|
|||||||
Ücretsiz Sürüngenler icinde Ucretsiz su kaplumbagasi. (Istanbul) konusu , Merhaba arkadaslar, bende tam uc tane su kaplumbagasi var. Oglum anasinifina giderken siniflari icin almistim, hayvan beslemeleri sevmeleri acisindan onlara yardimci olacagini dusunerek. Emelime ulasmis durumdayim bir cok cocuk bizim ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Merhaba arkadaslar, bende tam uc tane su kaplumbagasi var.
Oglum anasinifina giderken siniflari icin almistim, hayvan beslemeleri sevmeleri acisindan onlara yardimci olacagini dusunerek. Emelime ulasmis durumdayim bir cok cocuk bizim sayemizde su kaplumbagasina dokundu, sevdi. Okullarin kapanmasi ile birlikte, bu kaplumbagalarini geri eve getirmek zorunda kaldim fakat evde zaten bir adet kedim oldugundan kaplumbagalara bakmakta zorlaniyorum. Eger onlara iyi bakabilecek birileri olursa bu uc adet su kaplumbagasini ucretsiz vermek istiyorum. Irtibat numarasi yada adresi vermeyecegim isteyenler lutfen bu baslik altina yazarsa ben kendilerine ozel mesaj sistemi ile ulasirim. Iyi forumlar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Heey kimse bu sirin seyleri istemiyor mu?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
benim kaplusum öldü. simdi korkuyorum yeniden almaya
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Alerjik istersen sana verebilirim benim kaplumbagalarim cok saglikli, eger buradan birileri almaz ise onlari mecburen 1 yil once aldigim balikciya geri verecegim hic bir ucret almadan. Oradanda nereye gidecegi mechul.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
kapllumbağalar yuvalandımı?
|