Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Profili Görüntüle

harakirist harakirist Çevrimdışı

Misafir Mesajları

Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 16 of 16
  1. harakirist
    17-08-09 16:12 - permalink
    harakirist
    biraz geç oldu ama teşekkür ederim herkeze :$
  2. raix
    08-08-09 16:46 - permalink
    raix
    nice yıllara .. (:
  3. Haykolik*
    08-08-09 12:06 - permalink
    Haykolik*
    doqum gününüz kutlu olsun
  4. Zühal
    22-07-09 18:47 - permalink
    Zühal
    Merhaba canım, kızının acılarını anlattığın yazını okudum, aklım kayıyor içim eziliyor. Korkulan son tamamen kaybetmekse ayrı bir felaket. Benimde 19 aylık Jack Russell kızım var, ve onu çok çok seviyorum. Onsuz kaldüşüncesi bile dayanılmaz acı veriyor. Ben ölürsem ona nolur o daha korkunç,çünkü maalesef aile bireylerinden onu sakınacak bakacak kimse yok. Acını inan içimde hissettim, başkada diyecek bişey bulamıyorum. ateş düştüğü yeri yakar ya hani, ama sıcaklığını bende duydum ateşin.. İanıyorumki kızın seni hala hissediyor.
  5. ibrahim155
    05-07-09 18:03 - permalink
    ibrahim155
    slm abi ben ibrahim bursadanım sennle daha önce konuşmuştuk ama hatrlaman zor tabii.. ben yavru kopek almak istyrm bu knuda snnle özel olarak konuşmak istiyorum,daha önce konuştuğumuzda yavru kopeklerin oldğnu ama bunları arkadaşlarına falan verdğni slmştn, şimdi müsaitsen yine kısaca bi konuşmak istiyorum,eğer beni dikkate alıpta cavap atarsan sevinirim şimdiden çok teşk. aeol grş cvp atarsan çok ama çok sevnrm
  6. harakirist
    19-03-09 18:46 - permalink
    harakirist
    malasef 7 aylık olan şuan AKUT da Nasuh abisiyle birlikte :D
    diğerleride ankarada tek bir kişi sahiplendi
  7. murathan09
    19-03-09 18:43 - permalink
    murathan09
    slm bu bahsettıgınız yavrular hala duruyormu
  8. BlueL
    12-03-09 00:10 - permalink
    BlueL
    Ne demek efendim olması gereken bu:)
  9. BlueL
    10-03-09 18:55 - permalink
    BlueL
    davet için teşekkürler ama ben izmir'deyim:)ama istanbul'a gelirsem size katılırım söz....
  10. meda
    19-02-09 17:09 - permalink
    meda
    Arkadaşlar Grubumuz çok Boş Kaldı Daha Ilgili Daha Canlı Olmalıyız Biz Avruyalıyız Hadi Arkadaşlar Herkes Ne Zaman Nerde Olduğunu Yazarsa Grubumuz Yavaş Yavaş Canlanacaktır Yaz Gelmeden Hem Kim Nerde Oturuyor Nerelerde Buluşma Yapabiliriz Bi ön Hazırlıkta Olmuş Olur Grubumuzda Yazılarınızı Ve Yorumlarınızı Bekliyoruz :)
  11. harakirist
    16-02-09 18:36 - permalink
    harakirist
    teşekkür ederim. 3-5 senenin sonunda cloca proelpsusu sonucu bir gece aniden kaybettik.
    onun için şimdi iguana besleyemiyor ve dokunamıyorum dahi neredeyse
  12. Donjuu
    16-02-09 18:34 - permalink
    Donjuu
    Merhaba harakirist...
    Profil resmimi ve avatarımı ortama uygun olsun diye seçmiştim İguana...
    Genelde bir çok yerde kullanırım İguana resmini sevdiğim için...
    Eskiden uzunca bir süre tavşandan kediye,su kaplumbağasından akvaryum balıklarına ve çeşitli cins kuşlardan,civcive kadar bir çok hayvan besledim lakin iguana için fırsat ve zaman olmadı... Şu an sadece fanusta beslediğim beta balığım var... :)
    Yardımseverliğin için teşekkür eder,zor olduğunu belirttiğin iguana bakımını 3,5 yıl gibi bir süre boyunca devam ettirdiğin için de kutlarım... ;)
  13. harakirist
    16-02-09 17:07 - permalink
    harakirist
    Feritcim belki bu sitenin ilk üyelerinden biriyim. ama gerek iş stresi gerek internete girecek ortamın oluşmamasından dolayı dediğin gibi mesaj sayım çok az. burda bir etkinlik yapmaya çalışan biri varsa o da kardeşimdir. ama tutmadı Eyüp buluşması yapmak istedi kimse gelmedi. istiyorum ki diğer sitelerdeki gibi olsun yağmur çamur demeden birlik olsun dirlik olsun üyeler. o günler gelmeyecekmi o gunlerde gelecek. burda mesajımız az olsa dahi hepimiz bunun için uğraşıyoruz. Saygılar.
  14. >Ferik ve Bulut<
    13-02-09 23:59 - permalink
    >Ferik ve Bulut<
    Harakirist hoşgeldin yiğidim (Hiiiiç üstüne alınma bu mihavın delikanlılarına özel bir sesleniş :D )
    Türkçe konusunda gösterdiğin hassasiyete teşekkür ederim kendi adıma :)
    Etkinlik mi?
    Hee oldu, siteye gel 14 mesajcık yaz sonra da etkinlik diye ağla :D
    Yemez yiğidim, insan önce gelir Mihav Geliştirme Grubuna üye olur bir iki bir şey söyler sonra da 'etkinlik istiyorum hüleyynn' der :D

Kaç aydır üyesin 14 mesajın var utan utan :D:D
    Alınmıyorsun değil mi?
    Takılıyorum sadece :)
    De hadi iyi forumlar :)
  15. harakirist
    13-02-09 15:09 - permalink
    harakirist
    tahmin ediyorum ama işte uzun süreden beri görmüyorum onun için dedim....
    ya sitede neden etkinlik düzenlenmiyor ???
  16. Djpink
    13-02-09 15:07 - permalink
    Djpink
    İce şimdi kocaman bir genç kız.. ;):)

Blog

Son Giriş

Tarih: 27-05-09 saat 13:43 Yorumlar 6
Çok ufaktın sadece bir avuç kadardın aldım seni korkarak sadece korkan ben değildim ikimizde birbirimizden korkuyorduk sen daha çok ufak olduğun için ben ise acemi olduğum için yavaş yavaş birbirimize alışmaya başladık 3,5 sene birlikte olduk seninle acısıyla tatlısıyla mutluluğunda ve asıl hüzünde de.

Birlikte kaçtık evden benden habersiz kayboldun yatağın altlarında ya da sabah gözlerimi ilk açtığımda burnumun dibindeydin sahip kalk sabah oldu dercesine bulunduğun yerden yine ve...
Yeni Yorumlar
çok guzel yazmıssın...
Gönderen lusi 25-07-09 01:14 lusi Çevrimdışı
bende başın sağolsun...
Gönderen aurora79 19-06-09 16:05 aurora79 Çevrimdışı
Allah sabır ihsan etsin...
Gönderen bahricancan 04-06-09 20:59 bahricancan Çevrimdışı
melek olup aramızda...
Gönderen puki 28-05-09 18:02 puki Çevrimdışı
gerçekten çok teşekkür...
Gönderen harakirist 28-05-09 00:21 harakirist Çevrimdışı

Arkadaşları