merve çağrı kullanıcıları beyaz_peri arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 22 of 22
-
duygucum senin de face book n varsa alabilirmiyim? özlem ve sen bende iz bıraktınız:)
-
bitanem evet uzun zaman giremedim,çok aksilik peş peşe geldi sorma1evet bende en son canaural almıştım cnm ilaç olarak,işte dumana bir hafta kullandım sabah akşam,şimdi ilacı kestik,artık vermeyelim doğum ha oldu ha olacak diye!pirincede 9 gün verdim,onunkide bugün bitti cnm.
ama geçer mi bilmiyorum.dumanınkini bırakalı 3 gün oldu arada bir kafayı sallıyor yine,neden bilmiyorum.
artık cidden yıprattı bizi bu rahatsızlık.umarım iyileşir tamamen :(
-
umarım herşey yolundadır duygucum..merak ettim ne zamandır onlıne olmuyorsun?
-
canım ilacın ismini gönderiyorum..kulak enfeksiyonu için belirtiler aynı çünkü birşey olacağını sanmıyorum..
CANAURAL adında 15 ml birşey..sarı renkte.umarım iyi gelir
-
cnm benim sağol,sorma birde hamileler iyice mahvolduk!ben huzursuz oldum!sürekli temizliyorum kulağada zararvericem endişesi var ondan iyice gerildim!kulak damlası kullandık ama çare etmedi,en etkili bu diye birisi önerdi ve vet de onayladı,adı canaural ilacın!bugün bunu aldık ve bu kşam uygulamaya başlayacağız!inş. sonuç verir.
senin uyguladığın ilacın da adını veirirsen çok mutlu olurum.çok sağol bitanem...
-
Canım öncelikle geçmiş olsun...Belki ilaç canını yakmştır kafasını sallamaktan da sersem gibi olmuş olbilir...bundan 2 ay önce bende mia yı aynı şikayetle götürdüm..sürekli kulağını kaşıması dikkatimi çekti birgün baktım kirden gözükmüyor temizledim ve 2 gün sonra hiç temizlenmemiş gibi aynı görüntüye sahip oluyordu..veterinerimiz enfeksiyon var dedi...bize de kulaktan damlatılan bir ilaç verdi..tam 1 hafta 12 saatte bir 3 damla olmak üzere kulaklarına uyguladım ve 1 hafta da sonuç aldım..sana ismini göndermemi istermisin*?
-
Ah bir bilsem zaten neler anlatıyor:) o da rahatlayacak bende..ama annelik iç güdüsü az da olsa anlıyorum aslında dilinden:) daha çok hareketler de konuşuyor....mesela pencerinin önüne gittiyse pencereyi açın biraz hava alıcam demek...eğer tabaklarının önünde bekliyorsa ya suyu ya da yemeği bitmiş demektir ya da bana yaş mama ver diyodur...öyle anlamsız etrafa bakıp salonun ortasında oturuyorsa yatalım artık yatağa gel demektir...bazen yengeme götürüyorum onu sıkıldığı zaman sokak kapısının önüne dikilir eve götür beni dercesine:) ve daha neler...kedi dilini çözdüm sayesinde...:) annesi ölür onun onun için
-
oy yerm ben onu ya,dilli zilli :D ne anlatıyor acaba annesi :D senden ilgi bekliyor,hem çok mutludur o,artık seni yaramaz bir kediyle paylaşmayacak ya içi rahat zillinin :D
-
Aldık aldık ama mia daha çok içine kapandı..Hayvana hiç rhat vermedi diğeri..yavru ve tekir olduğu için çok hareketliydi,mia artık ondan kaçacak delik arıyodu:) geri vermek zorunda kaldım ama güvenilir emin ellerde:) o gitti ertesi gün mia değişti..bize daha yakın olmaya başladı,konuşmaya başladı..hala daha devam ediyor..akşamları bi yarım saatimi sohbet için ona ayırıyorum bide anlayabilsem neler söylüyor:)
-
canım senin prenses kız napıyor?neler yaptın,başka kedi aldın mı arkadaş olarak ya da o fırlama kedi noldu?
