tunaliza kullanıcıları jasha arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 3 of 3
-
Merhaba,yorumunuzu okumaya yeni fırsatım oldu.Uzun süredir giremiyorum.Cathy'le Süt'e gelince,onlar biraz garipler.Süt ondan beklemediğimiz şekilde ağırbaşlı davranmaya başladı.Cathy şimdi en oyuncu dönemlerinde olduğu için,her türlü tehlikeyi yok sayıp Süt'ün üzerine atlıyor.Zaten ondan hiç korkmuyor.Ama biz Süt için endişeleniyoruz.Çünkü Cathy büyüdükçe onun için tehdit oluşturabilir hale gelecek sanırım.Keşke daha uyumlu olabilseler.Ara sıra oynuyorlar ama Süt alıştığından mı yoksa kızdığından mı oynuyor anlayamıyorum.Tek bildiğim çok yavaşladığı.Onun iyiliği için Cathy'yi birine vermek fikri de beni üzüyor.Açıkçası çıkmazdayım.Umarım sizinkiler iyidir.İyi anlaşıyorlardır.Sevgiler...
-
Merhabalar, yorumunuz için teşekkür ederiz.
Açıkçası nima ve jashayı pek bir araya getirmedik. Korkumuz Jashadan değil Nimadandı. Bizim de kedimiz daha sonra geldi evimize fakat jashayı görür görmez verdiği tepkiler sonucu pek yanyana getirmemeyi tercih ettik. Fakat zamanla alışacaklarını düşünüyoruz. Umarım sizinkiler de öyle olur. :)
-
ikisi de çok tatlı maşallah,benim de bir kedim bir köpeğim var.onlar birbirlerine alıştılar mı?yani zaman geçtikçe?bizim kedi daha çok yeni ve köpeğim de 4 yaşlarında.şimdilerde biraz sorun yaşıyoruz ama ilerde geçer mi merak ettim.