Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Üye Listesi

Profil Resmi Toplam: mmiinnooss

mmiinnooss mmiinnooss Çevrimdışı

Misafir Mesajları

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 117
  1. boncuk-özhan
    31-10-08 16:38 - permalink
    boncuk-özhan
    yok ne küsmesi tamecim,müsait olamıyorum bu aralar üniversitem başladıda o yüzden ,onun dışonda idare ediyorum ne olsun,sen nasılsın?neler yapıyosun?tanecim,
  2. merveminnoss
    27-09-08 16:16 - permalink
    merveminnoss
    hehe muaahh! :D:P =)
  3. kaymakbey
    23-09-08 21:46 - permalink
    kaymakbey
    (=
    minnoşa dicek lafım yok kocaman MAŞALLAH.
  4. utku8893
    23-09-08 03:48 - permalink
    utku8893
    Sonucda kendimi adadım ben bu yola.Hayatımın her anında bir sekilde zaman ayıracam.Eskiye göre daha iyiyim kötü seyleri düşünmek yerine yaptıgımız mutlu oldugumuz seyleri düşünüerek avunuyorum bu biraz teselli veriyor.Bir seyler düğümlendiği zaman yutmaya çalışıyorum güçlü olmaya çalışıyorum onun için.Beni üzgün hasta görse yanımdan ayrılmazdı her yerimi yalardı o yuzden o varmıs gibi davranıyorum...
  5. utku8893
    23-09-08 03:15 - permalink
    utku8893
    Samsuna gidince ilk işim barınaklara bakmak olacak 2 ekimden itibaren samsundayım ve ordaki evime almayı düşünüyorum.2ekimden sonra netleşir hemen olmuyacak biraz zaman alacak ama olacak...Burayada güzel ve daha mutlu bir şekilde yazarım...
  6. boncuk-özhan
    22-09-08 20:39 - permalink
    boncuk-özhan
    Buralardayım Tanecim,ne Külüğü Yok öyle Birşey Canım,baktım Resimlere Birinede Yorumumu Ekledim Bilgin Olsun Tanecim:)nasılsın?neler Yapıyosun?canım,
  7. utku8893
    21-09-08 13:40 - permalink
    utku8893
    bende öyle yapmauı düşünüyordum.Ninodan önce kuşlarım vardı.Ninoyla beraber balıklar ve su kaplumbağalrıda vardı...Bundan sonra bir kedi zor besliyebilrim.1-2 ay içinde bir köpek almayı düşünüyorum.Teyzemin ve anneannemin kedisinin resimleri album seklinde atıyorum bakarsınız ordan
  8. utku8893
    20-09-08 16:14 - permalink
    utku8893
    teşekkür ederim umarım daha güzel haberlerle mutlu oluruz...Allah mnnoşunuza nice 10 yıllar uzun ömürler versin...Teyzemin ve anneanneminde kedisi var en küçükleri bizimkiyidi aralarında anneanneminki 11 yasını bitirmek üzere teyzemin bebişide 11 yaşının ortalarında.akşam resimlerinide atarım onlarında görme fırsatınız olur...
  9. utku8893
    20-09-08 16:05 - permalink
    utku8893
    Akşam eve geldiğimde derin derin nefes alıyordu hemen veterinere götürdüm.Veteriner ilaç verdi kan aldı iğne yaptı önemli bir şeyi yok dedi.Ertesi gün gittiğimde söylemek istemedim sana ama dedi yaşlılılığında verdiği etki ile mikrop bulaşmış dedi Kedi gençliği hastalığıymış.genç olsaydı atlabilirdi dedi.Halbuki evden dısarı cıkmazdı dediğimde hani havadan sinek türü şeylerden bile kapabilir dedi.Eve geldğimdede araştırma yaptığımda hastalık hakkında bilgi sahibi oldum.Belirtileride gösteriyordu.
  10. utku8893
    20-09-08 15:38 - permalink
    utku8893
    istemden üzdüm seni herhalde...Evet 10 yasınıda doldurmasına 12 gün vardı.Tek üzüldüğüm sey zamansız olması çok iyiydi sağlıklıydı 2 günde böyle oldu.Sizin adınıza gercekten bende cok üzüldüm.Simdi yeni dostlarınız var onlar sizi gercekten bir insanın tanıyabileceğinden cok daha fazla bir sekilde tanıyor ve seviyor.Aradan 2 yıl geçmiş ama 20 yılda geçse aklınıza hep gelecek unutmak mümkün değil...Aklımızın kalbimizin bir yerinde hep olacak onlar.Bazen yıllar sonra yine su anda benimde sizinde oldugunuz ruh hali gibi göz yaslarımızı tutamıcaz bazende yaptıklarınız yaptıkları aklımıza gelecek kimsenin anlıyamıyacagı bir gülümse gelecek yüzümüze...
  11. utku8893
    20-09-08 15:32 - permalink
    utku8893
    Baş agrıtmayla falan yok.Gece esra abla ilede biraz konusma fırsatımız oldu onunlada aynı şeyleri konustuk...Sonucda bir dostumuzu kaybettiğimizde içimizi rahatlatan yaşadığımız güzel anılar vardır onlarla teselli buluyoruz.10 yıldır bizle birlikteydi herşeyiyle çok güzel zamanlar geçirdik...Bir insandanda farkı yoktu.Beni anladığını sevdiğini ve herşeyi yaptıgımı bildiği içim rahat...Hayatım boyunca hep onlara ayıracak bir zamanım olacak.Kötü bir tanısma oldu sizlerle ama biraz zaman geçtikten sonra yeni bir dost edindigimde umarım sizlerinde moralini biraz yerine getiririm...
  12. 3 hav 1 miyav
    19-09-08 22:45 - permalink
    3 hav 1 miyav
    ben sorunu yanıtladım, (dostum için buradayım grubuna.....)
  13. Djpink
    19-09-08 20:32 - permalink
    Djpink
    Kontrol Panelinde profili düzenle bölümünde kaç dostunuz var diye soruyor pet sayın kadar işaretlersen sorun çözülmüş olacaktır.

