meda kullanıcıları BADİ arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 5 of 5
-
Veterinerimizde 2 dr var son gittiğimizde dayanamadım söyledim dr dedim kızımız diğer dr sevmiyor lütfen siz ilgilenin o da badiye sen aşıkmı oldun bana dedi kesin senin kızda aşıktır dr ondandır usluluğu.Biz bizi üzmesinler diye sakinler sanıyoruz halbuki iç dünyaları çok farklı benim kızım biraz şıp sevdi ama ciddi boyutta bir cocker'a aşık ismi geçince deliriyor 2 kez gördü cockerı ama sokağa çıkınca hep aynı gördüğü yere gitmek istiyor.Alemler...
-
bizim öyle bi problemimiz yok allahtan 11 kiloyla ideal kilodayız :)
dün akşam veterinerimizin sahneye çıktığı bi bara gittik
kızımızla gurur duydum bi kez daha yaklaşık iki saat oturduk ve hiç yaramazlık yapmadı herkes hayran kaldı kızıma :))
-
Ya sorma bizimkide normalde 4-5 kg olmalıymış veterinere götürdüm 6kg eve gelince dedim boşuna değil koltuğa zor hopluyorsun şimdi 3 aydır rejimde öyle zor yemek yediriyorumki zaten seçiyor aşırı derecede birde rejimimiz çıktı...
-
teşekkür ederiz bu dört ayaklıların hepsi birbirinden güzel zaten insan hangisiyle ilgileneceğini şaşırıyo bazen :)
o kırmızı kazağımız artık olmuyo çok büyüdü kızımız :)
-
Slm nasılsın meda köpüşün nasıl bayılıyorum onun kırmızı kazaklı resmine şirinlik muskası nazarlardan saklasın rabbim.