tabiki kendine istediğin yerden kedi alabilirsin canım, tercih meselesi bu. ama bütün insanların olduğu gibi bütün hayvanların da sevgiye ihtiyacı vardır ister barınakta olsun ister petshop ya da sahiplenmeyi beklediği annesinin yanı.
Kedim dişi ancak henüz küçük. kedilerin adet olup olmadıkları konusu tartışmalıdır. Veterinerler ve uzmanlar ikiye bölünmüşlerdir. Bazıları adet olduklarını bazıları ise olmadıklarını savunur. Elimizde kesin bir bilgi yok. İstersen internetten araştır ya da gidip bir veterinerle konuş. daha kesin ve gerçek bilgiyi sanırım ancak bir veteriner verebilir.
ben cins özellikle de scottish fold bir kedi istiyordum, tabi her şeyin bir bedeli var onu ödedim ve aldım. Barınaktan almak da bir yöntemdir seni bu kararından dolayı kutlarım. umarım kedinle hep mutlu olursun, hoşcakal.
kedimizin cinsi scottish fold (iskoç kıvrık kulak) ve dişi. adı patik hanım :)eğer scottish fold bi yavru istersen sana aldığım bayanın ileyişim bilgilerini verebilirim, belli bir ücret karşılığı veriyor tabiki bayan. özel bir kedi çünkü.