terelelli kullanıcıları boncuk-özhan arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 20 of 20
-
teşekkürler :) kaldı 153 gün...
evet evet atlattım sıkıntılı günleri herşey yoluna gırdı gıbı bakalım cok şükür :)
-
merhabaaa :) bayram telaşı şehirdışındaydım gıremedım hıc nete fılan dönüncede erkek ark. askere uğurladım telaşlıydık buyuzden :)
genel olarak iyiyiz çok şükür bayramda oğlanlar evde yalnız kaldı arkadaslar gelıp gıdıp mama verıp ılgılendiler sanırım stresten çok yemişler biraz tonton gördük kendilerini :) ee bırazda trıp var..siz nasılsınız?
-
-
suanda kot üzerine ihracat fırmasındaydım amasalıdan sonra collezıone deyım :)
-
yoo yooo ben muzıkle ugrasmıyorum ben moda tasarımcısıyım :) sanatım bu.. :) evet ole yapıcam ama suanda beklemedeyim içerde 2.5 aylık maaşım var onu almak istiyorum vermezse dava acıyoruz arkadasım avukat onun elınde zaten hersey :) bugun noterdende istifamı verdim gelmeme bile gerek yoktu bugun ama maaşş için geldim bekliyorum :)
-
onların işi gücüü buu ortalığı dağıtsınlar bıblo kırsınlar çıçek kemirsinler... :) uyuypp popooo buyutsunler bide...işden ayrılyorum ya baska bı yere baslıycam salı guunu bu taraf bıraz tehdıt edıyor fılan bakaalım akşama netlesecek hersey bekelemedeyız :)
-
ay hemen entere bastım off soracaktım : boncukk nasıll napıooo ?
-
merhabaa iyiyim diyeyim iyi olayım modundayım canım sen nasılsın? birkaç iş problemı var onlarla debelenıyorum...yok goturemedım zaten normale dondu pamuk aradım hekımımı ama bana fazla pinpiriklisin birıkı gun bekle bişiii yok dedı hakkaten ole oldu :) normale döndü artık sıpalar son hız devam yaramazlıklara :)
-
Rica Ederim Biz Bu Sitedede Neden Varız Ki Sanada Sevgiler Fulyacım,
-
teşekkürederim ilgin için :) evet eger yaron işden erken çıkarsam goturecegım benımde pek içime sinmedı bu halı bu vet. ablası gorsun :)dedıgınde amntıklı ama pskılojıktır bırde sanırım damlada bıraz böyle yapıyor ..
sevgıler
-
Anladım Fulyacım,ama Yinede Sen Ortalıktan Ayırma Gözünü Ne Olur Ne Olmaz,pamuk'taki Durguluğa Gelince,kediler çok Akıllı Ve çok Ama çok Temiz Hayvanlar Ve Herşeyin Farkında Oluyorlar,kendini Kirli Ve Pis Hissediyor Olabilir Yani Psikolojiktir Büyük Ihtimal:(ama Sen Yinede önlemli Olmak Açısından Bir Veterinere Götür Istersen!fulyacım,
-
merhaba teşekkürederiz :) geçti gibi kedilera damla yaptım evide çamaşır suyu ardındanda pıre kovucu gıbı bır sprey varmıs onunla dezanfekte ettım sanırız gectıı :) yumurta fılan yok ortada ama ozellıkle pamuk pek bı durgun ona anlam veremedımm :(
-
Nasılsın?fulyacım, Daha Yeni Duydum Geçmiş Olsun,şimdi Durum Nedir?ilaçlama Yapabildin Mi?canım
-
Inşallah Fulyacım Hepberaber:))
-
teşşeküürederimm özhan bey sizede hayırlı saglıklı ramazanlar..inşallah daha nıce ramazanlara :)
-
Hayırlı,sağlıklı,bereketli Ramazanlar Dilerim Fulya Hanım....
-
Bende Teşekkür Ederim,öyledir Boncuğum Benim Gün Boyu Koşturuyor Daha 5 Aylık Olduğundan Oyuncu Zamanları Ondan Sonrada Yorgunluktan Keyif Yapıyor Hanımefendi:)
-
Resimlerime Yaptığınız Yorumlar Için çok Teşekkürler Fulya Hanım,sizinkilerede Maşallah Allah Nazardan Korusun Ve ömür Boyu Size Bağışlasın Inşallah Fulya Hanım:)
-
-
Hoşgeldiniz.... Siteye Fulya Hanım