beyaz_peri kullanıcıları husky bihter arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 55
-
yok canım neden küseyim sen yoğunsun ya o yüzden konuşmuyorum rahatsız etmiyim diye...
:)
-
özlem nerdesinnnnnnnnn!
çbana kırılmadın demi,sınavlar noldu?köpüşler noldu noldu da noldu söyle bakıyım aşk kuşu :D
-
sen nerelerdesin bakayım :)
inşallah hep birlikte oluruz pericim benimle birlikte yaşayıp ömürlerini bitirirler inşallah. bihterin annesi biraz daha iyi...teyzesinin eşleşmesinde problemler çııkmıştı yazrular olmayacak sanıyorduk ama anladık ki bugün hamile hemde çok az zaman sonra yavrulayacak :) bilemiyorum yavrular nasıl olacak. ALLAH yavrularada onlarada uzun uzun sağlıklı mutlu ömürler versin tek dileğim...
-
canım çok sevindim bu durma,yeterki mutlu olun hepiniz.
yanına al bakalım sıpayı,kötü bişr durum varsa vete gösterirsin en azından.
bihterin annesine iyi bak,bak ki küçük bihterler gelsin yeniden :)
bizlerde iyiyiz şükür,ne olsun.aşkım burda bi 6 gün kadar daha yokum buralarda!arada girip yokluyorum cnm.sizi kocaman öptük...
-
en sonunda bende başardım profilimi kıpır kıpır yapmayı vallahi hiç sorma bunun mutluluğunu yaşıyorum kaç gündür bakıp bakıp gülüyorum :D
olmadı canım daha doğumlarımız başlamadı bırak doğumu bir takım sorunlar var köpeklerde...
ALLAH bana bağışlasın hepsini de bir faranjit salgını almış başını gidiyor nasıl başa çıkacağımı bilemedim. bihterin annesi atlattı bu kez deniz sanki bunun belirtilerini gösteriyor yada benim yanımda değil diye mi bilemiyorum bir halsizlik ve üzgün durumu varmış :(
yemek filan yemiyormuş daha gidip bakamadım da büyük ihtimalle alıp yanıma biraz zaman geçireceğim onunla bende çok özledim çünkü. alman kurdumuzada hala eş bulamadık sorma oğlum kafasını duvarlara vurmaya başlıcak :D
diğerlerinde herşey yolunda çok şükür ;9
ohhh ne anlattım :D
sen neler yapıyorsun ?
-
ooo zilli özlem bu ne profil böyle :D
hayırlı olsun çok güzel olmuş :)
bebeklerin oldu mu?
-
bilmiyorum herşeyi anladım mı ama onun ölümüyle birçok şey değişti hayatımda bunu çok iyi biliyorum...
çok şey kaybettim ama mert'in bana söylediği birşey vardı enerjiler ölmez ve sen yaşadığın sürece birgün gelip seni mutlaka bulur.
ben buna inandım ve sabırla bekliyorum gelip beni bulacağ gün...
hayat devam ediyor herşeye rağmen...
ve herşey insanlar için,görmek öğrenmek için bazen zorda olsa ;)
-
sen çok şeyi anlamışsın gördüğüm kadarıyla...
keşkeler insanların günahıdır.
herşeyin hayırlısı olur,buna her zaman inan!senin yüreğin azıcık dinsin diye onun o şekilde yaşaması da hoş olmayabilirdi,hayatı boyunca ızdırap çekebilirdi...o nedenle en gerçeğini ve en olabileni düşün özlemim.sen çok mantıklı ve derin bir kızsın.acın bile sana birşeyler öğretebiliyorsa bedeninin ve kendinin değerini bil!yaşarken gidenler hep olacak ama kalanlar için mücadele etmelisin1
savaşta yakın arkadaşın öldü diye savaşın ortasında kendini vuramazsın yada vazgeçemezsin,dayanıp yola devam,silah o omuzdan düşmedikçe başka sorumlulukların olduğunu unutmayacaksın.
-
keşke hep faydasız zamanlarda kullanılır ya... işte ben bihterden sonra bir zaman hep keşkelerle yaşadım. benim kızım o kadar hızlı koşardı ki keşke arabanın altından uçup gelseydi dedim... keşke ölmeseydi sakat ile kalsa gözümün bebeği olurdu bakardı dedim... keşke keşke keşke dedim hep keşkeler benimle oldu. keşke şeytanın bir numaralı adamı bunu anladım.
hayat gitti dedim ama çocukları alınca anladım ki hayat hala devam ediyor. bir bakışta bir gülüşte bir sevapta...
hayat her zaman yanımızda bunu gördüm...
ilk deneyimimdi kendi başıma başına geçtiğim... olmadı ama bu hiç bir zaman olmayacağı anlamına gelmiyor ya belki bunu anladım bir parça bu yüzden mutluyum...
-
kıyamam sana ben1bihter de seninle hep merak etme,göremediğim ama hep yanında seni koruduğuna inandığın meleklerden biri oldu o şimdi,sen görmesende yanında...
toparlanacaksın,hayata inat,işte yaşam böyle acımasız.kabul etmesi zor ama önüne geçemiyoruz faniliğin.taki fanilik yokolana kladar,o zaman ne sen ne de bihter kaybolacak,hep beraber olacaksınız bitanem.
-
iyiyim ben ya...
ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyiyim işte...
