Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Profili Görüntüle

Profil Resmi Toplam: mintikbebek

mintikbebek mintikbebek Çevrimdışı

Misafir Mesajları

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 344
  1. pisicik
    19-09-09 01:01 - permalink
    pisicik
    Kuzum seni seviyorum..
  2. pisicik
    09-09-09 00:57 - permalink
    pisicik
    Kuzum özledim seni.:'(
  3. pisicik
    10-08-09 22:12 - permalink
    pisicik
    Dedebalıklarına bayılırım. :D Dedebalığı nedir bilmeyenler için söylüyorum; "Dedeabalığı", İpek A.'nın oluşturduğu mu desem ürettiği mi desem bi balık ırkı. xD
  4. mintikbebek
    27-07-09 14:27 - permalink
    mintikbebek
    Master!
    Apprentice!
    Heartborne, 7th Seeker
    Warrior!
    Disciple!
    In me the Fishmaster

Fishmaster
    Crusade for Your will
    A child, dreamfinder
    The Apprentice becoming...
  5. pisicik
    27-07-09 03:08 - permalink
    pisicik
    Ipeeekk Kızım Deli Ettin Beni Ağlıyorum Seviçten Uff Ipek Komsudan Bıyerden Gir Internete Kuzum Haberşelelim Bruadan Manyak özledim Kzuuu :'( Ol Kuzum Fıshmaster Ol Kuzuum Sen Yeter Kı Benım Yanımda Oll X'(
  6. pisicik
    22-07-09 01:23 - permalink
    pisicik
    Ipek özledim Seni öldüm özleye özleye çok özledim Tahmin Edemezsin Paylaşmam Gereken O Kadar çok şey Var Ki Neden Girmiyorsun Bilgisayara? Ağlıyorum Senin Için Gerçekten! çok özledim! öldüğünü Düşünmeye Başladım Allah Korusun Ama Lütfen Dön Kuzum! Birilerine Kuzum Demeyi özledim Dön Gel! :'( Kuzum Kenan Doğulu'dan "dön Gel" şarkısını Dinleyerek Ağlıyorum Gel Ne Olursun!
  7. pisicik
    09-07-09 13:55 - permalink
    pisicik
    Ipek Nerdesin Bak Gittikçe Trafik Kazasında öldüğünü Düşünmeye Başlıyorum Nerdesin Kzuuuum özledim Seni Dön Geri Kuzu Ağlıyom Bak Yaa Gel Kuzum Geri Dön Bul Benii X'(
  8. Dreamless
    12-06-09 15:54 - permalink
    Dreamless
    Selam =] Naber :D
  9. pisicik
    15-05-09 18:22 - permalink
    pisicik
    İpek kıskanıyorum seni :/
  10. Tıfıl
    12-05-09 17:02 - permalink
    Tıfıl
    Mesaj için teşekkür ederim. 2 gündür girmiyordum kusura bakma.
  11. salihacar
    09-05-09 10:16 - permalink
    salihacar
    Rica ederim.Fikirleriniz bana göre doğruydu.Ben de bu fikirlerinizi onayladığımı belirten birşeyler yazmıştım.Asıl ben size teşekür ediyorum.Görüşmek üzere.
  12. salihacar
    08-05-09 21:43 - permalink
    salihacar
    Yazınızı okudum.Evet maleses cins ırk vs.ayrımı yapıyoruz ne yazık ki.Bizim mahallede bir komşumuzun kız çocuğu bir köpek besledi bahçesinde.(bahçe de denmez hani).Yavrularından ikisi mahallemizde kaldı.Normal sokak köpeğiydi bunlar.Dişisinin adını tomi koymuşlardı.Tomi büyüdü hemen.Ama ne ilginçtir ki,tomi mahllede oturan bütün insanları tanıyordu.Evinden okula giden çocukları okulun kapısına kadar bırakıp geri döndüğünü gördüm.İşine giden insanları durağa kadar bırakıp geri döndüğünü gördüm.Mahallenin bekçiliğini yaptığını gördüm.Acaba kaç tane evde itinayla beslenen köpekler böyle yapar diye merak ettmişimdir hep.Şu gerçeği de unutmayalım.Biz hayvanları büyük olasılıkla hep bizleri eğlendirsin, duygularımızı tatmin etsin diye besleriz.Hani atların ağladığına şahit olmuştum.Ama benim öğrenciyken birlikte olduğum kedimin, ben ağladığımda onun da ağladığını gördüm.Ona kızdığım zaman sanki beni teselli etmek için gösterdiği çabayı gördüm.Ben yemek yemeyince onunda yemediğine şahit oldum.Okula geç kalacağımda beni uyandırdığını biliyorum.Ama özel bir cins değildi.Sadece sokak kesidisi yavrusuydu...Tşk.ler.
