güzel_sarışın kullanıcıları boncuk-özhan arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 34
-
benim tavsiyem dostum için burdayım grubundaki eleştrilere cevap verme orda insanların fikirlerini değiştirecek fikirler değil insanları yerden yere vuracak eleştriler yapılıyor dalga geçmekte cabası tamam mı?söylüceksende polemiğe sakın girme sdece fikirlerini söyle tabiki sen bilirsin ama bence aleynacım,
-
öyle mi allah kolaylık versin canım,bende ne olsun bu ne sıcak ya buharlaşacam bu gidişle:)he 3hav 1 mihav dün bana özel mesaj attıda seninle ilgili bence haklı ama sonuçta pet shoplarda hayvan ticareti yapılıyor ve bu kölelik gibi hayvan dostlarımız köleliği haketmiyolar onun için barınaktan hayvan edinme olayını bir kez daha düşünmeni tavsiye edrim ama sonuçta tabiki senin kararın hiç kimsenin kararına saygısızlık gösterecek değilim ister havanı atarsın ister atmazsın yani ama bence sevgiye ilgiye ve bakıma ihtiyacı olan barınaktan bir hayvan edinmen çok daha iyi olur hem hayvanları ticari meta olarak gören tacirlere para kaptırmazsın hemde sana dahada bağlanacak olan bir dost edinirsin haksız mıyım?aleynacım ama öyledir seni çekiştirmiştirlerdir bilirim canım
-
slm,nasılsın?neler yapıyosun?aaaaallllleeeeeyyyyynnnnnaaaaa....:)
-
teşşekkürrleeerrrrrrrrrrrrr
-
Aaaalllllleeeeeyyyyynaaaaa....:)yeni Arka Planın çok Güzel Olmuş Hayırlı Olsun Aleyna.....
-
-
Ben Geldim:),senin Burcun Ne,yükselenini Biliyo Musun?merak Ettim Aleyna
-
şimdi Yemek Yicem 1 Saate Kadar Burdayım Devam Edriz Görüşürüz Canım:)
-
Evet,söyledim,çevresi çok Olabilir,aynı şekilde Bana Cevap Verdi,seçicilik Göreceli Bir Kavramdır,zaten Beni Tanımadan Daha Yeni Buraya üye Olmuşkken Böyle Bir Tepki Veriyosa Iyiki Benimde Arkadaşlığımı Kabul Etmemiş Ben Içtenliğe Samimiyete,sıcaklığa Ve ön Yargılı Olmamaya çok önem Veririm çünkü Ben Daha Ileriye Gidiyorum Iyiki Olabilme Ihtimali Bile Olmamış Neyse Arkasından Konuşuyor Gibi Oluyor Ve Bu Iyi Bir Davranış Değil Bence Aleyna,
-
Evet Uzatmanın Anlamı Yok Bir Durum Oluştu Bir üye Hakkında Kendini Savunma Durumunda Değildi Onu Savundum Sonradan Savunduğumada Pişman Oldum O Kişi Siteye Bağlandığı Zaman Bile Kendini Savunmadı çünkü O Süreçte Esra Hanımın Etrafındaki Herkes Bana Cephe Aldı O Yüzden Siteden Bir Hafta Uzak Kaldım Bile Birden Hakatret Gibi Algıladım Bir Sözü Hakaretle Karşılk Verdim O Yüzden Neyse Uzatmaya Değmez Farklı Dünyalardayız Esra Hanımla Boşver Gitsin Daha Güzel Konular Hakkında Konuşalım Aleyna,
-
Bencede Müthiş Olurdu:)inşallahta Olucak Tahminimce Bence Son Noktadır Söz Bitti Yapı Paydos Durumları Yani:)))en Son Model Kreasyonlarla üzerinizde Bağdat Caddesi'nde Yada Taksim'de Salına Salına Iki Güzel Kız Yanyana Istanbul Yıkılıyor Durumları:)aleyna:)
-
He He:)çok Güzel Ya Birde Ikinizde Pembeler Içersinde Oldumu Tam Hollywood Filmi Olur Artık:))
-
Anlaşıldı Cicim:)ne Cins Düşünüyosun?huskylerle,goldynler çok Güzel Oluyorlar Bence,
-
Anladım,benimkisi Sadece Bir öneriydi Sadece Zaten,eeee Başka Nasılsın?pet Shop,hayvan Barınağı Olayını Düşündün Mü?aleyna,
-
ben kendi resmimi şidilik koymıyacağım sonradan belki
-
Işte Buna Sevindim Aleyna:)birde Avart Ayarlarından Dost Ediniceye Kadar Kendi Resminizi Koysanıza Benim Naçizane Fikrim Aleyna Hanım....
-
Slm,inşallah Bir Kusurum Olmamıştır Size Karşı Aleyna Hanım....:)
-
Slm,müsait Misin?neler Yapıyosunuz?aleyna Hanım....
-
-
Anlaşıdı Sanada Iyi Günler Tabiki Görüşelim Yine:)
-
Tabi Canım Ben Kötü Hayatınız Var Demedim Zaten Aleyna Hanım,yani Olurda Diye Tedarikli Olmak Açısından Ilerleyen Zamanlarda Diye,birde Eğer Illaki Cins Olsun Demiyosan Hayvan Barınaklarında O Kadar Bakıma Ilgiye Sevgiye Muhtaç Köpekler Var Ki Onuda Göz önüne Al Bence Onlarda Can Değil Mi?aleyna Hanım
-
öyledir O:))) O Benim Dostum Ya Bundan ötesi Varmı Bir Girdi Pir Girdi Hayatımıza 1 Haftalık Vardı Yoktu Yan Bahçeden Miyavlamasını Duyduk Kargalar Kovalıyodu öldüreceklerdi Nerdeyse Zor Kaçıyodu Ellerinden Hemen Indim Aşağı Kurtadım Biberonla Besledik 2 Hafta Kadar Sonra Kuruyla Yaş Mamaya Geçtik Inanır Mısın Aklımızda Yoktu Bir Dost Edinmek Aleyna,öyle Sevdirdiki Kendini şimdi Başına Bir şey Gelicek Diye Aklımız çıkıyor Bence Sende Bir An önce Bir Ddost Edin öyle Yoldaş Oluyorki Insana Arkadaşlarımla Olmadığım Zamanlarda Evde Resmen Dert Ortağın Oluyor Resmen Dertleşiyor Senle Ben Mesla Derdimi Açtığım Zaman Boncuğa Patileriyle Seviyor Beni Yalıyor Arada Miyavlayıp Konuşuyor Benle Kısaca Beni Teslin Edip Rahatlatıyor Ve Bunu Henüz 5 Aylıkken Yapıyor Ilersini Düşünemiyorum Ondan Gerçekten Tavsiyem En Kısa Zamanda Bir Dost Edin Ruhsal Olarak Zorda Olduğunda Ve Yanında Arkadaşların Olmadığında Bir Dostu Cepte Bil Kısacası Terapi Yapıyorlar Insana Faydasını Görüp Bana Teşekkür Ediceksin Aleyna....
-
Geyik Arda Sırada Doluyor Bilginize Aleyna Hanım
-
Saygı Duyarım,aleyna Hanım...
-
Bu Arada Merak Etim Burcunuz Ne?benimkisi Kova Yükselenim Yengeç Aleyna Hanım....