boncuk-özhan kullanıcıları mediha arasındaki muhabbet
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 25 of 28
-
Selam Özhan...
Nerelerdesin, nasılsın sesin soluğun çıkmıyor ne zamandır, bir kayboldun pir kayboldun vallahi....
Arada uğra Mihav'ı başıboş bırakma arkadaşım.
-
starlık boncuk kızın kanında var kanında =)))
-
ne yapsın ortalığı karıştırmakla meşgul hanımefendi((:ıöyledir boncuğuma ne yakışmaz ona starlık başta tevazü gösteremicez((:
-
sapol özhancığım bende iyiyim işte nolsun ... minnoş hanımla çarli mizde iyiler yaramazlıklara devam =)) boncuk napıyor ? starda oldu maşallah pek bi yakıştı starlığa kızımız ...=)
-
Iyiyim Medihacığım,sen Nasılsın?neler Yapıyosun?minnoşla,çarli Nasıllar?
-
-
doğru söylüyorsun özhancığım aslında herkes bir değil işte...
-
çok Teşekkürler,yazdırabiliyorlarsa Yani,,sağlığından Olucak Kadar Acı Cekebilmektir Benim Demek Istediğim,acı Cekmek Konusundan Insandan Insana O Kadar Fark Varki Medihacığım...
-
acısız insan var mı acaba özhancığım...?
ama yaşadıkların her ne olursa olsun sana bunları yazdırabilyorsa çok şanslı bir insansın bence...
-
çok teşekkürler =))yaşanmış çok vahşi acılarım var benim ve eğer sevgide bencil değilde hep oncul düşünürsen,yani sevgi adamıysan,birazda yeteneğin varsa yüreğinden çağlıyor işte insanın medihacığım,
-
sağol arkadaşım okudum şiirini yorumumu bile yaptım=))
ama bu konudaki yeteneğin gerçekten çok fazla... bu da yüreğinin güzelliğinden ileri geliyor olsa gerek...
-
Medihacığım Son şiirimi Aşk Konusuna Ekledim Açılan Sayfanın Bir öncesinde,''sensizlik Senfonisi'ni''okuyabilirsin Istersen Bilgin Olsun Canım,
-
sanada sevdiklerinle birlikte nice mutlu,huzurlu,afiyetli bayramlar medihacığım.....
-
-
Bu Arada Rica Edrim,minnoş'u çok öpüyorum Bende=))
-
Bilmez Miyim?mediha Aynen Boncuk Gibi öpüyor Desene=))
-
teşekkür ederiz özhan abisi yorumlarınız için=)) minnoş çok sevinmiş çok teşekkür et dedi özhan abime=)) ellerinden öpüyomuş (tabi bizim kızın öpme şekli biraz değişik ısırmak.... )
-
öyledir Bilirim,allah Sizinde Minnoşla Muhabbetinizi Bozmasın Inşallah Annesi=)
-
öyledir Kızım Benim=))babasına çekmiş=))
-
Rica Ederim Lafı Olmaz,sorma Bizim Boncukta Zeytini çok Seviyor:))ayrıca Haşlanmış Mısırada Bayılır Hanımefendi:))
-
iyim allaha şükür sizi sormalı?minnoş nasıl?mediha hanım...
-
çok teşekkürler sizede hayırlı ramazanlar ...bu arada nasılsınız?
-
Hayırlı,sağlıklı,bereket Dolu Ramazanlar Dilerim....
-
minnoş hanımda yaramazlık yapıp yapıp uyuyo napsın =)hızına yetişemiyorum bazen yaa...
-
özhan abimiz boncuk napıyo? =)