pisicik kullanıcıları mintikbebek arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 136
-
-
-
Dedebalıklarına bayılırım. :D Dedebalığı nedir bilmeyenler için söylüyorum; "Dedeabalığı", İpek A.'nın oluşturduğu mu desem ürettiği mi desem bi balık ırkı. xD
-
Annemin iş yerinden girdim kuzuuum :)) Balıklarımın fotoraflarını en kısa sürede ekleyezeeeğeeem :D Dede balığı. Çok tatlı hopluyolar.
-
Ipeeekk Kızım Deli Ettin Beni Ağlıyorum Seviçten Uff Ipek Komsudan Bıyerden Gir Internete Kuzum Haberşelelim Bruadan Manyak özledim Kzuuu :'( Ol Kuzum Fıshmaster Ol Kuzuum Sen Yeter Kı Benım Yanımda Oll X'(
-
Balık aldım kuzum. Fishmaster olucam
-
Kuzum yeni eve taşındık. İnternet yok daha :'( SEni çok özledim. komşudayım. Mintik ölmemiş. Ama sokakta geziyor. Gece eve geri dönüyormuş. 1 ay da tatildeydik :!( seni seviyouruuururummm kuzuumm ! manyak özledim
-
Ipek özledim Seni öldüm özleye özleye çok özledim Tahmin Edemezsin Paylaşmam Gereken O Kadar çok şey Var Ki Neden Girmiyorsun Bilgisayara? Ağlıyorum Senin Için Gerçekten! çok özledim! öldüğünü Düşünmeye Başladım Allah Korusun Ama Lütfen Dön Kuzum! Birilerine Kuzum Demeyi özledim Dön Gel! :'( Kuzum Kenan Doğulu'dan "dön Gel" şarkısını Dinleyerek Ağlıyorum Gel Ne Olursun!
-
Ipek Nerdesin Bak Gittikçe Trafik Kazasında öldüğünü Düşünmeye Başlıyorum Nerdesin Kzuuuum özledim Seni Dön Geri Kuzu Ağlıyom Bak Yaa Gel Kuzum Geri Dön Bul Benii X'(
-
Ben de seniii :\ Yaa ne guzel pisimunla mutlusuuun :"(
-
İpek kıskanıyorum seni :/
-
Şiir yazmam lazım :T arada bakarım Mihav'a...
msn açamam :/
-
Msn açık değil mi senin ?? :D
-
Kuzu gittik götürdük bugün :D 4 gibi almaya gittik daha uyanamamıştı ancak sersem sersem bakıyodu :)) Aldık eve getirdik bukalemun gibi çok yavaş yürüyodu yeni doğmuş buzağılar gibi bir-iki adım atıp yere yığılıyodu :) Bir-iki saat geçti işte şimdi yine yavaş yürüyo ama en azından düz yürüyo az önce de kustu halıya... Veterinerimiz zaten demişti kusabilir diye... öyle şeker öyle şeker ki sorma :) çirkin olur sanmıştık bir tatlı oldu ki... :D
şeyisi de gözüküyo, kuyruğunu kaldırınca ikisi de gözüküyo :D aşkım yaa fotolarını en kısa zamanda cekıp koycem kuzuceizim :))
-
Selamettim kuzum ((: Haberlerini bekliyoruz traşiosGümüşüosdan :D
-
Aslında kuaför Ali Bey yarın gelicekmiş veterinerimize :) Şimdi aradı veterinerimiz, yarın onlar bizi tekrar arayıcaklarmış biz gidicekmişiz :D
-
Uzun zamandır hiç bilgisayara giresim gelmiyor, zaten çalışmazsam matematikten 1 alıcam :T Sonra Türkçe proje ödevi var, şiir yazıcam. Neyse kuzu seni özledim :D
Gümüş'ü traş ettirmeye götürücez kuaför Ali Bey gelicek veterinerimize, vetimiz bizi arıycak gidicez kızımı traş ettiricez heyecanlı değilim desem yalan olur vallahi :) sizi çok seviyorum seni özledim mucx bay bay şimdi ben Micky Green dinleyip şiir yazmalıyım öpütm kuzucum...
-
Kuzu sana bilgisayar dersinde kaçak kaçak yazıyorum xD xD Selam et ''' !! (:
-
Bala bula , babla balaublalablala
-
*Bala Bula*
Sevdim bu lafı :D
-
Tüyleri çıkar , Bala bula :D YAstığın içine geri koy çok sağlıklı olur
-
Bekle bal ve içi kuş tüyü dolu yastıkları kapıp geliyorum :D
-
Varya Pelin !! ((: Anneannem sütlaç yapceymişti bana pirinci indir dedi. Sonra ben de pirinci çektim un üstümüze devrildi ve patladı. :)) Şmdi kapımı kilitledim ananem mutfak da baırıyo :D
-
-