aynen kızım yhaa ama ben yinede hergün giriyorum bilgisayara sabahçıyım yha o yüzden avantajlıyımm..:D şiva*mı öp benim yerime kocaman...:) .....mucks...
evtt yhaa hıhhıh kelimesine taktım msn*denn..x) saol cnm iyiyiz valla nasıl olalım herşey aynı.. daisy büyümedii..x) ama gelişti azzcıkk:D daisy*nin yarın doğum günüde 6 kasım..:d ona hediye aldık bi en svediğinden konserve mama aldık bide oyun çadırı aldık çook sevindii:D sizden nbr..??
benim bugün bir kedim olacak cookie'yi geri verdim sahibine.. :(
ben iyiyim, eminim cookie de iyidir.. kedim de iyi olacak :D
resimlerini ekleyeceğim siteye:)
şiva benimde terrier'im vardı ama malesef hayatını cok erken yumdu dünyaya ne zaman bi terrier görsem o gelir aklıma sevemem bile içim cok fena oluyor :(( allah hepimizin sevimli dostlarına uzun ömür versin :)
çoookk teşekkür ederizz sana deniz*imm bitanecikk kankam vazgeçilmezimm bütünn iyi dilerklerimm sizlerle umarımm bir ömür boyu şiva*mlaa mutlu huzurlu ve sağlıklı olursunuzz..:)
iyiyim aşkomm=)=) napiim işte iyi gidio bi okula koşuozz bi dershaneye :D saolsun sarı papatyan üzmüo beni hiçç akıllı kıjım benim:D:D:D iyi gido tadlumm okul falandaa;) sen nasılsınn aşkummm??? :))
merhaba..ıyı geceler..arkadaşlık davetin için teşekkür ederim..kabul ettim zaten:) ayrıca köpeğini ve atını çok sevdim.. benimde at sevgim olduğu için okuldayken at çiftliğinde satış pazarlama yaptım atlara yakın olabilmek için:)çok güzel anılarım oldu..