Blog
mpelin'in Blog Sayfasýna GitYeni Basliklar
Son Giriþ
Etiket Etiketlenmemiþ
Sen varsýn Teodorakis ,gecenin ayaza vuran karanlýðýnda! Yýldýzlarda yüklü benliðinde baþkaldýrý ruhunda… Tam karþý kýyýlarda,ayný deniz ayný hava ciðerlerde yanan!
Oysa Teodorakis ben sana karýþmýþlýðýn 20. yüzyýlýnda nöbetleþe prangalar giyiyorum …
Ayný suya dalarken gözlerimiz tuzu da yakmaz oldu deli mavinin.Sen Teodorakis aynýlýðýn en uzak halisin dünyamda. Ayaza inat saçlarým rüzgarlarda… Ege’nin en güzel yaný senin yanýn…
......
Oysa Teodorakis ben sana karýþmýþlýðýn 20. yüzyýlýnda nöbetleþe prangalar giyiyorum …
Ayný suya dalarken gözlerimiz tuzu da yakmaz oldu deli mavinin.Sen Teodorakis aynýlýðýn en uzak halisin dünyamda. Ayaza inat saçlarým rüzgarlarda… Ege’nin en güzel yaný senin yanýn…
......
Etiket Etiketlenmemiþ
Kendime engel olamadýðým fasýldayýz. Ne zaman atlatýrýz bunu bilmiyorum yüreðim. Sanýrým aldandýk yine. Þimdi ne yapmalýyýz bilmiyorum. Kaçsak gitsek bunu gerçekten istiyor muyuz yoksa bir iç savaþýn ortasýnda kalpsiz mi kaldýk… sana dair hiçbir þey bilmiyorum yüreðim. Sana çok ihtiyacým var ama sen bambaþka bir alemde yýllar öncesinde saklý bir buruk acýsýn þu anda. Karþýna dikilecek dünya haberin yok. Olmaz yüreðim her istediðin hele ki yenilmiþsen bir kez bir daha olmaz yüreðim zorlama...
Etiket Etiketlenmemiþ
Boþlukta bir bedduanýn son hecesiyim
Duvarlar çarpýyor bu gece sesime
Kaçýp gidenlere dalýyor gözlerim
Bir burukluk yüreðimde
Yoktan var etmeye çalýþan yalanlar
Bu gece sýzým bedenimde yanar
Denize baðladým umutlarýmý
Bir meleðin kanatlarýnda dualarým
Ýçimde bir ateþ
Ve kýsýlmýþ bir ses
Sadece seni bilir seni söyler
Duvarlar çarpýyor bu gece sesime
Kaçýp gidenlere dalýyor gözlerim
Bir burukluk yüreðimde
Yoktan var etmeye çalýþan yalanlar
Bu gece sýzým bedenimde yanar
Denize baðladým umutlarýmý
Bir meleðin kanatlarýnda dualarým
Ýçimde bir ateþ
Ve kýsýlmýþ bir ses
Sadece seni bilir seni söyler
Etiket Etiketlenmemiþ
Bir sokak köþesi. Bir kadýnýn usul usul izleri. Penceremde sesi. Uyanýyorum. Yine bitiyor baþlamayan hikayem. Ne de çok sevmiþim az ötemde duran ama dokunmaya korktuðum kadýný. Kokusu hala üzerimde gözleri hala yüreðimde. Bu bir asýlsýz çareler zinciri. Olmayacak dualarýn amin sesleri. Yok o kadýn. Adýný söylemeye kýyamadýðým. Koca gözlerinden yüreðine yaðdýðým. Kadýným… baþ tacým. Her þiir ona yazýlmýþ. Her þarkýda o var. Baharda bir tutam papatya. Yazýn denizde dalga. Sonbaharda düþen her...
Etiket Etiketlenmemiþ
tutarsýz zamanlarda notlar býrakmak isterdim ceplerine ellerin üþüyünce bulasýn diye.
ve yüzün gelirdi aklýma deniz gibi sevdiðim tüm fýsýltýlarý barýndýran... gülümserdim
bu sonsuz mutluluða þiirler yazardým saatlerce...
ama aþk durmaz yerinde aþk gider aþk dinlemez aþk aðlatýr... ben sustum her gidiþinde
daha farklý bir benle direndim sana her yeniliþimde. Aþkýn ters yüzünü ezberledim her kaçýþta
durdurabilmek adýna seni nice yollar tuttum , ben sana aitliðin...
ve yüzün gelirdi aklýma deniz gibi sevdiðim tüm fýsýltýlarý barýndýran... gülümserdim
bu sonsuz mutluluða þiirler yazardým saatlerce...
ama aþk durmaz yerinde aþk gider aþk dinlemez aþk aðlatýr... ben sustum her gidiþinde
daha farklý bir benle direndim sana her yeniliþimde. Aþkýn ters yüzünü ezberledim her kaçýþta
durdurabilmek adýna seni nice yollar tuttum , ben sana aitliðin...
Yeni Yorumlar
Ýletiþim Bilgisi
- Web Sitesi
- http://renklidnym.blogspot.com/
- Bu Sayfa
- http://www.mihav.com/forum/uye/21694/

Kullanýmý kolay , eðlenceli , ayrýmcýlýk olmayan bir topluluk :) 1 numara bir site olmuþ , bu sitede emeði geçen herkese tsk ediyorum :) TBRKLER