Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 51
-
ay çok üzüldüm be canım .... başın saolsun güzelim .... gerçekten çok üzüldüm
-
mervecim bir yerde okumuştum kedi kakasını çişini yapıyorsa ya çok korkmuştur bir şeyden ya da idrarını yaptığı yer onun alanı olduğunu gösterir öyle okumuştum sanırım bu sitede okudum
-
bizimkinin ne problemi olduğunu hala çözebilmiş değiliz..halı ve halıya benzeyen yumuşak şeylere idrarını yapıyor maalesef
ama çok garip durum böyleyken bugüne kadar yataklara hiç yapmadı...tuvaletinin altına yaydığım gazeteye idrarını yaparken iki adım atarak içeri girebilceği tuvaletine yapmıyor..yaklaşık 2 sene ye yakındır böyle yaşıyoruz..yine çok garip bugüne kadar 1 kere dahi tuvaletinden başka bir yere kakasını da yapmış değil kendisi:) diğer kedimi vermek zorunda kaldım bu yüzden
-
yeni yılda gönlünüzden gecen tüm dilekler sizinle olsun, dostlarınızdan ve sevdiklerinizden hiç ayrılmamanız dileğiyle...
mutlu yıllar
-
çok sevindim,ALLAH kavuştursun fulyacım....:)))hi hi:))
-
anladım fulyacım....hayırlı teskereler enişte galiba,öyle oluyorlar benim boncuğuda evde bırakıp didime gitmiştik yengem baktı abimin karısı sıkınttıdan kendini bile temizlememiş ama bizimki tersine iştahtan kesilmişti fulyacım....senin o sıkıntılı işlerin yoluna girmiştir inşaallah fulyacım....:)
-
selam...iyi akşamlar,nerelerdesin?fulyacım...nasılsın?pamukla siyami nasıllar?
-
-
merhaba...Selam cnm siyami ve pamuk a kucak dolusu öpücükler...Gümüşüm yepyeni albümü ve resimleriyle karşınızada yorum yazarsan sevinirim...
-
sevdiklerinlen birlikte nice mutlu,sağlıklı ve huzur dolu nice bayramlara fulyacım....:)
-
yeni foto ekledim baakmanı çok isteriiiimmmmmm
-
Anladım,bende Kadıköy/erenköy'de Oturuyorum:)
-
Anladım,avrupa Yakasında Nerde Oturuyosun?...:)
-
Anladım,ama Yinede Dikkat Et Kendine Bencede çokiyi Yaparsın Var Mı?öyle Bolluk:)stilistiz Yani,hangi Moda Kuruluşu?canım,
-
Anladım,geç Cevap Verdim,cumadaydım,valla öyle Onlar Bide ısırıp Tırmalayıp Adamı Müslümcülere Döndürsünler...:)sen şarkıcı Mısın?sanat Olarak,nerde çıkıyosun?ne Tarz şarkılar Söylüyosun?tehdit Falan Ediyorlarsa Ihmal Etme Savcılığa Başvur Ihmale Gelmez Allah Korusun Canım,
-
Anladım çok Sevindim Canım:)ne Olsun Boncukta çok Iyi Hanımefendi,ortalığı Birbirine Katlamakla Uğraşıyor,çok Meşguluz Anlayacağın Fulyacım:)ne Pürüzleri Hayrola?canım,
-
Iyi Akşamlar,nasılsın?neler Yapıyosun?oğlanları Veterinere Götürecektin Ne Oldu?fulyacım,
-
teşekkürler bu sefer tamamen arındırdım... tasmada işe yarıyor...
-
sorma fulaya abla.Nasıl kapmış bilmiyorum.Olur yani... Veteriner her yıl olur demişti... Birde kedimin önüne et veriyorum karnı doyunca onunla oynamaya başlıyor.. Yani pisliktende olabilir... Pire tasması aldım etkili olmazsa etkili olmazsa damla alcaktım. 1 kaç saat sonra hepsi uyuşmuş.Annem şeroyu yıkadı sıcak suyu görünce hepten uyuştular.Islakta gayat net görülüyorları.NAsıl bir yaratıktır bu anlamadım.Zor koparttım.
E tabi pire dış parazittir parazit geçmiştir diye parazit aşısı yaptırdım.Yine olduğundan şüpheleniyorum.Bügün yine kontrol...
-
Abla pamuğa yazdığın yorum için teşekkür ederim.Pamuk kız kedi oğlan deil ama
-
fulya abla pirenin yumurtaları siyahmıydı
-
Çoookkk teşekkür ederim.Şerom ilk albmünde 4 aylıktı...Şimdi 1.5 yaşında o yüzden öyle.Arka ayakların da hep beyaz noktalar vardı.Hayırlı Günler...
-
Şeronun yeni albümünü ekledim hemde bu 4. ama hiç kimse yorum yazmadı şero yorumunu bekliyor
-
nasılsın fulya abla? Bir hal hatır soruyum dedim... Dostlarını benim yerime öp.Hayırlı günler
-
Rica Ederim Biz Bu Sitedede Neden Varız Ki Sanada Sevgiler Fulyacım,