Blog
catchup'in Blog Sayfasına GitYeni Basliklar
Son Giriş
Etiket Etiketlenmemiş
bugün vetimi ziyaret ettik.mantar enfeksiyonuyla ilgili tedavi başladık ..2 iğne yaptı bana 15 gün sonra tekrarlanıcakmış..gelince 3 saat uyumuşum deliksiz
kilo almışım ayrıca
ii bakıyo eda bana ama proteini yüksek mama yemicekmişim bi süre daha.. ev sıcak mı oldu nee..edaaaa aç pencereyi hadi dışarıyı izleyip iki hava alalım
kilo almışım ayrıca
ii bakıyo eda bana ama proteini yüksek mama yemicekmişim bi süre daha.. ev sıcak mı oldu nee..edaaaa aç pencereyi hadi dışarıyı izleyip iki hava alalım
Etiket Etiketlenmemiş
otobüs bagajında geçen 10 saatlik yolculuktan sonra dün akşam nerde uyuduğumu bilemedim..eda tüm molalarda boxımı kaptığı gibi çıkardı beni f tipinden..mecburi bi yolculuk olduğu için kızmadım ona..pasiflora ver demiş vetim..istesemde kızamazdım zaten...
bugün max.ilgi gördüm.. ne oyunlar ne oyunlar..karton torba da saklanbaç , plastik top yakalamaç , kovalamaç
kedi otu bile aldı bana üstelik..seviyo beni

bugün max.ilgi gördüm.. ne oyunlar ne oyunlar..karton torba da saklanbaç , plastik top yakalamaç , kovalamaç

kedi otu bile aldı bana üstelik..seviyo beni
Yeni Yorumlar

Kullanımı kolay , eğlenceli , ayrımcılık olmayan bir topluluk :) 1 numara bir site olmuş , bu sitede emeği geçen herkese tsk ediyorum :) TBRKLER