çocuklarla vakit geçiriyorum onlarda olmasa sanırıjm deliricekmişim toparlanmamda baya etkileri oldu ...
sen bilmiyorsun tabi bahsettiklerimi...
bihterin teyzesini aldım kuzenimden ve eniştesini bahçede 7 tane köpek var şu anda :) günlerimi onlarla geçiriyorum çok toparlandım çok faydası oldu. hukuksal savaşımda hala devam ediyor o yüzden de rahatım...
böyle işte...
-
Canımmm Benim,iyilik Sağol,asıl Seni Merak Ediyorum Nasılsın,neler Yaptın,senden Böyle Bir Cümle Almak Bile çok Güzel1bak Günüm Harika Oldu şimdi!
-
-
düşünebiliyor musun en zoruda şu...
çarpan ezen arabanın trafiğe çıkması men edilmiş...
ya bu ne demek bu nasıl bi acı bu nasıl bi olay hala aklım almıyor nasıl alır bunu aklım nasıl kabullenirim nasıl üzülmem nasıl ağlamam nasıl isyan etmem her yerde o varken her kokuda her seste her yemekte içmekte gökyüzünde gözleri carken...
her başımı kaldırdığımda her sabahta onu görürken...
bu nasıl bi insanlık ben onu gözümden sakınırken nasıl bi anda sen o kadar emeğimi onca secgimi hayatımı alt üst edebilrsin sen kimdin yaa...
aklım almıyor yemin ederim...
yaşıyorum evet günler geçiyor çünkü bihter ben car olduğum için vardı ben onu sevdiğim için bu kadar özeldi ben olmasam oda olmazdı bunu iyi biliyorum ama kabul edemiyorum daha küçücükken bebekken böyle bi acıya maruz kalmasını...
son bakışını görmeliydin duygu :'(
offf ...
içim...
ah içim...
-
sormaz olaydım....
böyle olduğunu bilmiyordum da bilmez olaydım...
ne desem boş şu an biliyorum ama üzülmeni istemiyorum şiddetle içim acıyor sen feryat ettikçe ben irkiliyorum remen!o acıyı biliyorum ve düştüğü yeri cayır cayır nasıl yakar anlıyorum....birde böyle hiç yerine,birde böyle apansız ve haksızca gittiyse...başın sağolsun diyemiyorum sana düşün yani!bu kadar kolay gelmiyor bana durum!her şey hayatta insan için,işte buda en zor sınavlardan biri bitanem.hayata inat yine seveceksin,yine koruyup kollayacaksın onları.sen bunları yaptıkça bihter mutlu olacak!
şimdi o seni ebedi yerde bekliyor.sırat köprüsünde yoldaşın olacak bunu unutma!onlar asla ölmezler.
-
lanet olası bi insan...
bahçeden beni görünce fırlayacağına aklım kesmişti ancak önceden tedbir almak amacıyla yolun yarısına çıktım bağırmaya ve el etmeye başladım.
dur dedim bağırdım komşular çıktı karşı cadeden insnalar çıktı herkes duydu ama o duymadı...
benim yüksek seslerimi duyunca bihter tasmasından kurtuldu bana gelmeye başladığnı gördüm ama...
donsum kaldım...
en kötüsü çarptığı gibi dursaydı belki kurtulma imkanı olabilirdi ama ezdi o kadar süratliydi ki kucağıma sonkez aldığımda apzından burnundan bi anda kan boşandı...
çok kötüydü duygu atlatamıyorum her gün her saat her an onu hatırlatıcak bişey var bende hayatımda havada esen rüzgarda kokularda yemeklerde...
geçmez bua cı...
geçmez...
-
bitanem ben nasıl gerçekleştiğini anlamadım olayın!sordum ama sen yazmamışsın.bunu başka bir insan mı yaptı yani?söylediklerinden bunu anladım,inanamıyorum!nerdeyken nasıl inan kafam bulandı!bu nasıl cesaret!
-
öfkeliyim...
o kadar öfkeliyim ki...
kendime zarar vermemek için kendimi diğer köpeklere verdim.
dua ediyorum karşıma çıksın
-
hayır bitanem sana yazdım ben,yanlışlıkla öyle demişim özlemim,hep yanındayım,lütfen metanetli ol,çok üzüldüm ben gerçekten anlatamam...
-
esraya mı yazıyordun bunu bana mı geldi ?
sebep ne söleyeyeim mi?
ADALETSİZLİK!
ADİLİK!
ŞEREFSİZLİK!
AŞAĞILIKLIK!
Dünyanın en kötü kavramlarının bi arada olduğu bir memlektin insnaları oluşumuz nedeni!
başka nedeni yok!
-
şaka yapmıyorsun değil mi!!!!
ne diyorsun esraaaaaaa :( tüylerim diken diken oldu,şok oldum!şu an sana sıcağıla yazıyorum ama inanmıyorum ya olamaz inanmıyorum...bana bi sebep söyle,bi şey söyle neden niçin?kahretsin
-
-
bol şans aşk meleği :D allah yanında olsun daima,aşkın başında inş.
-
teşekkür ederim canım ben şimdi hazırlanayım foruma bakıp cevapta yazdım çıkıyorum ancak online görüneceğim :) kapatmıyorum laptopu :) öpüyorum şimdilik
-
sen en doğrusunu yapacaksın ben sana güeniyorum aşkta cnm...