|
|||||||
Ücretsiz Köpek Vermek İstiyorum icinde BOLU 3 AYLIĞINA yavru terrier konusu , 5 aylık yavru terrierim var.Bolu'nun kışı sert olduğu için bahçede bakamıyoruz (titriyor).Eve de almak istemiyoruz. Bolu içinde yalnızca 3 aylığına bakmak isteyen varsa memnun oluruz.Köpeğimizi kalıcı olarak vermek istemiyoruz.Kışı atlattıktan ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
5 aylık yavru terrierim var.Bolu'nun kışı sert olduğu için bahçede bakamıyoruz (titriyor).Eve de almak istemiyoruz.Bolu içinde yalnızca 3 aylığına bakmak isteyen varsa memnun oluruz.Köpeğimizi kalıcı olarak vermek istemiyoruz.Kışı atlattıktan sonra geri almak şartı ile bakmak isteyen varsa verebiliriz.Aşıları tam, adı Badem.Kahverengi, ela gözlü.Masraflarını karşılarız.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
5 aylık terrier bahçede bakılır mı hiç? terrier ev köpeğidir. hem kışı atlatalım ne demek, o köpek sahibine kim bilir ne kadar bağlı. ben evime almıyorum, siz alın. mantığa bak ya. yaz-kış, hastalıkta-sağlıkta bakamayacaktınız niye aldınız, belki daha iyi bir yuvaya giderdi. isterseniz gönderin bana ömür boyu bakarım, yazık olmasın yavrucağa.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Arkadaşım pet shoptan alırkn Bolu şartlarına dayanır dedi.Köpek hapşurmaya başlayınca veteriner dayanmaz,ölür dedi.Ayrıca ben evime almıyosam zevkimden değil ailemden bir kişi astım hastası.Ayrıca da arkadaşım bir kişiye verdm ve hiç sorun çekmedi.Köpeğim çok bağlı br köpek değil.Ben foruma birileri beni eleştirsin, çemkirsin diye değil, çözüm üretilsin diye yazdım.Yoksa senden daha az bilgiye sahip değilim.Zaten köpeğimi kimseye ömür boyu vercek falan da değilim.Köpeğe bakacak kişiyi de enayi gibi görmüyorum mamasından vet ihtiyacına tüm masrafları bize ait.Sadece bi kış dostu arayana vermek istiyoruz.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ayligina, bolu, terrier, yavru |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |