vallahi idare ediyoruz işte keyifleri çocuklar olunca daha iyi oluyoruz tabiki :)) sizleri sormalı siz ne alemdesiniz ? kraliçem ne yapıyor bakalım :) nerelerdeydin sen hem anlat dinliyorum:))
anladım... insanın sevdiği hayvanı beslemesi kadar güzel bi duygu yok evet...senin için üzüldük ama yinede seninde bi ufaklığın var :)) umarım bigün istediğin gii bi eve taşınırsın ve istediğin gibi beslersin bu çocukları:) şimdi birde kedimiz var bizim ama malesef bihetr kediyi çok kıskandığından teyzeme bıraktık onu :) nasıl kıskanç bi çocuk daha şimdiden :)) onunla olmak dünyanın en güzel duygusu. en sadık dostlarımız ...
resmimize yorum yapmışsınız:) teşekkür ederiz iltifatlarınız için. aklınıza takılmasın diye üzüntünüzü paylaşmak istiyoruz kızımla birlikte :) bende bihtere apartmanda bakıyorum ve emin ol ben bile daha çok gürültü yapıyorum.karnını aç bırakmadığım takdirde küçcük hav bile demiyor;) eğitimini evrdiğin anda o kadar uslu duruyorlarki zaten oyun köpekleri bunlar gücü tükenene kadar oynuyoruz atlıyoruz zıplıyoruz tamaaammm...uyuyup kalıyor.uyumasada sorund eğil hiç sesi çıkmıyor:)
[b][COLOR="black"ya bir şey soracağım bu gün ben mihav'a hiç girmedim akşama kadar okuldaydım kim girmiş olabilir??
ya birileri bana sahte petler ekleyip duruyor ya bir sürü petim var ama Chackie
Prewmncrprem bunlar benim petlerim değilll eğer ben girersem sayfalarınıza geldim yazıcam yazmazsam bana akşam üstü rapor edin lütttfeeennnn!!!Lütfen Yardımcı Olun
ayol ne bebişi kıs daisy den 3 ay felen kucuk aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa ne oljak 3 ayın lafımı olur :)(: burdada puqiden başka yok eehhehee o yusden taaa kırıkkaleye kadar uzanıyoz eheuehu :))))