  13. raix
    01-05-09 17:26 - permalink
    raix
    geçmiş doğum günün kutlar,kedişinle piresiz ve sağlık nice senelere (:
  14. pisicik
    25-04-09 18:57 - permalink
    pisicik
    Şiir yazmam lazım :T arada bakarım Mihav'a...
    msn açamam :/
  15. pisicik
    25-04-09 18:28 - permalink
    pisicik
    Kuzu gittik götürdük bugün :D 4 gibi almaya gittik daha uyanamamıştı ancak sersem sersem bakıyodu :)) Aldık eve getirdik bukalemun gibi çok yavaş yürüyodu yeni doğmuş buzağılar gibi bir-iki adım atıp yere yığılıyodu :) Bir-iki saat geçti işte şimdi yine yavaş yürüyo ama en azından düz yürüyo az önce de kustu halıya... Veterinerimiz zaten demişti kusabilir diye... öyle şeker öyle şeker ki sorma :) çirkin olur sanmıştık bir tatlı oldu ki... :D
    şeyisi de gözüküyo, kuyruğunu kaldırınca ikisi de gözüküyo :D aşkım yaa fotolarını en kısa zamanda cekıp koycem kuzuceizim :))
  16. pisicik
    25-04-09 14:28 - permalink
    pisicik
    Aslında kuaför Ali Bey yarın gelicekmiş veterinerimize :) Şimdi aradı veterinerimiz, yarın onlar bizi tekrar arayıcaklarmış biz gidicekmişiz :D
  17. pisicik
    25-04-09 14:23 - permalink
    pisicik
    Uzun zamandır hiç bilgisayara giresim gelmiyor, zaten çalışmazsam matematikten 1 alıcam :T Sonra Türkçe proje ödevi var, şiir yazıcam. Neyse kuzu seni özledim :D
    Gümüş'ü traş ettirmeye götürücez kuaför Ali Bey gelicek veterinerimize, vetimiz bizi arıycak gidicez kızımı traş ettiricez heyecanlı değilim desem yalan olur vallahi :) sizi çok seviyorum seni özledim mucx bay bay şimdi ben Micky Green dinleyip şiir yazmalıyım öpütm kuzucum...
  18. Onurum
    25-04-09 00:11 - permalink
    Onurum
    teşekkür ederim, konuşmaya ihtiyacım var ama henüz hazır değilim, onurumun hastalığı (epilepsi) hakkında yazmak istiyorum, zamanı gelince, hoşçakalın...
  19. BADİ
    24-04-09 15:09 - permalink
    BADİ
    Ben daha çok yeşil çimlerde koşmayı seviyorum annem karşı pet shoplara babam değil galiba
  20. BADİ
    24-04-09 15:05 - permalink
    BADİ
    Olsun ben arkadaş ayırt etmem kedi köpek gibi kavga etmeyelimde gerçi hemcinslerimi biraz rakip görme huyum var kızlar çekinsin benden boşver...
  21. BADİ
    24-04-09 13:57 - permalink
    BADİ
    SLM canım sende benim gibi bembeyazsın kız arkadaşımmısın ?
  22. sahandayumurta
    23-04-09 23:18 - permalink
    sahandayumurta
    Tamam tesekkurler, :)
  23. sahandayumurta
    23-04-09 23:14 - permalink
    sahandayumurta
    Oylemii :p dogrudur :p

Yapabilecegim birsey var mi :p
  24. daydream_25
    21-04-09 16:45 - permalink
    daydream_25
    ettiim noldukiii:S
  25. pisicik
    19-04-09 18:39 - permalink
    pisicik
    *Bala Bula*
    Sevdim bu lafı :D

