Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Profili Görüntüle

güzel_sarışın güzel_sarışın Çevrimdışı

Misafir Mesajları

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 47
  1. boncuk-özhan
    18-08-08 17:16 - permalink
    boncuk-özhan
    benim tavsiyem dostum için burdayım grubundaki eleştrilere cevap verme orda insanların fikirlerini değiştirecek fikirler değil insanları yerden yere vuracak eleştriler yapılıyor dalga geçmekte cabası tamam mı?söylüceksende polemiğe sakın girme sdece fikirlerini söyle tabiki sen bilirsin ama bence aleynacım,
  2. boncuk-özhan
    18-08-08 17:02 - permalink
    boncuk-özhan
    öyle mi allah kolaylık versin canım,bende ne olsun bu ne sıcak ya buharlaşacam bu gidişle:)he 3hav 1 mihav dün bana özel mesaj attıda seninle ilgili bence haklı ama sonuçta pet shoplarda hayvan ticareti yapılıyor ve bu kölelik gibi hayvan dostlarımız köleliği haketmiyolar onun için barınaktan hayvan edinme olayını bir kez daha düşünmeni tavsiye edrim ama sonuçta tabiki senin kararın hiç kimsenin kararına saygısızlık gösterecek değilim ister havanı atarsın ister atmazsın yani ama bence sevgiye ilgiye ve bakıma ihtiyacı olan barınaktan bir hayvan edinmen çok daha iyi olur hem hayvanları ticari meta olarak gören tacirlere para kaptırmazsın hemde sana dahada bağlanacak olan bir dost edinirsin haksız mıyım?aleynacım ama öyledir seni çekiştirmiştirlerdir bilirim canım
  3. güzel_sarışın
    18-08-08 16:46 - permalink
    güzel_sarışın
    iyiyiiim seenn??
    ayyy çok işim varrrrdı bugünnn
    neler oluyorrr yaaa burada
    iyikiiiiiiiii yokktumm yaniiiiiiiii
  4. boncuk-özhan
    18-08-08 16:45 - permalink
    boncuk-özhan
    slm,nasılsın?neler yapıyosun?aaaaallllleeeeeyyyyynnnnnaaaaa....:)
  5. güzel_sarışın
    17-08-08 21:54 - permalink
    güzel_sarışın
    teşşekkürrleeerrrrrrrrrrrrr..... ama beğenmeyenlerde olduu yaaa..........iticiymişşş !!!
  6. boncuk-özhan
    17-08-08 15:31 - permalink
    boncuk-özhan
    Aaaalllllleeeeeyyyyynaaaaa....:)yeni Arka Planın çok Güzel Olmuş Hayırlı Olsun Aleyna.....
  7. 3 hav 1 miyav
    16-08-08 18:10 - permalink
    3 hav 1 miyav
    ALEYNA HANIM SİZ KENDİNİZİ ŞİMDİ BİR HAYVAN SEVER OLARAK MI ADLEDİYORSUNUZ??
    BENCE SİZ SON DERECE ÖZENTİ DAVRANIŞLAR SERGİLEYEN, GÜZEL DOSTLARIMIZI BU ÖZENTİLİK DAHİLİN DE KULLANAN VE BUNU DA MARİFETTEN SAYAN BİR BAYANSINIZ.
    NE KADAR DA KÖTÜ, NE KADAR DA DAR BİR PENCEREDEN YAŞAMA BAKARAK YAŞIYORSUNUZ.
    İNANIN SİZİN ADINIZA ÇOK ÜZÜLDÜM!!
  8. boncuk-özhan
    16-08-08 16:06 - permalink
    boncuk-özhan
    Ben Geldim:),senin Burcun Ne,yükselenini Biliyo Musun?merak Ettim Aleyna
  9. boncuk-özhan
    16-08-08 15:37 - permalink
    boncuk-özhan
    şimdi Yemek Yicem 1 Saate Kadar Burdayım Devam Edriz Görüşürüz Canım:)
  10. boncuk-özhan
    16-08-08 15:34 - permalink
    boncuk-özhan
    Evet,söyledim,çevresi çok Olabilir,aynı şekilde Bana Cevap Verdi,seçicilik Göreceli Bir Kavramdır,zaten Beni Tanımadan Daha Yeni Buraya üye Olmuşkken Böyle Bir Tepki Veriyosa Iyiki Benimde Arkadaşlığımı Kabul Etmemiş Ben Içtenliğe Samimiyete,sıcaklığa Ve ön Yargılı Olmamaya çok önem Veririm çünkü Ben Daha Ileriye Gidiyorum Iyiki Olabilme Ihtimali Bile Olmamış Neyse Arkasından Konuşuyor Gibi Oluyor Ve Bu Iyi Bir Davranış Değil Bence Aleyna,
