Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 59
-
ya yok sonradan anladım ... senin köpeği çaldılar sandım ... sorry he he
-
-
Yha Elvina :D Belki hatırlarsın :D Petarkadas.Com'danım bnn(= Arkaplanı nasıl böyle yapabiliosnn :D
-
Ares 4 aylık.hala yuva arıyormuş.. =(
-
bilemiyorum bir kadın sahiplendi ama yinede onu özliyorum =( miniğim benim tüylü meleğim
-
-
Arkadaşlar Grubumuz çok Boş Kaldı Daha Ilgili Daha Canlı Olmalıyız Biz Avruyalıyız Hadi Arkadaşlar Herkes Ne Zaman Nerde Olduğunu Yazarsa Grubumuz Yavaş Yavaş Canlanacaktır Yaz Gelmeden Hem Kim Nerde Oturuyor Nerelerde Buluşma Yapabiliriz Bi ön Hazırlıkta Olmuş Olur Grubumuzda Yazılarınızı Ve Yorumlarınızı Bekliyoruz :)
-
arkadaşlar arka pilana nasıl kalp, pati, yıldız koyuyorsunuz?
-
tabi canım benim içinde öyle kedi kedidir ama ailen istemiyordu diye merak ettim anlamamlarına şaşırdım sadece:) neyse artık seviyorlarsa ne mutlu türküm diyene:p
-
çok başarılı fotolar elvinacım tebrik ederim..bişi sorucam merak ettim:) sen aileni ne tür kedi diye kandırmıştın:) sokak kedisi istemiyorlardı bildiğim kadarıyla..ama bu bildiğin tekir bekir bir sokak kedisi:) nasıl farketmediler:) ayrıca çok güzel bir kedi ona lafım yok
-
-
evet canım malesef.. :'( ne yazık kii öyle olmak zorunda oldu... ama sen nerden biliyorsun..??
-
=) doğru herşeyi kendileri yapsa ne güzel olr kumunu kendisi temizlese kendisi mama koysa çok hoş olurdu
-
evet keşke benim daha çok olsa ((:
ama çok zor işte , onların sorumlulukları.....
-
=)keşke benimde çok hayvanım olsa
-
çok teşekkür ederiz elvinacığım... ((:
onlarda seni kocamanca öpüyorlar.
-
teşekkürler sizinkide çk şekermıs :)benım için öpersenız sevınırım
-
tşkler böyle ilfgi görmek çok gusel
-
resimler gerçekten çok hoş:))
-
-
tşkler hepinize nice mutlu yıllar arkadaşlar
-
yeni yılda gönlünüzden gecen tüm dilekler sizinle olsun, dostlarınızdan ve sevdiklerinizden hiç ayrılmamanız dileğiyle...
mutlu yıllar
-
canımşu an kuzenimin bilgisayarından girdim bende ne yazıkki bilgisayarı bozdum kaç gündür giremiyorum çöktü formatta atamıyorum o yüzden pek görüşemiyeceğiz
-
ne demek elimden geldiği her zman bakarım ben bu resimlere bayılıyorum bu cinse kocaman kocaman oluyorlarmış gözümle görmedim ama netten hep araştırırım inşallah bir gün benimde bakma imkanım olur bu cinse :)
-