Afedersiniz.Bir anlaşmazlık oldu sanırım.Ama zaten bu siteden kaydımı sildirecem bir kaç gün sonra.Bir türlü anlaşılamıyor iletilerim.Ya da ben anlatamıyorum.İyi günler...
bitanem evet uzun zaman giremedim,çok aksilik peş peşe geldi sorma1evet bende en son canaural almıştım cnm ilaç olarak,işte dumana bir hafta kullandım sabah akşam,şimdi ilacı kestik,artık vermeyelim doğum ha oldu ha olacak diye!pirincede 9 gün verdim,onunkide bugün bitti cnm.
ama geçer mi bilmiyorum.dumanınkini bırakalı 3 gün oldu arada bir kafayı sallıyor yine,neden bilmiyorum.
artık cidden yıprattı bizi bu rahatsızlık.umarım iyileşir tamamen :(
ya elim kadar ama inan bana öyle bir şeytan ki ... boyunun yetmediği yere yastıkları devirriyor yetişmek için ... bir oynaması var vampir bozuntusu gibi ...
benimkide uzun tüylü olacakmış şu an bebek daha sorunlarımız yok ... hoş sanırım seninki gibi olmaz ... ilk yatırım yapıldı fakirin petler için olan el süpürgesini aldım ... sen nasıl başa çıkıyon
evet cevabıda daha da kaba olmuş ... yani paran yoksa git sokak yavrusu al ... veya deki
arkadaşlar iran kedisi arıyorum ama maddi durumum sınırlı ... gittgiddiyor mu burası ... birde yani iran kedinin bakımı d amasaraflı o resimdeki senin kedin mi ...
kedi alırsam yavruyken alırım.birbirlerine daha çabuk alışsınlar die. bizimki o kadar sevioki kedileri geçen sokak kedisiyle oynamak istedi kedi tırmık atmaya çalıştı bebeğime. o kimseye zarar vermez.
onların ikisinin ayrı ayrı ayrı yeri var benim için:p çikoya da açmasaydım bi profil, valla bana küserdi:D zaten çiko şimdi annemlerin evinde. onlar bakıo. onların torunu şimdi.özlemimi gideriyorum bu yolla...
çiko fıstık2008 den önceki köpeğimiz.onu üniversite kampüsünde bulmuştuk.çok bakımsız bi haldeydi.şiddet görmüş galiba sokakta.çok korkuodu insanlardan,köpeklerden.bulduğumuzda 3,5 aylıktı.ama şimdi allaha şükür çok yaramaz,çok akıllı.artık şimdi 2 köpeğim var:D
tekrar saolun veterinerden geliorm şimdi regl olmuş artık genç kız oldu fıstık, bitsin kısırlaştıracagm yazık eziyet cekiyor böyle insallah hepimzin ogluşu, cimcimesi sağlıklı koskoca bi yaşam sürer iyi günler!!!
çok saol teşekkür ederim ilgin için fakat fıstık ishal değil büyük tuvaletini yaparkn bi sorun yok sadece küçüğünü yaptıktan sonra damla damla kan geliyor.hareketlerinde bi tuhaflık, halsizik yok.ateşi alan da yok. iştahı yerinde alla şükür. zaten birazdan vete götürcez kızımızı. benim tahminim regl oldu, inş düşündüğüm gibidir.
cnm benim sağol,sorma birde hamileler iyice mahvolduk!ben huzursuz oldum!sürekli temizliyorum kulağada zararvericem endişesi var ondan iyice gerildim!kulak damlası kullandık ama çare etmedi,en etkili bu diye birisi önerdi ve vet de onayladı,adı canaural ilacın!bugün bunu aldık ve bu kşam uygulamaya başlayacağız!inş. sonuç verir.
senin uyguladığın ilacın da adını veirirsen çok mutlu olurum.çok sağol bitanem...
benim de bi zamanlar pofuduk bi oğlum vardı,ismi pala:D yavruyken sokakta bulmuştum gözleri bile tam açılmamıştı.kırmaydı ama sizinkine çok benziyodu yüzü.büyüyünce de boksör suratlı alacalı bulacalı pofuduk bişey olmuştu:)çok severim kedileri..allah uzun ömürler versin bu güzelliğe..
oy yerm ben onu ya,dilli zilli :D ne anlatıyor acaba annesi :D senden ilgi bekliyor,hem çok mutludur o,artık seni yaramaz bir kediyle paylaşmayacak ya içi rahat zillinin :D