  11. güzel_sarışın
    16-08-08 15:23 - permalink
    güzel_sarışın
    sen pişman olduğunu söylemişmiydin çevresi çok galiba esra hanımın? burada ben de arkadaşlık gönderdim istemedi beni seçiciymiş hanfendi olabilir dedim bende
  12. boncuk-özhan
    16-08-08 15:19 - permalink
    boncuk-özhan
    Evet Uzatmanın Anlamı Yok Bir Durum Oluştu Bir üye Hakkında Kendini Savunma Durumunda Değildi Onu Savundum Sonradan Savunduğumada Pişman Oldum O Kişi Siteye Bağlandığı Zaman Bile Kendini Savunmadı çünkü O Süreçte Esra Hanımın Etrafındaki Herkes Bana Cephe Aldı O Yüzden Siteden Bir Hafta Uzak Kaldım Bile Birden Hakatret Gibi Algıladım Bir Sözü Hakaretle Karşılk Verdim O Yüzden Neyse Uzatmaya Değmez Farklı Dünyalardayız Esra Hanımla Boşver Gitsin Daha Güzel Konular Hakkında Konuşalım Aleyna,
  13. güzel_sarışın
    16-08-08 15:05 - permalink
    güzel_sarışın
    ya özhan siz esra hanımla anlaşamıyorsunuz galiba ben mesajlaşmanızı okdum bayada?
  14. güzel_sarışın
    16-08-08 14:56 - permalink
    güzel_sarışın
    ayy taksim olmazda caddede harika olurdu o da kolumun altndaki çantada süksesemiz çok güzel olurdu ben birde şöyle cigs bir kuçukuçu istiyorum havamı atayım dimi ama
  15. boncuk-özhan
    16-08-08 14:54 - permalink
    boncuk-özhan
    Bencede Müthiş Olurdu:)inşallahta Olucak Tahminimce Bence Son Noktadır Söz Bitti Yapı Paydos Durumları Yani:)))en Son Model Kreasyonlarla üzerinizde Bağdat Caddesi'nde Yada Taksim'de Salına Salına Iki Güzel Kız Yanyana Istanbul Yıkılıyor Durumları:)aleyna:)
  16. güzel_sarışın
    16-08-08 14:44 - permalink
    güzel_sarışın
    ayyyy evet çok güzel oluru dimi? bende onu düşündüm biran süslü süslü iki kız :)
  17. boncuk-özhan
    16-08-08 14:38 - permalink
    boncuk-özhan
    He He:)çok Güzel Ya Birde Ikinizde Pembeler Içersinde Oldumu Tam Hollywood Filmi Olur Artık:))
  18. güzel_sarışın
    16-08-08 14:34 - permalink
    güzel_sarışın
    küçük bir süs köpeği diyorum çantaya knulup gezdirilenlerden var yaaaaa
  19. boncuk-özhan
    16-08-08 14:32 - permalink
    boncuk-özhan
    Anlaşıldı Cicim:)ne Cins Düşünüyosun?huskylerle,goldynler çok Güzel Oluyorlar Bence,
  20. güzel_sarışın
    16-08-08 14:26 - permalink
    güzel_sarışın
    ya ben haber bekliyorum şuanlık petshopdan
  21. boncuk-özhan
    16-08-08 14:03 - permalink
    boncuk-özhan
    Anladım,benimkisi Sadece Bir öneriydi Sadece Zaten,eeee Başka Nasılsın?pet Shop,hayvan Barınağı Olayını Düşündün Mü?aleyna,
  22. boncuk-özhan
    15-08-08 23:14 - permalink
    boncuk-özhan
    Işte Buna Sevindim Aleyna:)birde Avart Ayarlarından Dost Ediniceye Kadar Kendi Resminizi Koysanıza Benim Naçizane Fikrim Aleyna Hanım....
  23. güzel_sarışın
    15-08-08 23:08 - permalink
    güzel_sarışın
    hayır asla bende çıkıyorum şimdi
  24. boncuk-özhan
    15-08-08 23:01 - permalink
    boncuk-özhan
    Slm,inşallah Bir Kusurum Olmamıştır Size Karşı Aleyna Hanım....:)
  25. boncuk-özhan
    15-08-08 19:04 - permalink
    boncuk-özhan
    Slm,müsait Misin?neler Yapıyosunuz?aleyna Hanım....

Arkadaşları

Arkadaşlar gösterme 1 to 2 of 2

İstatistik

Mesaj adeti
Misafir Mesajları
Genel Bilgiler
  • Son Aktivite: 18-08-08 16:53

Saat 06:31.