Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Üye Listesi

Profil Resmi Toplam: tırmıkgizem

tırmıkgizem tırmıkgizem Çevrimdışı

Misafir Mesajları

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 55
  1. capy
    04-01-09 15:35 - permalink
    capy
    merhaba geçmiş yeni yılın kutlu olsun bu resimdeki senin kedin mi
  2. mpelin
    31-12-08 19:05 - permalink
    mpelin
    yeni yılda gönlünüzden gecen tüm dilekler sizinle olsun, dostlarınızdan ve sevdiklerinizden hiç ayrılmamanız dileğiyle...
    mutlu yıllar
  3. mediha
    12-12-08 02:03 - permalink
    mediha
    çok teşekkür ediyorum tatlım senin de bayramın kutlu olsun :)
  4. capy
    06-12-08 13:23 - permalink
    capy
    arkadaşlık güzeldir tabiii
  5. mediha
    05-12-08 22:32 - permalink
    mediha
    sağol tatlım bende iyiyim ...
  6. mediha
    02-12-08 20:07 - permalink
    mediha
    Gizemciğim nasılsın ablacığım görüşmeyeli?
  7. Djpink
    29-11-08 20:59 - permalink
    Djpink
    Tamamdır canım.. Umrım istedigin gibi olmuştur.. ;) :)
  8. tırmıkgizem
    29-09-08 11:02 - permalink
    tırmıkgizem
    Tamam yeter artık..
  9. lucky
    29-09-08 01:08 - permalink
    lucky
    MeLeğim Bebeğim O Minicik Can I Minicik Bebeğim O Micik TIRMIK Nasıl Gider Ya Ben Şimdiden Kameradan Uyuyuşlarını O Göbişini Özledim Ama Dik Durmaya Çalış Meleğim.Biliyorum Ne Olursa Olsun Yeri Dolmayacak Ama Düşün O Orada Çok Rahat Ve Mutlu Meleğim Dik Durmaya Çalış NOLUR !
  10. tırmıkgizem
    28-09-08 18:08 - permalink
    tırmıkgizem
    Sağolun ablalarım..
    Sadece bu yazı yetmez..Bunun 2 katı olmalıydı ama yazamadım..
    O şanslıydı..
    Ama ben bin kat daha şanslıydım..
    Kedime aşıktım,aşığım ve aşık kalıcam..
  11. mmiinnooss
    27-09-08 16:20 - permalink
    mmiinnooss
    canım yazın beni çok etkiledi şuan hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ne kadar kötü bi durum biliyorum bende yaşadım ama küçük meleğimiz senin gibi bi annesi olduğu için çok şanslıydı o kısacık ömrü bile onu çok mutlu etmiştirrrrr emin ol çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum artık sadece ağlıyorum başın saolsun tatlımmmm
  12. mediha
    27-09-08 13:59 - permalink
    mediha
