betül ablasının bitanesi napıyor bakalım uzun zmandır konuşamadı seninle bi türlüde bi araya gelemdik be denizcim şu anda şehir dışındayım inaşllah dönüşte buluşuruz bebeğim kendine çok ama çok iyi bak olurmu kocaman öpüyorum seni tatlım
denizcim canım benim şila iyi ama nebileyim şimdi konuştum annemle sadece su içiyormuş.acaba serumlardan dolayımı yemek yemiyo diye merak ediyorum.bugünb onlar götürücek burak beye kontrole.onlardan haber alınca yazarım yine bitanem.çok iyi bak kendine çok öpüyorum seni bebeğim.
aynen kızım yhaa ama ben yinede hergün giriyorum bilgisayara sabahçıyım yha o yüzden avantajlıyımm..:D şiva*mı öp benim yerime kocaman...:) .....mucks...
evtt yhaa hıhhıh kelimesine taktım msn*denn..x) saol cnm iyiyiz valla nasıl olalım herşey aynı.. daisy büyümedii..x) ama gelişti azzcıkk:D daisy*nin yarın doğum günüde 6 kasım..:d ona hediye aldık bi en svediğinden konserve mama aldık bide oyun çadırı aldık çook sevindii:D sizden nbr..??
benim bugün bir kedim olacak cookie'yi geri verdim sahibine.. :(
ben iyiyim, eminim cookie de iyidir.. kedim de iyi olacak :D
resimlerini ekleyeceğim siteye:)
şiva benimde terrier'im vardı ama malesef hayatını cok erken yumdu dünyaya ne zaman bi terrier görsem o gelir aklıma sevemem bile içim cok fena oluyor :(( allah hepimizin sevimli dostlarına uzun ömür versin :)