Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Profili Görüntüle

Profil Resmi Toplam: fıstık2008

fıstık2008 fıstık2008 Çevrimdışı

Misafir Mesajları

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 25
  1. tunaliza
    30-07-09 00:50 - permalink
    tunaliza
    köpeğiniz nasıl oldu,yani dış kapının dış mandalı gibi olmiyim ama merak ettim.çünkü benimki de bi hastalık geçirdiği ve kime yardım etmediği için herkesi merak ediyorum da.umarım iyidir.iyi değilse ve oturduğunuz yerdeki imkanlarınız kısıtlıysa istanbulda bazı hayvan hastaneleri var,onlardan birine götürün bence.pek yararım dokunmadı ama,,iyi dileklerim fıstıkla...
  2. fıstık2008
    20-05-09 23:38 - permalink
    fıstık2008
    kızım yine hasta...nazar değiyor bebeğime...
  3. puki
    17-05-09 22:41 - permalink
    puki
    iyi hadi çok geçmişler olsun fıstık hanıma sağlıklı günler dilerim
  4. puki
    17-05-09 17:23 - permalink
    puki
    fıstık iyileştimi tamamen?
  5. elmyra_forever
    16-05-09 02:33 - permalink
    elmyra_forever
    çok geçmiş olsun. fıstık ne durumda şimdi, tahlil sonuçları belli oldu mu? inşallah kötü birşey çıkmaz ve bir an önce sağlığına kavuşur fıstık.
  6. puki
    12-05-09 20:16 - permalink
    puki
    bu arada görüşelim falan dedimde kusura bakmayın ya ben bayansınız diye öyle bi teklifte bulundum resimlerini seviyorum ama illakide şöyle bi sıkıp okşamak istedim fıstık hanımı malum artık evimdeki stres topum yok bizi yanlız bıraktı.bide köpişlerinizin kıyafetleri özelmi yoksa küçülmüşlerimi giydirdiniz
  7. puki
    12-05-09 20:10 - permalink
    puki
    valla kampüsten bi köpek daha bulursan onuda bana getirin nolurrr bunların ikiside çok tatlı çikonun yaşı kaç biliyomusunz
  8. puki
    12-05-09 19:41 - permalink
    puki
    bende seni bayan zannediyodum.neyse fıstık küçük bi köpek dilerim bir an önce sağlığına kavuşur.ama kısırlaştırma bence en azından bir kez doğursun çünkü dişi köpekler ilerleyen yaşlarda kanser oluyorlar doğurmadıkları için oluyormuş veteriner öyle diyo yinede sen bilirsin tabi.fıstıkçım dilerim bir an önce iyileşirsin.
  9. puki
    12-05-09 18:45 - permalink
    puki
    ya bu arada biraz iğrenç olcak ama alışkınsındır sende bir köpek sever olarak ne renk kusuyo fıstık kahverengi falanmı bide büyük idrarını takip et fıstığın eğer siyahsa mutlaka veterinere bundan bahset mide kanaması falan olmasın
  10. puki
    12-05-09 18:42 - permalink
    puki
    ben edremit truzm meslekten mezunum annem havranda meslek lisesinde öğretmendi babamda 75. yıl ilköğretimde öğretmendi orda okuduysan bilirsin belki bu arada adın ne ben ezgi
  11. puki
    12-05-09 12:05 - permalink
    puki
    ben edremitte yıllardır veterinerimiz olan döndü türeye götürüyodum akçaydaki mehmet beyde bizim traşımızı yapıyodu ama o da hastalıklar konusunda pek iyi değil eğer görüşmek istersen havrana geldiğinde haberleşelim ben o tatlı şeyi görmeyi çok istiyorum fıstığın yavrusu falan olursa o da olabilir yani onuda alabilirim.ya bu arada bu sabah nasıl fıstık kusuyomu hala?akşam merak ettim hep valla
  12. puki
    11-05-09 23:21 - permalink
    puki
    canım bizimki regli sonrasında böyle bişey çıktı veterinerde çok uzun süredir regli olmuyodu bu köpek oluncada uzun sürdü onu kafama hiç takmıyorum dedi ama pukinin bu arada çok da ateşi vardı sürekli su içiyodu hiç bişey yemiyodu.Yani senin anlıycağın bişey demedi veteriner ben kafama takmıyorum bunu sende takma dedi bize takmadık ve köpeğimiz yok şu anda inşallah fıstığın geçici bişeydir...
  13. puki
    11-05-09 20:20 - permalink
    puki
