|
|
Ücretsiz Köpek Vermek İstiyorum icinde Sibirya kurdu-alman kurdu kırması konusu , Kızım lady 1.5 yaşındadır göz çevresi siyah göz bebekleri mavi ve beyazdır tüylerinin üstü siyah altı beyazdır ve boyun izasında kına vurulmuş gibi kahverengimsi bi renk vardır uysal akıllı ve ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Kızım lady 1.5 yaşındadır göz çevresi siyah göz bebekleri mavi ve beyazdır tüylerinin üstü siyah altı beyazdır ve boyun izasında kına vurulmuş gibi kahverengimsi bi renk vardır uysal akıllı ve çok cana yakındır.Her türlü aşısı yapılmıştır yalnız tek sorun olan aşı kartı ve kimliğide hafta içinde çıkarılacaktır.Apartmanda bahçede çok rahat yaşayabilir tuvalet eğitimlidir asla saldırmaz e daha ne denilebilirki 200 lira fiyat biçmiştim ama 150 lira peşin verene hemen vereceğim bana ulaşabileceğiniz msn adresim Bartug_busram@windowslive.com. yada 0 531 730 70 81 no lu numaradan ulaşabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
bu bebecik çok mükemmel neden sahiplendirme gereği duydun?? ayrıca neden para talep ediyorsun??? hala sendemi??? nerede oturuyorsun???
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kirmasi, kurdu, kurdu-alman, sibirya |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |