Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Profili Görüntüle

Profil Resmi Toplam: cagla_miyav

cagla_miyav cagla_miyav Çevrimdışı

Misafir Mesajları

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 5 of 5
  1. cagla_miyav
    28-09-09 18:29 - permalink
    cagla_miyav
    bunu bilmem ii oldu kedi cinsiyetimi ona qöre seçerim
  2. _Doa
    27-09-09 15:42 - permalink
    _Doa
    KediLer Adet oLmazLar. Fakat Dişi köpekLer oLuyorLar tßikide ama kesnLkLe hç ßir kedi adet oLmaz (:
  3. inissiye
    18-09-09 10:55 - permalink
    inissiye
    tabiki kendine istediğin yerden kedi alabilirsin canım, tercih meselesi bu. ama bütün insanların olduğu gibi bütün hayvanların da sevgiye ihtiyacı vardır ister barınakta olsun ister petshop ya da sahiplenmeyi beklediği annesinin yanı.

Kedim dişi ancak henüz küçük. kedilerin adet olup olmadıkları konusu tartışmalıdır. Veterinerler ve uzmanlar ikiye bölünmüşlerdir. Bazıları adet olduklarını bazıları ise olmadıklarını savunur. Elimizde kesin bir bilgi yok. İstersen internetten araştır ya da gidip bir veterinerle konuş. daha kesin ve gerçek bilgiyi sanırım ancak bir veteriner verebilir.

ben cins özellikle de scottish fold bir kedi istiyordum, tabi her şeyin bir bedeli var onu ödedim ve aldım. Barınaktan almak da bir yöntemdir seni bu kararından dolayı kutlarım. umarım kedinle hep mutlu olursun, hoşcakal.
  4. inissiye
    17-09-09 17:15 - permalink
    inissiye
    kedimizin cinsi scottish fold (iskoç kıvrık kulak) ve dişi. adı patik hanım :)eğer scottish fold bi yavru istersen sana aldığım bayanın ileyişim bilgilerini verebilirim, belli bir ücret karşılığı veriyor tabiki bayan. özel bir kedi çünkü.
  5. Djpink
    17-09-09 15:00 - permalink
    Djpink
    Hoşgeldiniz mihav ailesine.. Güzel paylaşımlar hoş sohbetler dilerim ve dostunuzun resimlerinide eklerseniz çok sevinirim kendi adıma...

Aşağıdaki linklerden muhteşem profillere sahip olabilirsiniz.

Profil Bilgilerini Düzenle
    Profil Resmi Düzenle
    Resim Albümü Oluştur

Ailesi

Profil Resmi Toplam: cagla_miyav
    cagla_miyav
    Bayan, İstanbul (Anadolu Yakası)
    Kısaca ÇaqLa...
    KediLeri çok severim her qittiim evlerin sokaqına plastik bi kapla süt bırakırım kısaca hayvanları çok sewerim
    Bilgileri...
    Adı: ÇaqLa
    Cinsiyeti: Bayan
    Doğum Tarihi: Nisan 15
    Ülke / Şehir: İstanbul (Anadolu Yakası) / Türkiye
    Öğrenim Bilgileri:
    Mesleği:

Arkadaşları

Arkadaşlar gösterme 1 to 2 of 2

İstatistik

Mesaj adeti
Misafir Mesajları