akyurt kullanıcıları Djpink arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 2 of 2
-
Yorum ve görüşlerin için teşekkürler.. Bu konuyu değerlendiricem.. Profil düzenlemeyi ise kontrol paneli profil düzenle'den çok rahat yapabilirsin.. ;)
-
Sevgili DJPİNK!! Forumu çok beyendim ancak sitede konu azlığı ve üye yetersizliği mevcut.ayrıca çoğu önemli konuda okuyanlar sadece okuyorlar teşekkür bile etmeden emeğe saygısızlıkla çıkıp gidiyorlar.üyeleri rütbelendirme metodu uygulayarak en azından mesaj yazmaya ve forumun web'deki yerini yükseltmek için rütbelendirme metodu uygulayabilirsiniz.Yani örneğin çoğu forumda olduğu gibi örn.50 mesajı olan üyenin nickinin altına 1 yıldız ve çavuş gibi sınıflandırma yapılabilir.veya bir pet forumu olduğu için örn.50 mesajı olan bir üyeye akrep gibi lakaplar verilebilir.kendim birçok sitede şahit oldum insanlar sırf derecelerini yükseltmek için her açılan konuya bir teşekkür mesajı olsun yazıyorlar.veya sırf mesaj yazabilmek için konu açıp ilgilerini çeken konular arıyorlar. Bu yöntemin faydalı olacağını düşünüyorum SAYGILAR.;) Bu konuda bişey yapman için yazdım Bu arada profil süper bitanede bana yapsana :D