Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Profili Görüntüle

Profil Resmi Toplam: beyaz_peri

beyaz_peri beyaz_peri Çevrimdışı

Misafir Mesajları

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 128
  1. ecem_mocha_ecem
  2. babiş2
    07-07-09 03:24 - permalink
    babiş2
    peri oğlumu kaybettim hayatımın en zor günleri ağlamaktan gözlerim şiş şimdi ben ne yapıcam onsuz .
  3. merve çağrı
    30-06-09 01:11 - permalink
    merve çağrı
    duygucum senin de face book n varsa alabilirmiyim? özlem ve sen bende iz bıraktınız:)
  4. husky bihter
    11-05-09 05:45 - permalink
    husky bihter
    yok canım neden küseyim sen yoğunsun ya o yüzden konuşmuyorum rahatsız etmiyim diye...
    :)
  5. merve çağrı
    09-05-09 23:02 - permalink
    merve çağrı
    umarım herşey yolundadır duygucum..merak ettim ne zamandır onlıne olmuyorsun?
  6. merve çağrı
    02-05-09 17:47 - permalink
    merve çağrı
    canım ilacın ismini gönderiyorum..kulak enfeksiyonu için belirtiler aynı çünkü birşey olacağını sanmıyorum..
    CANAURAL adında 15 ml birşey..sarı renkte.umarım iyi gelir
  7. merve çağrı
    29-04-09 16:02 - permalink
    merve çağrı
    Canım öncelikle geçmiş olsun...Belki ilaç canını yakmştır kafasını sallamaktan da sersem gibi olmuş olbilir...bundan 2 ay önce bende mia yı aynı şikayetle götürdüm..sürekli kulağını kaşıması dikkatimi çekti birgün baktım kirden gözükmüyor temizledim ve 2 gün sonra hiç temizlenmemiş gibi aynı görüntüye sahip oluyordu..veterinerimiz enfeksiyon var dedi...bize de kulaktan damlatılan bir ilaç verdi..tam 1 hafta 12 saatte bir 3 damla olmak üzere kulaklarına uyguladım ve 1 hafta da sonuç aldım..sana ismini göndermemi istermisin*?
  8. kaymakbey
    20-04-09 17:29 - permalink
    kaymakbey
    inanmıyorumm duman hamile ve minik pirincinde olma ihtimali var vay zilliler vayy =)
    hayırlısı olsun bebiş özledim zaten sewelim bol bol =)))
  9. merve çağrı
    17-04-09 16:10 - permalink
    merve çağrı
    Ah bir bilsem zaten neler anlatıyor:) o da rahatlayacak bende..ama annelik iç güdüsü az da olsa anlıyorum aslında dilinden:) daha çok hareketler de konuşuyor....mesela pencerinin önüne gittiyse pencereyi açın biraz hava alıcam demek...eğer tabaklarının önünde bekliyorsa ya suyu ya da yemeği bitmiş demektir ya da bana yaş mama ver diyodur...öyle anlamsız etrafa bakıp salonun ortasında oturuyorsa yatalım artık yatağa gel demektir...bazen yengeme götürüyorum onu sıkıldığı zaman sokak kapısının önüne dikilir eve götür beni dercesine:) ve daha neler...kedi dilini çözdüm sayesinde...:) annesi ölür onun onun için
  10. merve çağrı
    17-04-09 15:10 - permalink
    merve çağrı
    Aldık aldık ama mia daha çok içine kapandı..Hayvana hiç rhat vermedi diğeri..yavru ve tekir olduğu için çok hareketliydi,mia artık ondan kaçacak delik arıyodu:) geri vermek zorunda kaldım ama güvenilir emin ellerde:) o gitti ertesi gün mia değişti..bize daha yakın olmaya başladı,konuşmaya başladı..hala daha devam ediyor..akşamları bi yarım saatimi sohbet için ona ayırıyorum bide anlayabilsem neler söylüyor:)
  11. kaymakbey
    16-04-09 00:58 - permalink
    kaymakbey
    keyifler iyi hayatım nasıl olsun bizim beyfendi kızgınlığa giriyor sanırım bacaklarıma atlıo ısırıo teptirio arka bacaklarıyla :D
    siz nasılsınız bakiim öptükk sizi kocamannn sevioruz..
  12. kaymakbey
    14-04-09 00:50 - permalink
    kaymakbey
    aplam aplamm canım aplamm :D
    mujuladıkk kaymaklaa :))
  13. merve çağrı
    26-03-09 15:32 - permalink
    merve çağrı
    çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:) inan gözlerim doldu
    İçinde merhamet, vicdan,sevgi besleyebilen herkese Allah uzun ömürler versin,,
  14. merve çağrı
    26-03-09 15:18 - permalink
    merve çağrı
    ahh kıyamam çok geçmiş olsun..hasta olduğunu bilmiyordum..ben kolay kolay kimseye kırılmam:) hem sana hiç kırılmam..bana manevi desteklerini unutmadım hiç
    Bende iş güç uğraşıyorum genelde sitedeyim ama kimsyle pek yazışmıyorum rahatsız etmemek amaçlı:)
    hASSAS ve duyarlı hayatım son hız devam ediyor:) çünkü ben böyle besleniyorum yoksa hayat çok anlamsız:)
  15. merve çağrı
    26-03-09 15:02 - permalink
    merve çağrı
    duygucum nerelerdesin sen ya:) yıllar oldu
  16. Djpink
    18-03-09 19:00 - permalink
    Djpink
    Canımsın :) Ben buralardayım iş güç tempo devam.. Sen nasılsın,neler yaparsın perim hmm bu arada bende öperim.. ;)
  17. husky bihter
    04-03-09 18:44 - permalink
    husky bihter
    sen nerelerdesin bakayım :)
    inşallah hep birlikte oluruz pericim benimle birlikte yaşayıp ömürlerini bitirirler inşallah. bihterin annesi biraz daha iyi...teyzesinin eşleşmesinde problemler çııkmıştı yazrular olmayacak sanıyorduk ama anladık ki bugün hamile hemde çok az zaman sonra yavrulayacak :) bilemiyorum yavrular nasıl olacak. ALLAH yavrularada onlarada uzun uzun sağlıklı mutlu ömürler versin tek dileğim...
  18. husky bihter
    02-03-09 21:34 - permalink
    husky bihter
    en sonunda bende başardım profilimi kıpır kıpır yapmayı vallahi hiç sorma bunun mutluluğunu yaşıyorum kaç gündür bakıp bakıp gülüyorum :D
    olmadı canım daha doğumlarımız başlamadı bırak doğumu bir takım sorunlar var köpeklerde...
    ALLAH bana bağışlasın hepsini de bir faranjit salgını almış başını gidiyor nasıl başa çıkacağımı bilemedim. bihterin annesi atlattı bu kez deniz sanki bunun belirtilerini gösteriyor yada benim yanımda değil diye mi bilemiyorum bir halsizlik ve üzgün durumu varmış :(
    yemek filan yemiyormuş daha gidip bakamadım da büyük ihtimalle alıp yanıma biraz zaman geçireceğim onunla bende çok özledim çünkü. alman kurdumuzada hala eş bulamadık sorma oğlum kafasını duvarlara vurmaya başlıcak :D
    diğerlerinde herşey yolunda çok şükür ;9
    ohhh ne anlattım :D
    sen neler yapıyorsun ?
  19. lucky
    22-02-09 21:10 - permalink
    lucky
    İyiyim ablacım :)) Lucky ' i biLmiyorum maaLesfe ='( Yumurcakları öp bnm için :P
  20. lucky
    20-02-09 19:18 - permalink
    lucky
    Ablam canım benimmm (((:

Ablacım nasılsın =) ?

Melekler nasıl .. :D
  21. beyzosh
    20-02-09 14:36 - permalink
    beyzosh
    yeni avatarınız çk gzelmiş nazar değmesin MAŞALLAH ! :D
  22. raix
    16-02-09 18:02 - permalink
    raix
    genel demiştim.. o faslı çoktan geçtik.
    neyse anlaşılmayan yok,sorun yok (:
  23. raix
    16-02-09 17:47 - permalink
    raix
    sende sağol düşüncen için :)) arada çatışıyoruz ama bunlar tuz biber.. herkes aynı kafada olsa çekilmez zaten değilmi? Lakin bildiğimi dolaylayarak anlatırım ben,hem yeşillk olsun hemde muhabbet dönsün diye.. bilgimi kimsenin göüzne sokmam ;)
    işte bundandır çoğu kez yanlış anlaşılmam..
  24. raix
    16-02-09 17:32 - permalink
    raix
    Ne kızması ? keyfine bak yahu (:
  25. 3 hav 1 miyav
    16-02-09 15:14 - permalink
    3 hav 1 miyav
    (((:
    ayy yok be benim ah'ım tutar mı hiç sana kıyamam ben!! ((:
    dur anlatıım ben sana (;

İstatistik

Mesaj adeti