merve çağrı kullanıcıları lokum2009 arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 14 of 14
-
-
sen nerden yazıyorsun merve ... bu arada ben Müjde Üsküdar
-
doğrudur..benim kızım ne bebekliğinde ne şimdi hiç bir zaman yaramaz bir kedi olmadı..o kadar uslu ki...herkes şaşırıyor
-
ya elim kadar ama inan bana öyle bir şeytan ki ... boyunun yetmediği yere yastıkları devirriyor yetişmek için ... bir oynaması var vampir bozuntusu gibi ...
-
Yemeği suyu herşeyi tam olursa bir de akşam için evde biraz loş ışıkla sorun olmaz...tehlike arz eden herşeyi ortadan kaldımak şartı ile tabii:)
-
-
Ana sayfanın sağ üst köşesinde "bildirimin var" yazısı var ya,oraya tıkla açılan sayfanın sol köşesi komple bu işlemler için seçeneklerle dolu..avatar düzenle yi bul, oradan koyabilirsin?
-
teşekkür ederim aklıma yatabilir:)
-
Olabilir aslında alabilirim ama gerek duymuyorum..çünkü biz evde halı kullanmıyoruz koltuklardada polarlar var...haftada bir polar ve çarşafları değiştirerk önüne geçiorum biraz
-
çıkamıyorım...ağzımdan burnumdan tüyler çıkıyor bazen:) zaten geceleri hep benimle yatar istesemde bu problemi çözemem..ama onu okadar çok seviyoruz ki hiç göze batmıyor daha başka problemlerinide sorun etmiyoruz...bu arada arkadaşın verdiği cevaba cevap yazdım oku istersen
-
benimkide uzun tüylü olacakmış şu an bebek daha sorunlarımız yok ... hoş sanırım seninki gibi olmaz ... ilk yatırım yapıldı fakirin petler için olan el süpürgesini aldım ... sen nasıl başa çıkıyon
-
Evet canım..benim hayatımın anlamı kızım o benim...bi doğurmadığım kaldı:) ve dediğin gibi çok masraflı gerçekten
-
evet cevabıda daha da kaba olmuş ... yani paran yoksa git sokak yavrusu al ... veya deki
arkadaşlar iran kedisi arıyorum ama maddi durumum sınırlı ... gittgiddiyor mu burası ... birde yani iran kedinin bakımı d amasaraflı o resimdeki senin kedin mi ...
-
Merhaba..dün Tarco nickli üyenin açtığı başlığa yaptığın yorum çok iyiydi:) gerçekten uslubu çok kaba ve kötü bir başlık olmuş...