    Gizemciğim ablacım bu nasıl bir yazı böyle... insan acısını,özlemini,belki de isyanını ancak bu kadar içten ancak bu kadar gerçeklikle dışa vurabilirdi sanırım... ablacığım inan o kadar dokundu ki içime bu yazın senin yaşadığın ,hissettiğin herşeyi bana da hissettirdin.. gözlerimden süzülen yaşlar loptopun tuşlarını ıslatsa da sana teşekkür etmek istedim... tatlım sen çok sanslısın böyle kocaman bir yüreğe sahip olduğun için... ve tırmıkta çok şanslı onun annesi olduğun için... üzülme ablacığım tırmık hep seninle olucak.... emin ol ki o seni hiç mi hiç yalnız bırakmayacak...
  13. tırmıkgizem
    27-09-08 11:00 - permalink
    tırmıkgizem
    AFFET BENİ MELEĞİM.YANINDA OLAMADIĞIM,DURUMUNU ANLAMADIĞIM,SENİ KURTARAMADIĞIM İÇİN AFFET..!Bİ GÜN ZATEN GELCEĞİM YANINA,RAHAT UYU ANNEM,MEKANIN CENNET OLSUN..EV DÜNDE BUGÜNDE HER ZAMAN OLACAĞI GİBİ ÇOK SESSİZ..BEN YORGUN ANNEN BABAN DURGUN..SUSTU MAHALLE,SUSTU DİKİLİTAŞ,SUSTU TÜM İSTANBUL,SUSTU TÜM DÜNYA..HERŞEY ÇOK GÜZELDİ..AMA DÜN ALDIK O KÖTÜ HABERİ..GECE HANGİ TIKIRTIYI DUYSAM SEN ZANNETTİM HEMEN UYANDIM..SESLENDİM "TIRMIK" DİYE.RÜYA ZANNETTİM BU GERÇEĞİ..ASLA UNUTAMAM BEN SENİ..SABAH KALKTIM BÜYÜK TAŞ BULAMADIM ORTA BOYUTTA TOPLADIM ALTI(6)TANE TAŞ,ALDIM SİYAH BOYAYI,YAZDIM ADININ HARFLERİNİ O TAŞLARA..KOYDUM MEZARININ BAŞ UCUNA..ŞİMDİ KİM EVDE KOŞTURUCAK,KİM DÜZ DUVARLARA TIRMANMAYA ÇALIŞICAK,KİM ELLERİMİ ADIN GİBİ "TIRMIK" İÇİNDE BIRAKACAK,EN ÖNEMLİSİ GECE BENİMLE UYUYACAK..KİM BUNLARI YAPACAK?..ARTIK SEVMİYORUZ HİÇ Bİ GECEYİ SAAT GECE 11'İ..ÇOK ÖZLEDİM ANNECİM BE SENİ..TÜM GECE UYUMADAN SENİ DÜŞÜNDÜM..ALLAH'A SORDUM NİYE BU KADAR ERKEN DİYE..? KUCAĞIMDA ÖLDÜN BENİM KUCAĞIMDA..SADECE ANNENDEN ALDIĞIN Bİ MİKROP YÜZÜNDEN..CİĞERLERİN ŞİŞMİŞ..NASIL BAĞIRDIN KUCAĞIMDA..NASIL KESİLDİ NEFESİN ANİDEN,NASIL HİÇ Bİ ZAMAN YAPMADIĞIN GİBİ OYNATTIN O PATİLERİNİ..NASIL SONKEZDE OLSA YALADIN O YÜZÜMÜ,NASIL SON OLSADA SARILDIN BOYNUMA..BURDAKİ UYUYAN FOTOĞRAFININ ALTINDA "Uyuyorsun.. Biliyorum uyuyorsun... Uyanacaksın bir gün... Ama bir zaman sonsuza kadar uyuyacaksın bunu biliyorum.. Her zaman kabul ediyorum.. İçimde kalacaksın biliyorum.. Çünkü seni çok seviyorum..!"
    YAZIYOR..İŞTE GERÇEK OLDU..MELEĞİM DİYE SEVERDİM SENİ BAK İŞTE DEDİĞİMDE OLDU..
    MELEK OLDUN UÇTUN,KANATLARINA KAVUŞTUN..ELİMİ ŞIKLATTIM YOKSUN,TIRMIK DEDİM GENE YOKSUN..İÇİMDEN DEDİMKİ GERÇEKMİŞ BU ANLADIM ARTIK BENİM MİNİK BEBEĞİM YOK..GECE GELDİN VETERİNERDEN Bİ BAKTIM YOK KİMSE KUTU VARDI BABAMIN ELİNDE,"TIRMIK NERDE?" DİYE SORDUM..BURDA DEDİ KUTUYU GÖSTERDİ..BAŞLADIM AĞLAMAYA..ANNEM İÇİMDE KALACAKSIN BİLİYORUM..ASLA UNUTMAYACAĞIM SENİ..BEN ARTIK ASLA SEVMİYORUM GECEYİ VE GECE SAAT 11'İ..