Ailesi

Profil Resmi Toplam: mintikbebek
    mintikbebek
    12 Bayan, Eskişehir
    Kısaca ˇˆк√ ý мetaLL [İpek??]...
    En kısa şekliyle MihavKo[LL]iK !!
    Bilgileri...
    Adı: ˇˆк√ ý мetaLL [İpek??]
    Cinsiyeti: Bayan
    Doğum Tarihi: 30-04-97 (12)
    Ülke / Şehir: Eskişehir / Türkiye
    Öğrenim Bilgileri: İlköğretim
    Mesleği: Çalışmıyor

Antje Mintyk Sokak Çocuğu

resim girilmemiş
    Antje Mintyk Sokak Çocuğu
    Kedi, Erkek
    Kısaca Antje Mintyk Sokak Çocuğu...
    ...
    Özellikleri
    Adı: Antje Mintyk Sokak Çocuğu
    Türü: Kedi
    Cinsiyeti: Erkek
    Doğum Tarihi: 13/05/2008
    Irkı: Ankara
    Kilosu: 7ydi
    Genel Bilgileri
    Eş Arıyor mu?: Evet, arıyor
    Yaşadığı Yerler: Babaannemlerin bahçesi, sokak ve balkondu
    Takma İsimleri: Munti, Mantrey, Abi falan derdim ya çok severdim
    Sevdiği Şeyler: Kızlarla takılmayı seviodu
    Sevmediği Şeyler: Başka orman kaçkınlarıyla kavga !!
    Oyuncakları: Oyun oynamıyordu.
    Sevdiği Yemekler: Amcam ne yiyorsa
    Yaptığı Oyunlar: Taklalar atar bizi güldürürdü
    Son olarak...
    ...

Blog

Son Giriş

Tarih: 14-03-09 saat 19:13 Yorumlar 0

"Şimdi ne yapacağım ?? "dedim.Çünkü ne yapacağımı bilmiyordum. Çarem yoktu. Gitmek zorundaydım. .. . Ailem, sokaktaki dostlarım, çocuklar, ... Ama gidiyordum. Kovuluyordum. Çünkü ben olduk olası NANKÖR bir KEDİYDİM !!
Sanırım en önemlisi karşı apartmandan gelen ekmek kokularıyla başlayan hikayemdi...Herşeyi terk edebilirdim, ama onu asla !!
Şöyle anlatayım:
" Karşı apartmandan gelen ekmek kokuları iştahımı kabarttı ve balkondan indiğim gibi...

Tarih: 30-08-08 saat 17:45 Yorumlar 0
Eğer sevgiyi kazanmanın yollarını öğreten ucuz kitaplara dudak bükenlerdenseniz, sıkı durun, zira “Kedi Tavlama Sanatı” sunduğu becerilerinin geçerliliğine sizi kesinlikle ikna edecektir. Bilirsiniz, kediler kolay kolay “tavlanmazlar”. Seçici aşıklardandır, aşığından kanıt isterler, kadife yastık üzerinde sunulan elmaslara kolay kolay inanmazlar. Bekledikleri içten bir şeydir, gözlerde o içtenliği yakaladıklarında kendilerini hiç yüksünmeden aşka bırakırlar.

...

Tarih: 29-08-08 saat 15:49 Yorumlar 11

...Pek bir alemdir şu kediler.Kimisi gece gündüz demez uyur,kimisi tırıs koşar daracık evlerde.Bazısı dışarı bakar içinde bir hüzün,kimisi evde rahattır bakınır.
...Mintik'le olan br anımızı anlatayım:
-Yarım günlük uğraşımla başını alıp gitmiş kırtasiyeleri düzene sokmuştum.Hepsi Mante'nin ulaşamayacağı sandalyeye yerleştirilmişti.Yani ben ulaşamayacağını sanıyordum.Öğle sıcağında ensemi yakan saçlardan kurtulmak için çekmecemde toka arayışına girdim.
-Bir alem kedidir...
Yeni Yorumlar
Evet
Mintik...
Gönderen mintikbebek 07-09-08 17:30 mintikbebek Çevrimdışı
Benim Morven'imde öyle...
Gönderen Morven 05-09-08 00:10 Morven Çevrimdışı
) isminden belli zaten...
Gönderen terelelli 03-09-08 00:36 terelelli Çevrimdışı
ett birazz öle oluoo...
Gönderen *daisy* 29-08-08 20:34 *daisy* Çevrimdışı
Ah ne muzur.Yavrusu...