-
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:) inan gözlerim doldu
İçinde merhamet, vicdan,sevgi besleyebilen herkese Allah uzun ömürler versin,,
-
canımsın!ne demek rahatsız etmek ben seni her gördüğümde mutluluk duyuyorum.kaç kişinin kalbi birbirine yakın olur şu dünyada..
bende senin gibiyim,yapmadan ya da hissetmeden o şekilde duramıyorum,elimizde değil ama bazen çok yoruyor ve yıpratıyor bu yaşadıklarımız bizi.yapacak bir şey yok sanki bu huy doğuştan merveciğim.
ama allah sana uzun yıllar versin,paylaştıkça,yardım ettikçe kat ve kat artsın mutluluğun ve gücün dilerim.sen ve senin gibiler daima ayakta ve diri kalsınlar.
-
ahh kıyamam çok geçmiş olsun..hasta olduğunu bilmiyordum..ben kolay kolay kimseye kırılmam:) hem sana hiç kırılmam..bana manevi desteklerini unutmadım hiç
Bende iş güç uğraşıyorum genelde sitedeyim ama kimsyle pek yazışmıyorum rahatsız etmemek amaçlı:)
hASSAS ve duyarlı hayatım son hız devam ediyor:) çünkü ben böyle besleniyorum yoksa hayat çok anlamsız:)
-
canım benim,sorma işler çok yoğundu son günlerde birde hastalık vs. inan mahvoldum.ha bir arada eşim geldi her şey üst üsde geldi anlayacağın :)
ama sizleri unutmadım,senide asla,hatta dedim içimden merve bana küs mü hiç konuşmuyor diye :(
ama şimdi anladım ki kuruntu yapmışım :)
sen nasılsın nasıl gidiyor o hassas ve duyarlı hayatın?
-
duygucum nerelerdesin sen ya:) yıllar oldu
-
iyi olmaya çalışıyorum duygucum aklıma geldikçe hala kötü oluyorum..diğer yavru inanılmaz ürkek ve kaçıyor en son gördüğümde öyleydi daha doğrusu..açıkçası 4 gündür falan o tarafa gitmediğim için ne durumda bilmiyorum ,onu yalnız bıraktığım içinde vicdan azabı çekiyorum..diğer yavruları sahiplenen savcı belki bunuda alacak demişlerdi son gittiğimde,umarım almış ve kardeşlerine kavuşmuştur....ben ona çok büyük kötülük yaptım ve kendimi bu konuda hiç bir zaman affetmiycem
-
merveciğim nasılsın,neler yaptın ondan sonra?meraktayım..
-
:( ne diyeceğimi bilmiyorum...tıkandım kaldım!
çok üzgünüm...ne diyebilirim!diğer yavruya sahip çıkılsın hiç değilse.cnm benim sende kendini hırpalama artık,elinden geleni yaptın,senin hiçbir kabahatin olamaz.
-
meneldura yazdıklarımı okumuşsundur,inanılmaz kızgınım duygucum ama yardımcı olamadığı için değil bizi oyaladığı için..neyse yavruyu bu sabah uyuttular maalesef yaşamsal bütün fonksiyonlarını kaybetmiş..iç kanama 3 kırık ve belide kırık..haberi aldım saatlerce ağladım tam kendime yeni geliyodum bende..çünkü kendimi suçlu hissettim onu almalarını ben sağladım ve götürülürken ağlamalarına ben şahit oldum..sanki biliyormuşçasına bana anlatmaya çalıştı ama ben anlayamadım..çok kötüyüm
-
merveciğim nasılsın?ordaki yavrulardan haber var mı,bebek ne oldu,duyunca kahroldum ya!keşke ankarada olsalardı ne olurdu!bana haber ver cnm çok merak ettim.segiler.
-
sonuna kadar arkandayım cnm benim,eminim sana ihtiyacı olan kedi karşına çıkacak eminim buna!
-
teşekkür ederim beyaz_pericim:) bu benim yaramazım ona bir arkadaş bulabilirsem çok mutlu olucam işte.ama yardıma muhtaç sokak kedisi olursa daha da sevinicem:)