Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Profili Görüntüle

Profil Resmi Toplam: tunaliza

tunaliza tunaliza Çevrimdışı

Misafir Mesajları

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 8 of 8
  1. fıstık2008
    18-09-09 18:12 - permalink
    fıstık2008
    estağfurullah uzun zamandır giremedik sayfamıza.çok ii fıstık.ilgilendiğin için sağol.senin köpeğinin nesi vardı.
  2. catchup
    04-09-09 13:28 - permalink
    catchup
    teşekkürler :) resimlere baktım seninkilerde çok şekerler maşallahh
  3. damla
    01-09-09 22:08 - permalink
    damla
    bana resmimdeki köpeyin benim olup olmadığını sormuştun hayır ama önümüzdeki sene bu cins bi tane alıcaz.
  4. damla
    01-09-09 21:17 - permalink
    damla
    slm!ben damla köpeğin ve kedin çok şeker
  5. tunaliza
    01-09-09 21:07 - permalink
    tunaliza
    Uf ya çok sessiz bir sayfam var:D
  6. jasha
    22-08-09 22:47 - permalink
    jasha
    Merhabalar, yorumunuz için teşekkür ederiz.
    Açıkçası nima ve jashayı pek bir araya getirmedik. Korkumuz Jashadan değil Nimadandı. Bizim de kedimiz daha sonra geldi evimize fakat jashayı görür görmez verdiği tepkiler sonucu pek yanyana getirmemeyi tercih ettik. Fakat zamanla alışacaklarını düşünüyoruz. Umarım sizinkiler de öyle olur. :)
  7. lokum2009
    31-07-09 16:56 - permalink
    lokum2009
    saol seninkide ama çok çok şeker
  8. Djpink
    29-06-09 19:29 - permalink
    Djpink
    Hoşgeldiniz mihav ailesine.. Güzel paylaşımlar hoş sohbetler dilerim ve dostunuzun resimlerinide eklerseniz çok sevinirim kendi adıma...

Aşağıdaki linklerden muhteşem profillere sahip olabilirsiniz.

Profil Bilgilerini Düzenle
    Profil Resmi Düzenle
    Resim Albümü Oluştur

Ailesi

Profil Resmi Toplam: tunaliza
    tunaliza
    13 Bayan, Tekirdağ
    Kısaca tuna...
    Bilgileri...
    Adı: tuna
    Cinsiyeti: Bayan
    Doğum Tarihi: 05-06-96 (13)
    Ülke / Şehir: Tekirdağ / Şarköy
    Öğrenim Bilgileri: İlköğretim
    Mesleği: Öğrenci (Lise,İlköğretim)

Cathy

Cathy
    Cathy
    Kedi, Dişi
    Kısaca Cathy...
    hem yaramaz hem de uysal,çok şirin,kumuna alışamadı ve tuvaletini koltukların arkasına yapıyor,ellerimi pek sevmedi heralde yırtıp duruyor ve emiyor.o dünyadaki en tatlı ikinci şey(sütten sonra:))
    Özellikleri
    Adı: Cathy
    Türü: Kedi
    Cinsiyeti: Dişi
    Doğum Tarihi: temmuz 2009 (günü bilmiyorum)
    Irkı: Tekir
    Genel Bilgileri
    Eş Arıyor mu?: Hayır, aramıyor
    Takma İsimleri: kedii
    Sevdiği Şeyler: ellerimizi tırmalamak,süt içmek,bilimum her şeyi emmek,müzik dinlemek:)
    Sevmediği Şeyler: benden ayrı kalmak,yanında ben yokken uyumak
    Sevdiği Yemekler: süt
    Son olarak...
    Çok küçük ve masum,son derece savunmasız ve tamamen içgüdüleriyle yaşıyor.O da tüm diğer hayvanlar ve yavrular gibi doğanın bir mucizesi!

Süt

Süt
    Süt
    Köpek, Dişi
    Kısaca Süt...
    Çok hareketli ve cadı olup,özellikle anneme çok bağlıdır.Bembeyaz ve küçücük olmasına rağmen cüssesinden umulmayacak sesler çıkarır.Veterinerden çok korkar ve arabaya binince çok heyecanlanır.Bir lokma yemek için dakikalarca iki ayak üstünde gezinebilir.Maydanoz,zeytin ve ekşi şeyler hariç hemen her şeyi yer.Ama her şeyden önce sevgiye açtır.Ve hayatımın güneşidir:)
    Özellikleri
    Adı: Süt
    Türü: Köpek
    Cinsiyeti: Dişi
    Doğum Tarihi: 03/08/2005
    Irkı: Norfolk Terrier
    Kilosu: 4 kg
    Genel Bilgileri
    Eş Arıyor mu?: Hayır, aramıyor
    Sevdiği Şeyler: Koşmak,benimle uyumak,yediğimiz şeylerden yemek,gezmeye çıkmak,çocuk kovalamak:)
    Sevmediği Şeyler: Veterinere gitmek,yalnız kalmak,küçük çocuklar,deodorant...
    Oyuncakları: Çoraplarımız ve terliklerimiz bir de oyuncak ayılar...
    Sevdiği Yemekler: Hemen hemen her şey!!!

Blog

Son Giriş

Tarih: 05-08-09 saat 16:48 Yorumlar 2
Burada yazılanlar,sizin bulunduğunuz tarihten çoook çok yıllar sonrayı anlatır.Bundan iki bin yıl kadar önce,insanlık en parlak dönemlerini yaşıyordu.Teknoloji son noktadaydı,hemen her hastalığın çaresi vardı,insanlığın ve maddenin köküne inilmişti ve varoluş çalışmaları yapılıyordu.Ama bununla birlikte doğa yavaş yavaş katlediliyordu.Varolan güzelim denge bozuluyordu.Teknoloji gelişiyordu ama yanlış şekilde.Yeşil yanlısı teknolojiyi kullanmak devletlerin işine gelmiyordu.Kısa vadede hem pahalı...

Tarih: 30-07-09 saat 15:10 Yorumlar 0
Onu kucağımda son bir kez okşadım.Huzurlu uykusunda çıkardığı mırıltıyı son bir kez daha dinledim.Onun huzuru bana da huzur veriyordu.Tatlı kokusu burnumu yalıyor,adeta "Merhaba,ben buradayım!" diyordu.Evin her yerine sinmişti o güzel koku.Sütle karışık,pudramsı ama tatlı mı tatlı ve masum bir bebek kokusu.Bu koku,dünya üzerindeki başka hiçbir canlıda bulunmaz ve büyüdükçe yok olur.Yerini çeşitli esanslar alır.Tabii bu esanslar o masum kokunun yerini tutamaz asla.Sıkıcı ve geçicidirler.Bu...

Tarih: 30-06-09 saat 21:59 Yorumlar 5
Merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.Hayvanlara,özell ikle köpeklere karşı aşırı bir sevgim var.Ailemizin biricik ferdi Süt de 4 senedir bizlerle beraber.İki sene önce Şarköy'e taşındık ve geçen yaz Süt bronşit oldu.Nefes alırken hırıltısı oluyordu,halsizliği,iştah sızlığı ve ateşi vardı.Buradaki veterinerimiz ona birkaç iğne yapıp iyileştirdi.Ama bu yaz yine hastalandı ve bronşit belirtisi göstermiyor.Ateşi var ve yine halsiz ve iştahsız.Ayrıca-bilirsiniz ki terrierler çok hareketlidirler-eski...
Yeni Yorumlar
teşekkür ederim canım....
Gönderen tunaliza 09-09-09 13:51 tunaliza Çevrimdışı
gerçekten çok haklısın.hiç...
Gönderen damla 04-09-09 19:37 damla Çevrimdışı
iyileştiğine sevindim!...
Gönderen damla 01-09-09 23:23 damla Çevrimdışı
yardımınız ve öneriniz...
Gönderen tunaliza 29-07-09 23:52 tunaliza Çevrimdışı
Saglıkla ilgili sorularınızı,...
Gönderen yosun 15-07-09 01:23 yosun Çevrimdışı

Arkadaşları

Arkadaşlar gösterme 1 to 6 of 6

İletişim Bilgisi

Anlık Mesajlaşma
Send an Instant Message to tunaliza Using...
Bu Sayfa
http://www.mihav.com/forum/uye/23148/

İstatistik

Mesaj adeti
Albümler
Misafir Mesajları
Genel Bilgiler
  • Son Aktivite: 30-09-09 21:17

Saat 18:37.