Sevgiler...
  14. boncuk-özhan
    15-09-08 03:55 - permalink
    boncuk-özhan
    Alah çok Büyük çam Devirdik Kusura Bakma Tanecim,
  15. magicbonus
    15-09-08 03:40 - permalink
    magicbonus
    merhaba Tanem..nasılsın?haftasonu ben cok yogun oluyorum onun için yazışamıyoruz..
  16. kaymakbey
    13-09-08 18:58 - permalink
    kaymakbey
    slm minnoş çok tatlı petarkadastan tanıorum sizi:D
  17. boncuk-özhan
    13-09-08 16:59 - permalink
    boncuk-özhan
    Iyiyim Minnoşum,sen Nasılsın?bakarım Bir Ara Fotolara,bilgisayarda Biraz Işim Var çünkü Tanecim
  18. boncuk-özhan
    13-09-08 16:57 - permalink
    boncuk-özhan
    Iyiyim Minnoşum,bakarım Bir Ara Fotolara,bilgisayarda Biraz Işim Var çünkü Tanecim
  19. semram94
    13-09-08 16:33 - permalink
    semram94
    bende şimdi açtım hemen bakiyrum fotolara bb
  20. mmiinnooss
    13-09-08 16:14 - permalink
    mmiinnooss
    y yeni fotolar ekledimm lütfen bakınızzzzzzz
  21. semram94
    11-09-08 10:38 - permalink
    semram94
    slm cnm ne küslüğü Allah Allah Nasılsın
  22. magicbonus
    11-09-08 02:23 - permalink
    magicbonus
    tamam ozaman byeee..iyi geceler ıyı uykular..cuma görüşmek üzere Tanem...
  23. magicbonus
    11-09-08 02:22 - permalink
    magicbonus
    ben beş yıldızlı bir otelde gelirler kontrol yapıyorum.. ya sen ne iş yapıyorsun?
  24. magicbonus
    11-09-08 02:21 - permalink
    magicbonus
    yarın gece ızınlıyım ama cuma gece olabılır..bu arada ben metin... ya senin ismin?
  25. magicbonus
    11-09-08 02:18 - permalink
    magicbonus
    hım..ama ben zaten gece calısıyorum:) gunduz aksama kadar bosum:)

Ailesi

Profil Resmi Toplam: mmiinnooss
    mmiinnooss
    24, Bayan, Antalya
    Kısaca tanem...
    Bilgileri...
    Adı: tanem
    Cinsiyeti: Bayan
    Sahip Olduğu Dostlar: Kedi Sahibiyim
    Doğum Tarihi: 30-03-84 (24)
    Ülke / Şehir: Antalya / Türkiye
    Öğrenim Bilgileri: Üniversite
    Mesleği: Diğer

minnoş

minnoş
    minnoş
    Kedi, Erkek, Antalya
    Kısaca minnoş...
    benim prensim onu bulduğumda 15 günlüktü annesinin cesedi başındaydı
    Özellikleri
    Adı: minnoş
    Türü: Kedi
    Cinsiyeti: Erkek
    Doğum Tarihi: 20/08/2008
    Irkı: Tekir
    Kilosu: 7
    Genel Bilgileri
    Eş Arıyor mu?: Hayır, aramıyor
    Gezdiği/Yaşadığı Yerler: ev,bahçe
    Takma İsimleri: şişko
    Sevdiği Şeyler: dışarı çıkmak,oynaşmak
    Sevmediği Şeyler: yıkanmak
    Oyuncakları: topu ve şeker
    Sevdiği Yemekler: dondurma,kuru mama
    Aldığı Eğitimler: hayırdan anlar kendini öptürür
    Son olarak...

boncukk

resim girilmemiş
    boncukk
    , Dişi, Antalya
    Kısaca boncukk...
    benim 5 yaşında şirinmi şirin bal gibi tatlı can dostum akıllı ve duygusal kızım akıllı kuşum benim
    Özellikleri
    Adı: boncukk
    Türü:
    Cinsiyeti: Dişi
    Doğum Tarihi: 15/09/2003
    Irkı:
    Kilosu:
    Genel Bilgileri
    Eş Arıyor mu?: Hayır, aramıyor
    Gezdiği/Yaşadığı Yerler: ev içi kafesi
    Takma İsimleri: şeker kızım
    Sevdiği Şeyler: omzumda gezmek saçımla oynamak