Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Üye Listesi

Profil Resmi Toplam: şiva

şiva şiva Çevrimdışı

Misafir Mesajları

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 44
  1. *daisy*
    01-01-09 18:27 - permalink
    *daisy*
    off denizz yhaa:(:( bana olayı özelden baştan sona anlat tatlım hadi bekliyorum...:(
  2. *daisy*
    01-01-09 14:47 - permalink
    *daisy*
    kızım ne diyosun yha şivayı vercekmisin..:S:( off çok üzüldüm yhaa:'( umarım bi şakadır bu..:(:(
  3. *daisy*
    31-12-08 19:17 - permalink
    *daisy*
    denizim..:) mutlu yıllar..=) yeni yılınız kutlu olsun umarım şivamla mutlu,sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirirsiniz..=)
  4. elvinacık
    17-12-08 14:36 - permalink
    elvinacık
    oo çok gusel köpeğin ve atın var bende bir gün kendime at alıcam yani herhalde aparmanda besleyemem atı:D büyünce artık alırız
  5. *daisy*
    12-12-08 00:21 - permalink
    *daisy*
    evet cnm nazarlar uzak olsun bizim bebişlerimizden..=)
  6. *daisy*
    11-12-08 19:45 - permalink
    *daisy*
    resim yorumunuz için çok teşekkür ederiz cnm şiva ile senide Allah nazarlardan korusun..=)
  7. köpekdelisi
  8. köpekdelisi
    04-12-08 23:40 - permalink
    köpekdelisi
    meraba bu çok tatlı
  9. *daisy*
    08-11-08 17:17 - permalink
    *daisy*
    aynen kızım yhaa ama ben yinede hergün giriyorum bilgisayara sabahçıyım yha o yüzden avantajlıyımm..:D şiva*mı öp benim yerime kocaman...:) .....mucks...
  10. *daisy*
    05-11-08 17:22 - permalink
    *daisy*
    evtt yhaa hıhhıh kelimesine taktım msn*denn..x) saol cnm iyiyiz valla nasıl olalım herşey aynı.. daisy büyümedii..x) ama gelişti azzcıkk:D daisy*nin yarın doğum günüde 6 kasım..:d ona hediye aldık bi en svediğinden konserve mama aldık bide oyun çadırı aldık çook sevindii:D sizden nbr..??
  11. *daisy*
    04-11-08 16:37 - permalink
    *daisy*
    aman sana iyilik yaramaz iltifat edelim dedik hıh hıh..xD
  12. *daisy*
    03-11-08 16:20 - permalink
    *daisy*
    çok teşekkür ederiz bitanemm..:) inş.. cnm ama siz bizim gönlümüzün star petisiniz...:D
  13. alerjik_nane
    14-10-08 11:12 - permalink
    alerjik_nane
    benim bugün bir kedim olacak cookie'yi geri verdim sahibine.. :(
    ben iyiyim, eminim cookie de iyidir.. kedim de iyi olacak :D
    resimlerini ekleyeceğim siteye:)
  14. alerjik_nane
    14-10-08 09:50 - permalink
    alerjik_nane
    günaydın şiva (:
    şiva'ya ve dostuna selam olsun..
  15. ruHastasi
    05-10-08 14:45 - permalink
    ruHastasi
    şiva benimde terrier'im vardı ama malesef hayatını cok erken yumdu dünyaya ne zaman bi terrier görsem o gelir aklıma sevemem bile içim cok fena oluyor :(( allah hepimizin sevimli dostlarına uzun ömür versin :)
  16. 3 hav 1 miyav
    16-09-08 21:21 - permalink
    3 hav 1 miyav
    sağol tatlım (:
  17. 3 hav 1 miyav
    16-09-08 18:41 - permalink
    3 hav 1 miyav
    ben de şiva senin için diliyorum aynı güzel dilekleri... (:
    çok teşekkür ederim denizciğim....
  18. *daisy*
    16-09-08 15:40 - permalink
    *daisy*
    çoookk teşekkür ederizz sana deniz*imm bitanecikk kankam vazgeçilmezimm bütünn iyi dilerklerimm sizlerle umarımm bir ömür boyu şiva*mlaa mutlu huzurlu ve sağlıklı olursunuzz..:)
  19. *daisy*
    12-09-08 19:18 - permalink
    *daisy*
    iyiyim aşkomm=)=) napiim işte iyi gidio bi okula koşuozz bi dershaneye :D saolsun sarı papatyan üzmüo beni hiçç akıllı kıjım benim:D:D:D iyi gido tadlumm okul falandaa;) sen nasılsınn aşkummm??? :))
  20. roley
    11-09-08 18:55 - permalink
    roley
    h.b cnmm teşekkür ederimmm:))
  21. magicbonus
    10-09-08 02:39 - permalink
    magicbonus
    merhaba..ıyı geceler..arkadaşlık davetin için teşekkür ederim..kabul ettim zaten:) ayrıca köpeğini ve atını çok sevdim.. benimde at sevgim olduğu için okuldayken at çiftliğinde satış pazarlama yaptım atlara yakın olabilmek için:)çok güzel anılarım oldu..
  22. merveminnoss
  23. pisicik
    09-09-08 17:40 - permalink
    pisicik
    Bu sitede P.t.r.k.d.s'tan bahsetme
    düpedüz reklamcılık oluyor !
  24. *daisy*
    05-09-08 00:35 - permalink
    *daisy*
    Mihav.com - Pet Shop Gerçeği
    grubuna beklioruzz canikomm}}}:D
  25. lucky
    03-09-08 15:56 - permalink
    lucky
    NaBer :D Kısssss

