Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Profili Görüntüle

Profil Resmi Toplam: husky bihter

husky bihter husky bihter Çevrimdışı

Misafir Mesajları

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 233
  1. merve çağrı
    29-06-09 23:50 - permalink
    merve çağrı
    E Ben Seni Bulamıyorum
  2. merve çağrı
    28-06-09 01:52 - permalink
    merve çağrı
    sende facebook var mı? :)
  3. yosun
    11-06-09 02:11 - permalink
    yosun
    Baska bir sitede cocuklardan birinin kayboldugunu duydum ? Umarım bulunmustur ya da umarım o sen degilsindir..
  4. merve çağrı
    10-06-09 15:33 - permalink
    merve çağrı
    özelden göndersene bana msni ben senin olduğunu bilmiyodum sildim galiba seni
  5. merve çağrı
    07-06-09 13:25 - permalink
    merve çağrı
    neler yaşıyorsun bilemem ama umarım en kısa zamanda refaha erersin..? konuşmak istersen msn den konuşabiliriz.*kafayı takma geçer demekle olmuyor biliyorum oyüzden klişeleşmiş sözleri sarfetmeyeceğim ama anlatmak istersen her zaman dinlemeye hazırım.:)
  6. merve çağrı
    05-06-09 12:15 - permalink
    merve çağrı
    burlardayım:) sen nerlerdesin:) özledin dimi beni:p
  7. merve çağrı
  8. mintikbebek
    25-04-09 19:26 - permalink
    mintikbebek
    Nasılsınız?? Sesiniz soluunuz çıkmıyor ablacım :)
  9. beyaz_peri
    17-04-09 15:04 - permalink
    beyaz_peri
    özlem nerdesinnnnnnnnn!
    çbana kırılmadın demi,sınavlar noldu?köpüşler noldu noldu da noldu söyle bakıyım aşk kuşu :D
  10. merve çağrı
    08-04-09 15:04 - permalink
    merve çağrı
    aha tam bura da işte:) kanundan kaçabilirsin ama benden asla:p uzun süredir seni ilk defa çvrimiçi görüyorum da ondan şaşırdım:) saçma bi espri yapim dedim işte
  11. merve çağrı
    07-04-09 15:56 - permalink
    merve çağrı
    eller yukarı ......yakalandın:)
  12. merve çağrı
    01-04-09 18:35 - permalink
    merve çağrı
    bak şimdi sen öyle diince bende güldüm:) İlahi ben:)
  13. merve çağrı
    01-04-09 10:42 - permalink
    merve çağrı
    bak gene yanlış yaptım saçmaladıysam kusura kalma diyemedim yani diyemedim...offff offf
  14. merve çağrı
    01-04-09 10:39 - permalink
    merve çağrı
    üzerine afiyett bi konuşma özürlüyüm bu aralar..kendimi ifade edememe sorunu yaşıyorum..saçmaladıysan kusura kalma:p
  15. merve çağrı
    01-04-09 00:00 - permalink
    merve çağrı
    tanrı duyar demek istedim:)
  16. merve çağrı
    01-04-09 00:00 - permalink
    merve çağrı
    ama yine de sana başarılar dilerim umarım en yüksek notu alırsın..hayvansever herkes için iyi dileklerimi inşallah bir gün duyar
  17. merve çağrı
    31-03-09 23:58 - permalink
    merve çağrı
    :) ee dedim ya bu dünyaya çalışmaya gelmişiz diye:) ya da çalışmamaya:)vize dediğin nedir ki? ben hayat sınavından geçmeye çalışırken:)
  18. merve çağrı
    31-03-09 10:04 - permalink
    merve çağrı
    olur mu hiç öyle:) ben varım ya:p
    nasıl olsun be özlem iş güç herşey aynı,çalışmaya gelmişiz bu dünyaya herhalde
  19. merve çağrı
    30-03-09 11:52 - permalink
    merve çağrı
    selammm nerelerdesin öslem:) klasik bir soru ama hayat nasıl gidiyor?
  20. husky bihter
    14-03-09 20:29 - permalink
    husky bihter
    [i][/sana içimden gelenleri yazmak istedim herkesin görebileceği bir yerde... artık insnalardan saklamıyorum seni. saklamıyorum çünkü artık sen içimdeki o büyük aşk o dayanılmaz arzu değilsin. zorda olsa bitirdim bak artık istemiyorum seni... her düşündüğümde içimi cayır cayır yakan ateşin sonunda terk etti beni birdaha çağırmayacağım onu ve istemeyeceğim sana ait ne bir hayal ne bir umut uğrasın bana bir ömür boyu...
    bağlandığım her zerreyi bir bir çözeceğim hayatımdan ve senden ...
    bir zamanların en büyük aşkı şimdi gözümde bir tozsun uçup uçup gidecek uzaklara...çok uzaklara...
    bir hayatı ebediyyen yalnızlığa ve umutsuzluğa mahkum bırakıp hakkında kurulan tüm hayalleride alıp çekip git şimdi bende ve gelme bir daha dönüşü olmasın bu yolun...
    şimdi sen yoksun madem benim yanımda artık hiç bir zaman olma çünkü sen iyi günlerin mutlu yüzlerin aşkısın benim değil...
    sen seveni koşulsuz suçlayıp hatrını hiç düşünmeden kıran bir dünyanın bilinmeyen bir insnaısın senden bir tane daha var mı acaba diye düşüncelere daldıransın...
    artık yok musun benim yanımda bir daha görmek istemiyorum snei yarınlarımın hiç bir anında...
    o gökyüzü gözlerin kaybolsun geleceğimden ve terket beni bir karanlığa...
    git şimdi...
    en büyük yalancı...
    en yalan aşk...
    I]
  21. SamsuNLee
    08-03-09 15:20 - permalink
    SamsuNLee
    normaldir, tanıyabilirsin :)
  22. splitbarge
    08-03-09 00:09 - permalink
    splitbarge
    sürekli ziyeret edecem burayı tabi bende yarından itibaren bakınacam çok işledi kanımıza eğer ben önce bulursam buradan bildiririm ama çok kolay değil satın alım dışında bulmak galiba bu arada istersen telefonumu verebilirim bulduğunuzda daha kolay ulaşabilmeniz için.
  23. splitbarge
    08-03-09 00:00 - permalink
    splitbarge
    hocam diyecektim klavyenin azizliğine uğradım :) ücretli düşünmüyoruz dedim ya insanın gönlünden geçiyor, bulunamayacağı doğru eğer bildiğiniz bakılabilecek köpek varsa önerirseniz seviniriz olmazsada bakacağız çevremize
  24. splitbarge
    07-03-09 23:51 - permalink
    splitbarge
    hoca öncelikle yavru olması en fazla 2-3 aylık ve şu küçücük köpeklerden olmamalı bunun dışında tür belirtmek gerekirse ; avustralya çoban,Russian Spaniel,Shetland Çoban Köpeği,Amerikan Eskimo,Keeshond,Samoyed,Hırvat Çoban Köpeği,Belçika Groenendael,Belçika Tervuren, alman kurdu ve tabiki sibirya kurdu bunlar tabiki herkesin seveceği güzül köpekler bunun dışında sevimli evde baımı kolay köpekler vs.
  25. splitbarge
    07-03-09 23:36 - permalink
    splitbarge
    yardımlarınız için çok teşekkürler bütün hevesimiz kırıldı korktukta açıkçası yani babamlarda bahçede olacağı için sorun olmaz ama bizde evde yaşamak zorunda söylediğiniz kadarı ile sıkıntı yaşayabiliriz ve ileride onu evden çıkarmak zorunda kalırsak çok üzülürüz en iyisi şimdiden sizi dinleyip getirmeyeyim umarım haklı çıkarsınız :) yoksa gerçekten çok üzülürüm. bu arada evimizde bakacağımız güzel bir köpek bulabilirmiyiz acaba

