beyaz_peri kullanıcıları Djpink arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 19 of 19
-
:D öp öp bizi :D
napalım pinkim,kızlar kızgınlıkta valla onlarla boğuşuyorum iş haricinde ama artık dayanamayacağım bu feryatlara :D
duman çiftleşti ama hamile kalmadı!
pirinç de çok erken girdi kızgınlığa.durum budur yani :D artık başa gelen çekilir diyorum..
sanada kolay gelsin,yoğunsun tahmin edebiliyorum,en azından akşam yattığın yeri beğenerek güzelce uyursun :)) sana sabır ve güzellikler diliyorum sayın yöneticim.
-
Canımsın :) Ben buralardayım iş güç tempo devam.. Sen nasılsın,neler yaparsın perim hmm bu arada bende öperim.. ;)
-
canım pinkim nasılsın?neler yaparsın uzun zamandır?allah kolaylık versin sana.öpüyoruz seni.
-
süpersin :D istediğin kadar sımar hakkı olan yapar cnm :) çok yorulduğunu ve çalıştığını duydum dinlenmek senin en doğal hakkın,bu yoğunlukta bir de bu kadar tatlı olmak zordur :D
-
Çok teşekkürler canım benim,şımarabilirim ama heran.. Laf aramızda aslında ben hep buralardayım çaktırmıyorum ;):) Ayrıca duygularımız karşılıklı ;)
-
teşekkür ederim pinkim geldiğine sevindim,sensiz olmaz burası zaten :) hoşgeldin!
-
:) Tatilde değiller canım ama sanırım henüz görmediler yada iş yogunlugu dolayısıyla bakamamış olabilirler.. En kısa sürede cevap verilecektir ve umarım bir an önce faydalı olabilecek bir cevap alır sorunu çözersiniz.. ;)
-
Rica ederim.. Her zaman her konuda ;):)
-
her şeyin yolunda olmasına sevindim :D teşekkür ederim,emeklerine,yardımlarına ve desteğine...
-
Kesinlikle duygucum elbette kırmadın kusura bakma cevap yazamadım.. Sadece çalışıyordum en kısa sürede dumanımız anasayfada hayırlı olsun.. ;):)
-
sizi istemeden kırdım mı acaba,bana cvp vermemişsiniz.ve birinci olduğumuz halde resmimizi koymamışsınız :(
-
slm,umarım keyifler yerindedir?starpet yarışması bugün son bulacaktı değil mi?yani bulduysa benim kızım birinci olmadı mı şimdi :D
-
-
İmza için kontrol panelinde "Edit Signature" imza düzenleme yani bu seni yönlendirecek.. Kolay gelsin..
-
e ben seni elme geçirdim güzel pinkim :D
bi sorunum daha var :) bu özel imze nerden yazılıyor ya da nasıl yapılıyor?hareketli ya da resimli yapabilir miyiz?şimdiden teşekkür ederim,bu stenin kızlar elinde olması ne güzel bir duygu ya :)
-
-
-
arkaplan konusunda bana yardım eder misiniz :D nasıl yapacağım bulamadım :(
-
karşılama için teşekkürler pink :D