Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 20 of 20
-
projelerle uğraşıyorum canım walla ben de. o arada da hayır yaptık:) bi görsen çok küçüktü. zaman bulursam o kediciğin fotosunu da ekleyeceğim.bizim kızlar napsınlar walla. fıstık bu kez gerçekten ergen oldu. onunla uğraşıyoruz biz de. bizimki biraz kıskandı kediyi. sabah bi kalktım banyoya yapmış. çok şaşırdım.vet e sordum o da eve kokusunu bırakıp buralar benim demeye çalıştığı için yapar dedi. zaten 1 gün kaldı bizde.
-
çok teşekkür ederim canım.sağolasın.
-
masallah diyelim su anda iyi tamamen iştahı yerinde hareketleri normal eskisi gibi ama sistit hayatı boyunca tekrarlayabilirmiş!
-
xDxD topiktir benim oğluşum xPp teşekkür ederiz xDxD
-
evet beyaz olanı gecen sene bulduk ve bir hafta kadar bakıp ayagındaki yara iyileştikten sonra isteyen birine verdik şimdi bahçeli bir evde bekçilik yapıyor. siyah gremline benzeyen ufaklık bizim fıstıgın arkasına takılıp geldi evimizin yanındaki marketçi sevgilisine hediye edecek köpüş arıyormuş ikna ettik o da bahçeli bir evde bakılıor şimdiden peşinden ayrılmıomuş yeni sahiplerinin!
-
inş. görüşürüz canım. ya ben de ilk kez çikoya diktim.deneye deneye öğreniyo insan.birkaç denemeden sonra son hallerini alıyolar elbiseler. ama bayağı uğraştırıyo:) orda olsam dikerdim tabi senin alıcağın bebişine...
-
cevap vermeyi unutmuşum kullanmadığım badileri kesip biçtim. aslında çikonundu türkiyeye bizim eve gidince fıstığın oldu çikonun albümüne bakarsan görürsün onada pembe ile sarı badi diktim :)
-
evet en yakın zmanda yine kendne bir bebiş bul ... korkma olabileceklerden ... herşey kader kısmet ... bu her varlık için geçerli
-
-
fıstık bu sabah da bi kere kustu.veterinere götürdük yine.2 tane iğne oldu.yarın son kez götürücez.ama ateşi yok bugün biraz daha iyi.biraz iştahsız işte.
-
insallah gecer bizimki bir tek salam ve kuru ekmek yiyor! nasıl insanlar midesi bulanınca kokan şeyler yiyemez aynen öyle şimdilik ateşide yok sabahta kusmazsa iyileşiyor derim ama sabahı görmek lazım yinede
-
seninkinin rahatsızlıgına ne demişlerdi fıstıga sistit dediler bu gittiğim veteriner biraz daha iyiye benzio hemen kan testi yaptı işte üresi fazla karacigerinde bişey değeri falan yüksek dedi anlıyor gibi duruo insallah iyileşir olmaz bi yandan dersler bi yandan fıstık mahvoldum bende :(
-
bu arada başın saolsun senin de kendi derdimden seninkini unuttum allah sabır versin!!!
-
canım başın saolsun ... doğum ve ölüm hayatımızın bir parçası ... eminim senle çok güzel günler geçirmiştir ...
-
ölüm geldimi götürüyor kardeş bu yüzden kendini yiyip bitirme. miyadı dolan canı tutamazsın ne yazıkki.
-
bugün atlasın ayağı şişti tırnağını kırmış üstüne basamıyordu günün mahvoldu resmen moral bozukluğundan. şimid düşünüyorumda gerçekten senin başına gelen çok zor bişey ama yinede çok üzülmemeye çalışın. en azından çok güzel bir yerde olduğunu biliyoruz.
-
başın sağolasun gerçekten üzüldüm puki ye. Allah sanada sabır versin gerçekten zor bi durum.
-
-
Veterinerimize karsi yaptigin sitem hic hos bir davranis degil, mesajindan bir gun sonra sana dondu, onlar islerini gucleri birakip burada ucret karsiligi durmuyor. Firsatlari oldukca ellerinden geldikce bizimle olmaya calisiyorlar.
acini anlayabiliyorum basin sagolsun. :(
-