şanslısın ki daisy götürmeye çalışıyor :) bihter beni bir tuttu mu ben en sonunda mecburen onun istediği yere gidiyorum. :) halimiz çok fena anlıcağın kuzum :) bihter hanım benim hayatımın her türlü rengini taşıyor :) o olmasa ben ne yapardım bilemiyorum
tahmin edebiliyorum az buçuk :) sen bihterin bana saldırış şeklini görsen dersinki oyun mu oynuyooor yoksa çok mu kızdırdııın :))) bende kopuyorum ancak hanım efendi beni bırakmıyor bırakmıyor bırakmıyorr :) sırtıma çıkıyooor,kucağıma atlıyoor elbiselerimi giyiyooor :) yatağımı bozuyooor :)))
hep böyle demiyor muyuz zaten ?:) her yıl bize güzel gelir inşallah diyoruz ama sanki her yıl biraz daha kötü geliyor bize... ne yazıkki her sene yılbaşı dilekleri sadece bir ocakta kalıyor...biz hayatı ye olduğu gibi yaşayıp gidiyoruz...
her neyseee :)
inşallah bu yıl böyle olmaz ne diyelim şimdi :)))
evet o apayrı bir güzellik iyiki almışız onu o evden yoksa bu güzellik sokak kedisi olacaktı... hepsi apayrı güzellikler:) ve evet nüfus arttıkça eğlence artıyorda artıyorr :)) her gün değişik değişik şeyler görüyorum :) gezmeye çarşıya pazara çıkasım gelmiyor :))) çocuklar yetiyor :)
bizimkilerin nüfusu oldukça arttı haberin vardır :) şimdi evimize bir dostumuz daha geldi ancak dayımların evine tabiki :) conny :) kurt kangal kırması harika bir köpek :) oldukça sevecen :) bihter ve conny şu an bahçedeler :) eva balım uyuyor her zmanki gibi :) patikte yaramazlık peşinde :) ellerim hep çizik ısırık yaramaz ama yakışıklı oğluş :)
canım patik iyi daha ,iyi en azından ishal olomuştu hastanede yattı 11 gün düzelmicekmiş ama en azından durmadan yapmıyor bilinçsiz şekilde eve akıtıyordu ama şimdi haber veriyor artık:) koştur koştur bahçeye gidiyoruz :)
bayramda nadir kişiler hariç dostlarımız bizi unuttu sanırım yada bana öyle geliyor ... umarım daisy iyidir pek girmediğimden dolayı soramadım bayramda açtım ama sizde uğramamışsınız hiç darıldım vallahi... iyi geceler papatyana ve sanaa