|
|||||||
Ücretsiz Kuş, Kafes ve Aksesuar icinde papağan arıyoruz konusu , Arkadaşlar bu konuyu nereye açacagımı bılemedım.. Ama annemle babam bir papağan istiyorlar rengı cınsı hıc farketmes bıraz ırıce olsun kahvaltı yaparken kolumuza konsun bızımle kahvaltı yapsın gıbı hayallerıı var tabe ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar bu konuyu nereye açacagımı bılemedım..
Ama annemle babam bir papağan istiyorlar rengı cınsı hıc farketmes bıraz ırıce olsun kahvaltı yaparken kolumuza konsun bızımle kahvaltı yapsın gıbı hayallerıı var tabe konusursa yada konusmaya meyilli bır papagan olursa(babamın elınde mutlaka konusur) daha cok sevınırızVermeyi düşünen varmı? ççook ıyı bakılacagındna hiç şüphenız olmasın ıkısıde emeklı ve tum gun evdeler gayet relax bır otamda olacakk..evın içindne başka bır hayvan yok sadece bahçelerinde bır kurtları var okadar onunda zararı dokunmaz zaten ![]() ![]() tel: 0 505 889 87 50 teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
iki emeklinin elinde bırak konuşmayı opera bile yapar
umarım bulursun |
|
|
|
|
|
#3 |
hahaha suppersınnevet olee hakkaten ıkısıde kırık zaten papagan bı aya kalmaz benımle telefonda konusmaya başlar.. umarım buluruz bakalım |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Benimde afrika gri papağanım var adı : Paşa
Pek tvsiye etmem .. Çünkü çok zor zmanada aşlışıyorlar .. Ve sadece 1 kişiye bağlnırla genelde .. kAHVALTIU İŞİNE GELİNCE ÇOO..K ZAMAN ALABİLİr.. Paşa bizde 5 aydır var çok kelime konusabilsede bazen çok konusuyor .. Zaten1 tek anneme alıştı x@ Bizede alışabilmesi olabilecek bitrşeyama ısırmara mağruz kaldık .. D Bunları söylüyorum çünkü büyüjk ihtimalle sizdede aynı şeler yaşancak .. Bir kişiywe alısıcak ve sizi ısırıcak çünkü genlde öçle olur :<D Ama inşallah sizde olmaz (: |
|
|
|
|
|
|
#5 |
gercektenmı...bu tarzda seylerı bugun bır forumda daha okudum bılerek sıteyı babamda gonderdım eger gercekten ısırma gec alısma gıbı huyları varsa bızım ıcın cok buyuk problem olabılır..huzursuzluk yaratabılır..babam şeker hastası her konuda uzerıne tıtrıyoruz yaraları cok gec ıyılesıyor ve seker hastaları ıcın tehlıkelı oluyor yaralanmalar( ne kadar mınık olursa olsun aynı) sırf kahvaltı zevkı ıcın kı o bıle mınık bır ıhtımal gıbı gorunuyor babamı bu sekılde tehlıkeye atmamız dogru olmaz. ben sureklı yanlarında olsam neyse ama bu sekılde aklım onlarda kalırr...gercekten cok tesekkurederım anlattıgınız için bıraz zaman gecer bulamadık zaten kotu huylarıda varmıs der unuttururum onlara zaten bı tane dunyaa tatlı üç bacak oğulları var o yeter onlara ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
O zmaan iyiki anlatıp yardımcı olmusum (:
Maalesef gerçek bunlar :'( Paşada beni ısırdı , babamı ısırdı .. Yapıyorlar yani ='( |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
evet ıyıkı anlattınız sabahtan berıde o yazılanları okudugumdan berı bunu dusunuyordum yaşayan bırının agzından duymak daha hoş ve doğru...babamın bu gibi şeylere tahammulu yoktur alıp sonra verecek yer bulmakta zor olur sıkıntı yapar helekı zaten ısırma huyu son noktayı koydu bana..daha önce annemın ısrarı uzerıne hamster almıstık baya buyumustu sıpaa oda cok ısrıyordu en son babam marul verırıken kucuk parmagının kenarını ısırınca bız babamla hastaneye annemde pıtırı vermek için petshopa gıtmıstı..
bahçelerindeki köpekleri kedileri yeter onlaar benım oğullarımda zaman zaman onlara gıdıyor yeter ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|