olurum ben (:
Sayın yönetim öyle ben bas bas bağrınmayacağım ahan da Şirin'imi star pet adayı olarak öneriyorum. Oylamada aklınızda bulunsun. Hak eden kazansın efenim (:
Sevgilerimle...