elinizde doberman yavrularu varmış sanırım izmirdeyim ve bahçemiz var müstakil bir ev ailecek hayvanları çok seviyoruz eğer uygun görürsen yavrularından bize verebilirsin ki tabi duruyorsa msn adresim blackmania666@gmail.com
Ben arkadaşınızın köpeğinin hamile olduğunu duydum ben msn imi weriyim tanıyabilirsiniz beni dostumuza mükemmel bir şekilde bakacağımdan emin olabilirsiniz...
ya arkadaşlar bizde mi annormalik var yada hayvan sevmyenlerde mi ... demin işarkadaşım bana diyor ki "bırak ya ... kedinin nesi sevimli olur ... kedi sevilir mi ya..." başkası köpek ve kedilerin hepsini alıcan yakacan der ... neden bu insanalr bukadar nefret dolu bu hayvanlara karşı anlamıyorum ... ama üzülüyorum işte
onlara bişey olunca seninde canın yanıyor en kötüsüde bana olduğu gibi çaresiz eli kolu bağlı olmak ben köpeğimin neden öldüğünü bilmiyorum bişeyler yapıp onu yaşatabilirmiydim bilmiyorum kimse bişey demiyo en çokda bu canımı sıkıyo sinüzit dediler yaşı var geç iyileşir dediler 10 gün tedavisi var dediler mide kanaması dediler mide kanseri dediler of içimi şişirdiler çok zor çok
sağol başsağlığı dileklerin için allah kimseye göstermesin yada en geç bi şekilde göstersin en azından sevimli dostlarımız acı çekmeden uykularında melek olsunlar
doberler gerçekten güzel köpeklerdir ama apartman hayatı için uygun değiller bence. apartmanda bakmak için gerçekten sabırlı olmak lazım. koruma yetileri gelişkin köpekler. çok enerjikler düzenli oyun oynamalısın enerjisini boşaltmak zorunda çünkü. birde tavsiyem erkek köpek alma derim. çünkü erkek köpekle bazen yıldızlar barışmaya biliyor. ama dişi köpekler sahibine çok düşkün oluyorlar :D
Sa Kardes Merhaba Ben Bır Sey Soracagım Dobermanlar Nasıl Ben Daha önce Kdoberman Kırgı Bakmısıtm Cok Aklı ıdı .. Saf Ları Nasıl Onların Bır De Yavru Fıyatları Ne Kadar Ben Arastırma Yapmadım Da Erkek Lerın