Ailesi

Profil Resmi Toplam: şiva
    şiva
    12, Bayan, İzmir
    Kısaca ! DeNiZzZ MeRvEeE!...
    ben hayvan manyağı, atına, köpeğine, kuşuna, kaplumbağalarına aşık, hayatını hayvanlarına adamış, çılgınlığı çok seven ama gerektiği zaman çok olgun olabilen, sevgisini gösteren, en ufak şeylerle mutlu olabildiği gibi en ufak bir şeyle günlerce ağlayabilen, dış görünüşe oldukça düşkün:D sbs'den 500 üzerinden 488 alan:D içinde sadece atının, köpeğinin, kuşunun, kaplumbağalarının bulunduğu kendine ait minik bir dünya kurmuş bir kızım işteeee:)
    Bilgileri...
    Adı: ! DeNiZzZ MeRvEeE!
    Cinsiyeti: Bayan
    Sahip Olduğu Dostlar: Köpek Sahibiyim
    Doğum Tarihi: 12-03-96 (12)
    Ülke / Şehir: İzmir / Türkiye
    Öğrenim Bilgileri: İlköğretim Öğrencisiyim
    Mesleği:

şiva

şiva
    şiva
    Köpek, Dişi, İzmir
    Kısaca şiva...
    kısaca mı şiva mı=)) biraz bahsedelim bakalım... ne denir ki ya... bi can o... benim en iyi dostum... hayatımın anlamı... benimle ağlayıp benimle gülen beni karşılsız seven tek varlık... ooo benim herşeyim... oo benim bir tanem... köpek demeye dilim varmıyo... çok üzgün olduğum zamanlarda sarılıp kızıma ağlıyorum beni o teselli ediyo:) iyi ki hayatıma girdi... bi daha çıkmasını hiç istemiyorumm!!! şu aralar kızgınlık döneminde çok hırçınnn!!! bi terrier olduğunu her fırsatta belli ediyor=))
    Özellikleri
    Adı: şiva
    Türü: Köpek
    Cinsiyeti: Dişi
    Doğum Tarihi: 12/01/2008
    Irkı: Silky Terrier
    Kilosu: 4,5
    Genel Bilgileri
    Eş Arıyor mu?: Hayır, aramıyor
    Gezdiği/Yaşadığı Yerler: balçova'nın altını üstüne getiriyoozz:D tek giremediğimiz yerler alışveriş merkezleri!!:D
    Takma İsimleri: kuzu, zuzu, prenses, pamuk, bocuk
    Sevdiği Şeyler: top oynamak:) yemeeekk!!
    Sevmediği Şeyler: deniz ve havuzu hiç sevmiyoruzz:( denizden 20 metre öteden yürürüz her zamann
    Oyuncakları: top, kolluklar, terlikler
    Sevdiği Yemekler: mamasının dışında herşey diyebilirim ama onun için zararlı olanları asla vermiyorumm!
    Aldığı Eğitimler: wc, otur, yat, gel, odadan çıkma, hyr, gel, yürü içeri...
    Son olarak...
    canım kızım iyi ki hayatımda... onsuz bir dünyayı dşünemiyorum... köpek almama ilk başlarda annem hiç sıcak bakmıyordu. ama ben ümidimi kaybetmedim. internetten sürekli köpeklerle ilgili bilgiler araştırdım. satılan, verilen köpek ilanlarına baktım.. hep bi umut belki bu sefer kabul eder dedim etmedi!!! hiç bi zaman etmedi annem köpeği! ama ben o kdar kafama takmıştım kii... artık dünyadan kopmuştum! dünyanın en şanssız çocuğu olarak hisediyordum kendimi... hiç odamdan çıkmayan, agrasif bi kız olmuştum.. artık yemek bile yemiyordum! sonunda babam bana dayanamadı ve annemi ikna etmeyi başardı! bursadan bir arkaaşımla bir köpek getirtecek ama babam son anda vazgeçti! 2 gün sonra ben sbs'ye girdim. çıktığımda babam sahipleri tarafından verilmek istenen bir terrier bulmuş. hemen adamı aradık, adam tamam dedi ve ertesi gün gdip babam köpeğimi aldııı:) eve getirdiği anı hiç unutamıyorumm!!! yoldayken bana 'ben bu köpeği hiç beğenmedim ama sen de beğenmezsen veririz başkasına' demişti. ben bi

Arkadaşları