Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Vermek İstiyorum

BOLU 3 AYLIĞINA yavru terrier

Ücretsiz Köpek Vermek İstiyorum icinde BOLU 3 AYLIĞINA yavru terrier konusu , 5 aylık yavru terrierim var.Bolu'nun kışı sert olduğu için bahçede bakamıyoruz (titriyor).Eve de almak istemiyoruz. Bolu içinde yalnızca 3 aylığına bakmak isteyen varsa memnun oluruz.Köpeğimizi kalıcı olarak vermek istemiyoruz.Kışı atlattıktan ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-11-09, 19:28   #1
terrierbadem

Varsayılan BOLU 3 AYLIĞINA yavru terrier

5 aylık yavru terrierim var.Bolu'nun kışı sert olduğu için bahçede bakamıyoruz (titriyor).Eve de almak istemiyoruz.Bolu içinde yalnızca 3 aylığına bakmak isteyen varsa memnun oluruz.Köpeğimizi kalıcı olarak vermek istemiyoruz.Kışı atlattıktan sonra geri almak şartı ile bakmak isteyen varsa verebiliriz.Aşıları tam, adı Badem.Kahverengi, ela gözlü.Masraflarını karşılarız.
terrierbadem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-11-09, 10:11   #2
pascal21

Varsayılan Cvp: BOLU 3 AYLIĞINA yavru terrier

5 aylık terrier bahçede bakılır mı hiç? terrier ev köpeğidir. hem kışı atlatalım ne demek, o köpek sahibine kim bilir ne kadar bağlı. ben evime almıyorum, siz alın. mantığa bak ya. yaz-kış, hastalıkta-sağlıkta bakamayacaktınız niye aldınız, belki daha iyi bir yuvaya giderdi. isterseniz gönderin bana ömür boyu bakarım, yazık olmasın yavrucağa.
pascal21 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-11-09, 18:38   #3
terrierbadem

Varsayılan Cvp: BOLU 3 AYLIĞINA yavru terrier

Arkadaşım pet shoptan alırkn Bolu şartlarına dayanır dedi.Köpek hapşurmaya başlayınca veteriner dayanmaz,ölür dedi.Ayrıca ben evime almıyosam zevkimden değil ailemden bir kişi astım hastası.Ayrıca da arkadaşım bir kişiye verdm ve hiç sorun çekmedi.Köpeğim çok bağlı br köpek değil.Ben foruma birileri beni eleştirsin, çemkirsin diye değil, çözüm üretilsin diye yazdım.Yoksa senden daha az bilgiye sahip değilim.Zaten köpeğimi kimseye ömür boyu vercek falan da değilim.Köpeğe bakacak kişiyi de enayi gibi görmüyorum mamasından vet ihtiyacına tüm masrafları bize ait.Sadece bi kış dostu arayana vermek istiyoruz.
terrierbadem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
ayligina, bolu, terrier, yavru

Konu Araçları
Mod Seç