Hiç sorma ablası ya , deli çatlak bi hallerde. Sevgi manyağı bişey oldu ve çok fena ısırıyo edepsiz. Koltuktan duvara duvardan yerde yerden yüzüme atlıyo :)) Napıcaz bilmiyorum valla. İki dakika durmuyo zıp zıp ne biçim enerji var bu zillide anlayamıyorum.
aslında çok da bebek değil artık 4 aylık ... ve 2 kg geçti ... ama bu ara yok örtü ... yok bornozum ... yok benim yumuşak yerlerimi hep emmeye çalışıyor ...
Merhabalar , iş yoğunluğundan epeydir gelemiyorum yorumunu az önce okudum. Evet yahu daha dün parmak kadardı şimdi büyüde de ısırmaya başladı hem de ne ısırmalar. Bazen öyle bir yakalıyor ki koparacak gibi. Ayıptır söylemesi bugün baklava yiyorduk bakalım ne yapacak dedim azıcık verdim. Aman allahım bu deli kız urfalı mıııı antepli miii anlamadım. Maşşallah bi baklava yiyor görmelisiniz :)) Umarım sizler de iyisinizdir. Selamlar.
teşekkür ederiz ama bizim veterinerimiz herhangi bi uyarıda bulunmadı. Pırpır sürekli saklandığı için ancak onun sesiyle bulabiliyoduk. ne gibi bi sakıncası varmış? gerçi şimdi büyüdü ama
pır pırın bebekliği çok güzelmiş ... ama çıngarağı erken takmışsın ... bizim veteriner müsade etmiyor çıngara boynunda ... tüm bebiş bakanlara duyrulur
Mrb bbircan. Tıfıl'ın resmine yaptığın yorumu okudum. Evet sol arka ayağı sağdan farklı, daha tüysüz ve daha açık renkli.Sen de galiba mühürlü demişsin. Acaip bir durum mu nedir ? Bilgi verirsen sevinirim.
Hoşgelmişsin sitemize Bbircan :)
Fırsat bulursan pırpırcığın bir albümü yap da hem senin profilin şenlensin hemi de bizim gözlerimiz bayram etsin :) Tabii istersen...
Bunun dışında siteyle ilgili bir sıkıntın olursa biz üyelere de danışabilirsin elimizden gelen bir şeyse mutlaka yardımcı oluruz...
Keyifli forumlar :)