yok ne küsmesi tamecim,müsait olamıyorum bu aralar üniversitem başladıda o yüzden ,onun dışonda idare ediyorum ne olsun,sen nasılsın?neler yapıyosun?tanecim,
Sonucda kendimi adadım ben bu yola.Hayatımın her anında bir sekilde zaman ayıracam.Eskiye göre daha iyiyim kötü seyleri düşünmek yerine yaptıgımız mutlu oldugumuz seyleri düşünüerek avunuyorum bu biraz teselli veriyor.Bir seyler düğümlendiği zaman yutmaya çalışıyorum güçlü olmaya çalışıyorum onun için.Beni üzgün hasta görse yanımdan ayrılmazdı her yerimi yalardı o yuzden o varmıs gibi davranıyorum...
Samsuna gidince ilk işim barınaklara bakmak olacak 2 ekimden itibaren samsundayım ve ordaki evime almayı düşünüyorum.2ekimden sonra netleşir hemen olmuyacak biraz zaman alacak ama olacak...Burayada güzel ve daha mutlu bir şekilde yazarım...
bende öyle yapmauı düşünüyordum.Ninodan önce kuşlarım vardı.Ninoyla beraber balıklar ve su kaplumbağalrıda vardı...Bundan sonra bir kedi zor besliyebilrim.1-2 ay içinde bir köpek almayı düşünüyorum.Teyzemin ve anneannemin kedisinin resimleri album seklinde atıyorum bakarsınız ordan
teşekkür ederim umarım daha güzel haberlerle mutlu oluruz...Allah mnnoşunuza nice 10 yıllar uzun ömürler versin...Teyzemin ve anneanneminde kedisi var en küçükleri bizimkiyidi aralarında anneanneminki 11 yasını bitirmek üzere teyzemin bebişide 11 yaşının ortalarında.akşam resimlerinide atarım onlarında görme fırsatınız olur...
Akşam eve geldiğimde derin derin nefes alıyordu hemen veterinere götürdüm.Veteriner ilaç verdi kan aldı iğne yaptı önemli bir şeyi yok dedi.Ertesi gün gittiğimde söylemek istemedim sana ama dedi yaşlılılığında verdiği etki ile mikrop bulaşmış dedi Kedi gençliği hastalığıymış.genç olsaydı atlabilirdi dedi.Halbuki evden dısarı cıkmazdı dediğimde hani havadan sinek türü şeylerden bile kapabilir dedi.Eve geldğimdede araştırma yaptığımda hastalık hakkında bilgi sahibi oldum.Belirtileride gösteriyordu.
istemden üzdüm seni herhalde...Evet 10 yasınıda doldurmasına 12 gün vardı.Tek üzüldüğüm sey zamansız olması çok iyiydi sağlıklıydı 2 günde böyle oldu.Sizin adınıza gercekten bende cok üzüldüm.Simdi yeni dostlarınız var onlar sizi gercekten bir insanın tanıyabileceğinden cok daha fazla bir sekilde tanıyor ve seviyor.Aradan 2 yıl geçmiş ama 20 yılda geçse aklınıza hep gelecek unutmak mümkün değil...Aklımızın kalbimizin bir yerinde hep olacak onlar.Bazen yıllar sonra yine su anda benimde sizinde oldugunuz ruh hali gibi göz yaslarımızı tutamıcaz bazende yaptıklarınız yaptıkları aklımıza gelecek kimsenin anlıyamıyacagı bir gülümse gelecek yüzümüze...
Baş agrıtmayla falan yok.Gece esra abla ilede biraz konusma fırsatımız oldu onunlada aynı şeyleri konustuk...Sonucda bir dostumuzu kaybettiğimizde içimizi rahatlatan yaşadığımız güzel anılar vardır onlarla teselli buluyoruz.10 yıldır bizle birlikteydi herşeyiyle çok güzel zamanlar geçirdik...Bir insandanda farkı yoktu.Beni anladığını sevdiğini ve herşeyi yaptıgımı bildiği içim rahat...Hayatım boyunca hep onlara ayıracak bir zamanım olacak.Kötü bir tanısma oldu sizlerle ama biraz zaman geçtikten sonra yeni bir dost edindigimde umarım sizlerinde moralini biraz yerine getiririm...