SENDEN GERİYE KALAN TEK ŞEY TASMAN VEDE TAŞIMA ÇANTAN VE ANILARIN..!

SENSİZ OLMAYI DÜŞÜNEMEM DİYORDUM,AMA SENSİZİM..

MEZARININ BAŞINA GİDİYORUM.KARŞIDA KEDİLER OLUYOR.KONUŞUYORUM SENLE,GÜLÜYORUM SANA OKŞUYORUM O KARA TOPRAKLARI..Bİ BAKIYORUM KARŞIDAKİ KEDİLER BANA BAKIP MİYAVLIYOLAR..SANKİ SEN SÖYLÜYORSUN ONLAR BANA GELİP ANLATIYORLAR..

BEN SANA DOYAMADIM..
    DOYSUN KARA TOPRAKLAR..!
  14. mintikbebek
    27-09-08 10:47 - permalink
    mintikbebek
    ÜzüLme abLacım...:(
    Çünkü her zaman yanındayız.Tırmık hasta yaşamaktansa cennet mekanına gitti.SensizLik onu üzse de seni görüyor.MutLu oLduğunu ve onu unutmadığını görünce seviniyor.Hep güLüyor.Mintik'e dumana patiye...Onlara anneme yokluğumu hissettirmeyin diyor..Bunu sen de biLiorsun :D
  15. lucky
    27-09-08 10:39 - permalink
    lucky
    Eet Tırmık Seni Özleyeceğiz ...
  16. merveminnoss
    26-09-08 22:30 - permalink
    merveminnoss
    seni özlicez Tırmık......
  17. lucky
    26-09-08 12:47 - permalink
    lucky
    MeLeğim Bebeğim O Minicik Can I Minicik Bebeğim O Micik TIRMIK Nasıl Gider Ya Ben Şimdiden Kameradan Uyuyuşlarını O Göbişini Özledim Ama Dik Durmaya Çalış Meleğim.Biliyorum Ne Olursa Olsun Yeri Dolmayacak Ama Düşün O Orada Çok Rahat Ve Mutlu Meleğim Dik Durmaya Çalış NOLUR !
  18. utku8893
    25-09-08 21:18 - permalink
    utku8893
    Çok geçmiş olsun yaaa.Teselli etmek anlamsız ve boş ama...Aklınıza iyi şeyler getirin.1hafta oldu bende kedimi kaybedeli.Hala çok kötüyüm sizide anlıyabiliyorum:(( Tırmık oda yanlız değil merak etmeyin ninomda onunda yanında olacak:((
  19. 3 hav 1 miyav
    25-09-08 19:49 - permalink
    3 hav 1 miyav
    aaaaa...........ne zaman nasıl gizemciğim?
    çok üzüldüm ben......
  20. кöקüк
    25-09-08 19:28 - permalink
    кöקüк
    teşekkürler..
  21. mediha
    25-09-08 13:00 - permalink
    mediha
    inşallah gizemciğim inşallah... keşke hiç ayrılmasak keşke hiç bu acıyı yaşamasak ama işte bu da hayat ve bir gün bu olucak....
  22. mediha
    25-09-08 12:53 - permalink
    mediha
    çok üzüldüm tatlım yaa başın sağolsun....=((
    şu sıralar o kadar çok alıyorum ki dostlarımızın aramızdan ayrılma haberlerini inan bana alt üst oldum bi kaç gündür güzelim...
    acını ve üzüntünü anlayabiliyorum....tırmık için dua et canım.... yanından erken ayrıldı ama seninle çok güzel vakit geçirdiğinden eminim için rahat olsun gizemciğim....
  23. mediha
    25-09-08 12:43 - permalink
    mediha
    nasıl güzelim tırmık öldü? noldu birdenbire?
  24. 3 hav 1 miyav
    25-09-08 01:47 - permalink
    3 hav 1 miyav
    CANIM STAR PET E ADYSINIZ........
  25. lucky
    20-09-08 17:49 - permalink
    lucky
    İnŞaLLah Benimnde Petim OLur =))

Ailesi

Profil Resmi Toplam: tırmıkgizem
    tırmıkgizem
    , Bayan, İstanbul (Anadolu Yakası)
    Kısaca Duru Gizem...
    Bilgileri...
    Adı: Duru Gizem
    Cinsiyeti: Bayan
    Sahip Olduğu Dostlar: Kedi Sahibiyim
    Doğum Tarihi:
    Ülke / Şehir: İstanbul (Anadolu Yakası) / Türkiye
    Öğrenim Bilgileri: İlköğretim
    Mesleği: Öğrenci (Lise,İlköğretim)
  • İmza
    tı®mık&gîzêm

BİZLER YAŞAYAMADIK UZUN UZUN SİZLER YAŞAYIN..!