    canım anlattıkların pukimin şikayetlerine çok benziyor bizde küçük yerdeydik imkan kısıtlı.pukimde kusuyodu hiç iştahı yoktu kanlı çiş yapıyordu ama seninki daha küçük sanırım dilerim bir an önce iyileşir tatlı şey ama sakın peşini bırakmayın o işin bak bizimki pisipisine öldü yavrucak yok yaşı var dedi yaşamış artık yaşıyacağı kadar dedi onu dedi bunu dedi olan pukime oldu.
  14. puki
    11-05-09 18:25 - permalink
    puki
    fıstığı merek ettim nasıl oldu şu anda iyimi ne olur işini çok iyi bilen bi veterinere götür bak benim köpeğim veterinerin sorumsuzluğundan öldü dikkatli ol!
  15. lokum2009
    11-05-09 11:37 - permalink
    lokum2009
    bunlar neden bu kadar şeker ya ... ağlicam valla ... bende issityorum ... ben oğlumu bugün hiç bırakmak istmedim işe giderken ... pıtır pıtır koşturmasını izlemek istedim ....
  16. elmyra_forever
    10-05-09 22:37 - permalink
    elmyra_forever
    tekrar geçmiş olsun fıstığa.inşallah bir daha rahatsızlık geçirmez tatlış.
  17. elmyra_forever
    09-05-09 09:53 - permalink
    elmyra_forever
    yeni okudum. çok geçmiş olsun fıstığa. şu anki durumu nedir fıstığın? ne olduğunu bulabildiler mi?
  18. fıstık2008
    06-05-09 22:51 - permalink
    fıstık2008
    çok teşekkür ederim ama kızgınlık döneminde değil galiba fıstık.20 gün sürüo ama 2 gün oldu.galiba sistik olduğundan kan geldi. veterinerin anladığını sanmıorum.bir daha oraya gitmem. gerçekten ii bi vet bulmak çok zor. fıstık da çocuk ruhlu bi köpek.mesela benim diğer köpeğim çok belli ediodu hareketlerinden ama fıstıkımın aklı fikri oyunda:) ilgin için teşekkürler.
  19. BADİ
    06-05-09 17:00 - permalink
    BADİ
    Slm geçmiş olsun fıstığın rahatsızlandımı takma kafana bu çiftleştirme mevzusunu çok kişisel birşey her köpek sahibine göre değişir önce köpeğine sormalısın inan hareketleriyle cevap veriyor benimki biraz çocuk ruhlu eğer birgün o olgunluğa erişir ve isterse diye kısırlaştırmak yerine korumayı tercih ediyorum.K ısırlaştırıp pişman olmakta var.kib.
  20. fıstık2008
    04-05-09 17:34 - permalink
    fıstık2008
    Önemli değil!!! Kısırlaştırmak niye günah olsun ki kızımı çiftleştirmek istemiyorum böyle emin olun daha cok rahatsız oluyor ilk kez gördüğüm için şimdi anladım :)
  21. merve çağrı
    04-05-09 17:13 - permalink
    merve çağrı
    çok sevindim yaşasın:D her ne kadar çoğunluk kısırlaştırmanın günah olduğunu savunsa da ben tam tersni düşünüyorum...çiftleştirmek istemiyorsanız mutlaka kısırlaştırın..haber verdiğiniz için teşekkürler bu arada:)
  22. merve çağrı
    04-05-09 14:21 - permalink
    merve çağrı
    hmmm anladım ya sizin dediğiniz gibidir yada taş kristal gibi birşey vardır ..çok geçmiş olsun
  23. merve çağrı
    04-05-09 11:14 - permalink
    merve çağrı
    öncelikle geçmiş olsun...sadece bir tahmin ama tabi ben doktor değilim kesin olarak bilemem..bana parazit gibi geldi ve bu çok ciddi bir sorundur..genelde kanlı ishal olarak görülür..biz bir köpeğimizi bu yüzden kaybettik maalesef..ya da ikinci ihtimal idrar yollarında taş kum ya da kist falan olabilir..ki bu da ciddi bir problemdir..muhtemelen tuvaletini ve idrarını yaparken canı acıyordur..çok acil profesyonel ve daha ilgili bir doktora götürmenizi tavsiye ederim..1 gün bile çok önemlidir bu problemde..tekrar çok geçmiş olsun
  24. elmyra_forever
    04-05-09 08:43 - permalink
    elmyra_forever
    kızınız çokk tatlı. maşallah ona :)
  25. Djpink
    30-04-09 00:02 - permalink
    Djpink
    Hoşgeldiniz mihav ailesine.. Güzel paylaşımlar hoş sohbetler dilerim ve dostunuzun resimlerinide eklerseniz çok sevinirim kendi adıma...

Aşağıdaki linklerden muhteşem profillere sahip olabilirsiniz.

Profil Bilgilerini Düzenle
    Profil Resmi Düzenle
    Resim Albümü Oluştur

Arkadaşları

İstatistik

Mesaj adeti
Albümler
Misafir Mesajları
Genel Bilgiler
  • Son Aktivite: 03-03-10 16:51

Saat 11:58.