güngör
|
Son Aktivite: 15-05-09 23:52
Blog
güngör'in Blog Sayfasına GitYeni Basliklar
Son Giriş
Etiket Etiketlenmemiş
whisky i yeni almıştım istanbuldan getirttim ve onu hava limanından tek başıma aldım, ailem istemediği için vermek zorunda kaldım
900 ytl istedim ama olmadı kısmet 500 ytl ye gitti
ama ben mutluyum gittiği için deil çok ama çok iyi bir yere gittiği için
çünkü onu çok sevmiştim bende kaldığı süre boyunca bir gün bile uyuyamasamda onu çok sevdim ve şimdi ona bir pet shop sahibi bakıyor ve o çok mutlu çünkü pet shop sahibinin bir chihuahua sı daha var adı pire'ymiş pire 5 aylık bizimki ise...
900 ytl istedim ama olmadı kısmet 500 ytl ye gitti
ama ben mutluyum gittiği için deil çok ama çok iyi bir yere gittiği için
çünkü onu çok sevmiştim bende kaldığı süre boyunca bir gün bile uyuyamasamda onu çok sevdim ve şimdi ona bir pet shop sahibi bakıyor ve o çok mutlu çünkü pet shop sahibinin bir chihuahua sı daha var adı pire'ymiş pire 5 aylık bizimki ise...
Etiket Etiketlenmemiş
ÇARLİE NİN HAYAT HİKAYESİ
ben markus evden gittikten sonra çok üzüldüm yıllarca köpek bekledim ağladım ama kimse bana aldırmadı.2008 in kışının başlarındayken annem ve babam ayrıldı annem annesinin yanına taşındı bir gün annemle telefonda konuşurken köpek almak istediğimden bahsettim annem hazır ben evde yokken alabilirsin dedi .ben çok sevindim ve hemen köpek cinsi araştırmaya başladım .büyük cins köpek almak istiyordum .bir pazar her zamanki gibi kuş pazarına gittik babamla...
ben markus evden gittikten sonra çok üzüldüm yıllarca köpek bekledim ağladım ama kimse bana aldırmadı.2008 in kışının başlarındayken annem ve babam ayrıldı annem annesinin yanına taşındı bir gün annemle telefonda konuşurken köpek almak istediğimden bahsettim annem hazır ben evde yokken alabilirsin dedi .ben çok sevindim ve hemen köpek cinsi araştırmaya başladım .büyük cins köpek almak istiyordum .bir pazar her zamanki gibi kuş pazarına gittik babamla...
Yeni Yorumlar
hayvanlara okadar para...
o ne ya oyle araba mı...
vallahi doğru..katılıyorum...
habire çiftleştirmek...

Kullanımı kolay , eğlenceli , ayrımcılık olmayan bir topluluk :) 1 numara bir site olmuş , bu sitede emeği geçen herkese tsk ediyorum :) TBRKLER