Tıяmık

resim girilmemiş
    Tıяmık
    Kedi, Erkek, İstanbul (Anadolu Yakası)
    Kısaca Tıяmık...
    OğLumLa aяamızdaki sevgiyi anLatamam, Biяbiяimize baktığımız anda gözLeяimizdeki sevgiyi göяmeniz Lazım…!! (: Gizem& Tırmık When I meet people,I like cats muchi..!
    Özellikleri
    Adı: Tıяmık
    Türü: Kedi
    Cinsiyeti: Erkek
    Doğum Tarihi: 28/03/2008
    Irkı: Brazilian Shorthair
    Kilosu: 3
    Genel Bilgileri
    Eş Arıyor mu?: Hayır, aramıyor
    Gezdiği/Yaşadığı Yerler: DikiLitaş parkı.Beşiktaş sahiLi
    Takma İsimleri: Tıymık, Bebiş, Canım
    Sevdiği Şeyler: oyun, yıkanmak, gezmeye çıkmak, uyumak..
    Sevmediği Şeyler: uykusu oLmadığı zaman kucağa aLınmak, kuşLar..
    Oyuncakları: PeLuş köpeği, odamdaki ve evdeki herşey..
    Sevdiği Yemekler: Tavuk, peynir, mama
    Aldığı Eğitimler: Otur,yat,bekLe,geL,sus,git,tut,yakaLa,hayır,
    Son olarak...
    HayvanLarı sevmeyenLere anLayış gösteriyorum..Ama onLarıda ALLAH yaratmış..SaygıduyuLması gerektiğini düşünüyorum..Hem sevip hem saygı göstermeyenLeride kınıyorum.. İNSANLARI TANIDIKÇA HAYVANLARI DAHA ÇOK SEVİYORUM..

NuRi..

NuRi..
    NuRi..
    , Erkek, İstanbul (Anadolu Yakası)
    Kısaca NuRi.....
    TıRMıK'tan sonraki ilk dostum.. Tam Bir Mutluluk.. Mutluluk'm..(:
    Özellikleri
    Adı: NuRi..
    Türü:
    Cinsiyeti: Erkek
    Doğum Tarihi: 02/04/2008
    Irkı: Brazilian Shorthair
    Kilosu:
    Genel Bilgileri
    Eş Arıyor mu?: Hayır, aramıyor
    Gezdiği/Yaşadığı Yerler: Aşılarımız Bitmediği İçin Yok..
    Takma İsimleri: Nünü'm,Nuriş,Şaşkın,Oğluşum..
    Sevdiği Şeyler: Koşmak,İple Oynamak,Uyumak,Mama Yemek..
    Sevmediği Şeyler: Yıkanmak,Kucağa Alınmak,Ani Hareketler,Kuşlar,Gürültü..
    Oyuncakları: İpleri,Lazer Işığı,Anahtarlık,Zıp Zıp Top..
    Sevdiği Yemekler: Royal Canin..
    Aldığı Eğitimler: Atla,Koş,Hayır,Gel,Git..
    Son olarak...

Blog

Son Giriş

Tarih: 01-09-08 saat 10:10 Yorumlar 1
'Köpeğin insanı ısırması haber değildir, ama insanın köpeği ısırması bir haberdir. Ancak insanın bir köpeği ısırarak öldürmesi ise çok büyük bir olaydır.'' İşte Çin'de böyle bir olay gerçekleşti!!
Çin'de bir köylü kendi beslediği köpeğe saldıran başka bir köpeği ısırarak öldürdü.

Yerel yayımlanan Yanzhao Şehir Gazetesi'nin haberine göre, Gın soyadlı bir köylü gece vakti kendi beslediği küçük köpeğe saldıran büyük bir köpeği ısırarak öldürdü. Gece vakti yetiştirdiği karpuzlara...
Yeni Yorumlar
=O inanamıyorumm.Ne...
Gönderen che_hzl 02-09-08 11:47 che_hzl Çevrimdışı

Arkadaşları

Arkadaşlar gösterme 1 to 20 of 45