Bihter

resim girilmemiş
    Bihter
    Köpek, Dişi
    Kısaca Bihter...
    Sen şimdi yoksun ama... aslında hep olacaksın ve hep kalacaksın benimle,içimde her yerde bi yerlerde ... sen şimdi yoksun ama... aslında hep olacaksın bu dünyada benim oldğum her yerde...
    Özellikleri
    Adı: Bihter
    Türü: Köpek
    Cinsiyeti: Dişi
    Doğum Tarihi: 09.07.2008
    Irkı: Siberian Husky
    Kilosu: 31
    Genel Bilgileri
    Eş Arıyor mu?: Hayır, aramıyor
    Gezdiği/Yaşadığı Yerler: benim olduğum her yerdeydi...
    Takma İsimleri: annesini kızı,şımarık kızım ...
    Sevdiği Şeyler: dişini geçirebileceği herşeyi severdi benim kızım...
    Sevmediği Şeyler: gazeteden nefret ederdi...
    Oyuncakları: aslanı vardı,kemikleri vadı...hala dururlar...
    Sevdiği Yemekler: yemek ayırt etmezdi benim kızım...
    Aldığı Eğitimler: full eğitimli bir köpekti...
    Son olarak...
    ...söylenecek ne bir söz var arandan... nede konuşmaya hakkım var ...

Blog

Son Giriş

Tarih: 22-12-08 saat 16:39 Yorumlar 1
[color="Black"][bu güzel, fedakar ve talihsiz bir çoban köpeği olan buk un hikayesidir.
o, on sene süreyle kör bir dilenciye sadakatle hizmet etmiş, onunla yiyeceklerini parklarda geçen soğuk, uzun kış gecelerinin acılarını paylaşmıştı.
birgün ihtiyar dilenci, güneş doğmadan önce, buk un boynunu okşarken ölüverdi. kimse onun öldüğünü anlamadı. buk bütün gün efendisinin ölüsüne nöbetçilik etti. ancak akşam bir bekçi ihtiyarın öldüğünü farketti. böylece buk hayatta yapayalnız
...
Yeni Yorumlar
sırf buk değil inan...
Gönderen sezenozen 25-02-09 00:35 sezenozen Çevrimdışı

İstatistik

Mesaj adeti
Albümler
Misafir Mesajları
Genel Bilgiler
  • Son Aktivite: 06-11-09 23:34

Saat 06:03.