|
|||||||
Ücretsiz Köpek Vermek İstiyorum icinde ANKARA UCRETSIZ 50 gunluk 2 yavru kopek ve anne konusu , anne belcıka kurdu lapponıan coban kopegı kırması 2 sevımlı yavru ankaradan sahıplendırılecektır annenın karekterı lapponıan coban kopegıne benzemekte kulakları dık 17 18 kılo ınanılmaz korumacı anneyı bayan bırıne sahıplendırmek ıstıyorum ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
anne belcıka kurdu lapponıan coban kopegı kırması
2 sevımlı yavru ankaradan sahıplendırılecektır annenın karekterı lapponıan coban kopegıne benzemekte kulakları dık 17 18 kılo ınanılmaz korumacı anneyı bayan bırıne sahıplendırmek ıstıyorum (erkeklerle pek arası yok) yavrular bakabılecegıne ınandıgım herkeze |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Arkadaşım il dışına gönderme imkanınız varsa yavru köpekle ilgileniyorum. rize de yaşıyorum ve köyde yaptığımız evde bakmak şartıyla köpek arıyorum. ilgilenircen cevabını bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
güncel ++++++++++++++++++
Bu mesaj en son " Dün " tarihinde saat 19:06 itibariyle Husey1n tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Öncelikle Selamın Aleykum Arkadaşım.
Ücretsiz Köpek Yavrusu Bulabilmek İçin Arama Yaparken Bu Siteye Denk Geldim ve Üye Oldum. Yavrulardan Birtanesine Talibim.Ankarada Oturuyorum.Cins Olmasını Daha Çok İsterdim Ama Yavrulardan Bağrı Beyaz Olan(beyaz'ı daha çok olan'ı) Beğendim.Eğer İlgilenirsen busehirbeniboguyor@hotmail.com Konuşabiliriz.Selametle... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
İletisim bilgisi verebilirmisiniz telefon numarası vs.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
gercekten çok ıstıyorum bu kopeklerı mesajda gonderdgım numaradan ulasabılırsın
Bu mesaj en son " 17-11-09 " tarihinde saat 15:41 itibariyle gamze2207 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
ayrıca ben de ankara da yasıorum neresınde oturuosunuz ankaranın gelebılırım yavruları almak ıcın ıstedıgınız yere
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| ankara, kopek, ucretsiz, yavru |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |