Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Profili Görüntüle

Profil Resmi Toplam: çiko2007

çiko2007 çiko2007 Çevrimdışı

Misafir Mesajları

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 14 of 14
  1. inissiye
    27-09-09 21:32 - permalink
    inissiye
    merhaba, kedimin cinsi scottish fold (iskoç kıvrık kulak). sokakta böyle bir kedi bulduysan çok şanslısın, ben patk hanımı 2 ay aradım, 2 ay da doğmasını bekledim :)
  2. gevezemm_zeytinim
    23-09-09 09:34 - permalink
    gevezemm_zeytinim
    mrh. yaa aslında gözleri siyah ama her resimde mavi çıkıyor anlamadım gitti :S ama senin köpeğinde çok tatlı sanırım aynı cıns.. benimki norfolk terrier 0 grubundan... erkek benimki seniniki...
  3. Tıfıl
    16-05-09 01:06 - permalink
    Tıfıl
    Mrb çiko2007 , benim Tıfıl'ımın enteresan bir öyküsü var ve forumda Tıfıldan herkese selam başlığı altında yazmıştırm. Eminim sen de okuduğunda duygulanacaksın . Selamlar.
  4. puki
    14-05-09 20:32 - permalink
    puki
    bu bebişlere yuvamı buldunuz?
  5. puki
    14-05-09 12:23 - permalink
    puki
    anladım canım görüşürüz inşallah.fıstığada çok sevindim çok geçmiş olsun.bende yeni bi bebiş arıyorum eğer kız olursa onada kıyafet yaparmısın çok tatlı olmuşlar ben bu kadar becerikli değilim valla :)
  6. puki
    13-05-09 22:30 - permalink
    puki
    valla canım sende gelirsen erkek arkadaşının yanına görüşelim çikoyuda getircekmisin sen ikisinide görmek isterim çok şekerler çünkü kıyafetleride çok tatlı aynı kendileri gibi.haberleşiriz yine sen geliceğin zaman öptüm ufaklıkları.
  7. BADİ
    08-05-09 13:48 - permalink
    BADİ
    Evet benimki de dişi hayvanları sokağa bırakanları hiç sevmiyorum bende badinin 3 sahibiyim daha 2 yaşında yok ve 6 aydır güven vermeye çalışıyorum kendine güveni gelişti şimdi geldiğinden çok farklı...
  8. BADİ
    06-05-09 17:16 - permalink
    BADİ
    yeni üye oldun galiba hgeldin yavruşun dişimi öyle duruyorda resimlerdeki nazlı hareketlerinden malta terrierimi benimkine çok benziyor ama badi bembeyaz seninkinde galiba farklı renklerde var.
  9. merve çağrı
    06-05-09 13:04 - permalink
    merve çağrı
    bende aynen öyle söyledim zaten..gelirse kediden zarar gelir dedim:)
  10. merve çağrı
    04-05-09 21:37 - permalink
    merve çağrı
    evet döküyor:( köpek açısından problem olacağını sanmıyorum çünkü köpekler dost canlısıdır ama kedi için biraz alışma süreci gerekebilir böyle durumlarda da tek çare sabretmektir
  11. merve çağrı
    04-05-09 18:57 - permalink
    merve çağrı
    iki köpeğniz için ayrı ayrı mı profil açtınız..ikisini bir arada yapabilirdiniz:)
  12. merve çağrı
    04-05-09 18:56 - permalink
    merve çağrı
    ne mutlu size..ikisine de yuvanızı açmışsınız..bir can ı kurtarmışsınız..böyle insanların olduğunu bilmek çok mutlu ediyor beni..
  13. merve çağrı
    04-05-09 18:35 - permalink
    merve çağrı
    camdan baksa iyi bizzat cama çıkıp geleni gideni seyreder pervazda dolaşır..:)
  14. Djpink
    04-05-09 17:41 - permalink
    Djpink
    Hoşgeldiniz mihav ailesine.. Güzel paylaşımlar hoş sohbetler dilerim ve dostunuzun resimlerinide eklerseniz çok sevinirim kendi adıma...

Aşağıdaki linklerden muhteşem profillere sahip olabilirsiniz.

Profil Bilgilerini Düzenle
    Profil Resmi Düzenle
    Resim Albümü Oluştur

Ailesi

Profil Resmi Toplam: çiko2007
    çiko2007
    1 Bayan, Bolu
    Kısaca ...
    18-8-87
    Bilgileri...
    Adı:
    Cinsiyeti: Bayan
    Doğum Tarihi: 12-12-07 (1)
    Ülke / Şehir: Bolu / Türkiye
    Öğrenim Bilgileri: Üniversite
    Mesleği: Öğrenci (Üniversite, lisans,lisansüstü)

Blog

Son Giriş

Tarih: 27-09-09 saat 23:25 Yorumlar 1
yıl 2007 martın 5iydi...derse girmeden kampüste çimlerin üstünde onu gördüm.daha minicikti.küçücük bedeniyle sokakta kimbilir neler yaşamıştır miniğim...kanım birden ısınıverdi bebeğime.sevdim onu...o kadar sevgiye susamıştı ki sevgime hemen karşılık verdi,sevindi.biraz zaman geçti.hoca derse girmişti.benim de girmem gerekiyordu.ne o ne de ben ayrılmak istemiyorduk.zoraki sınıfa doğru çıkarken bir baktım miniğim de peşimden sınıfa geliyor.ikimiz yan yana sınıfa girdik.herkes,hoca da dahil bize bakıyordu.hocadan...
Yeni Yorumlar
ayy ne hooooş!!
Gönderen ooooozge 06-10-09 22:06 ooooozge Çevrimdışı

İstatistik

Mesaj adeti
Albümler
Misafir Mesajları
Genel Bilgiler
  • Son Aktivite: 04-11-09 21:25

Saat 06:01.