merve çağrı kullanıcıları çiko2007 arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 10
-
bende aynen öyle söyledim zaten..gelirse kediden zarar gelir dedim:)
-
kedi alırsam yavruyken alırım.birbirlerine daha çabuk alışsınlar die. bizimki o kadar sevioki kedileri geçen sokak kedisiyle oynamak istedi kedi tırmık atmaya çalıştı bebeğime. o kimseye zarar vermez.
-
evet döküyor:( köpek açısından problem olacağını sanmıyorum çünkü köpekler dost canlısıdır ama kedi için biraz alışma süreci gerekebilir böyle durumlarda da tek çare sabretmektir
-
kediler denildiği kadar tüy döküo mu? fıstığın yanına almayı düşünüyoruz anlaşamazlar die korkuyoruz.
-
onların ikisinin ayrı ayrı ayrı yeri var benim için:p çikoya da açmasaydım bi profil, valla bana küserdi:D zaten çiko şimdi annemlerin evinde. onlar bakıo. onların torunu şimdi.özlemimi gideriyorum bu yolla...
-
iki köpeğniz için ayrı ayrı mı profil açtınız..ikisini bir arada yapabilirdiniz:)
-
ne mutlu size..ikisine de yuvanızı açmışsınız..bir can ı kurtarmışsınız..böyle insanların olduğunu bilmek çok mutlu ediyor beni..
-
çiko fıstık2008 den önceki köpeğimiz.onu üniversite kampüsünde bulmuştuk.çok bakımsız bi haldeydi.şiddet görmüş galiba sokakta.çok korkuodu insanlardan,köpeklerden.bulduğumuzda 3,5 aylıktı.ama şimdi allaha şükür çok yaramaz,çok akıllı.artık şimdi 2 köpeğim var:D
-
aynı bizimkide öyle.camın önüne,çevresine kuş kondurmuo walla:D
-
camdan baksa iyi bizzat cama çıkıp geleni gideni seyreder pervazda dolaşır..:)