|
|||||||
Ücretsiz Köpek Vermek İstiyorum icinde ACİL İZMİR 3aylık yavru :.( konusu , Golden-labrador Kırması 3 Aylık Yavru.. Dişi.. Eğitimli(kesinlikle Eve Tuvaletini Yapmıyor.) Açık Kahve Rengi.. Adı Gibi çok şeker.. Sadece... Sıcak Bir Yuva Arıyoruz. Yoksa Barınaga Gidecek:..( Ilgilenenler Mesaj Atmaları Yeterli.gerekli Bilgiler ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Golden-labrador Kırması 3 Aylık Yavru..
Dişi.. Eğitimli(kesinlikle Eve Tuvaletini Yapmıyor.) Açık Kahve Rengi.. Adı Gibi çok şeker.. Sadece... Sıcak Bir Yuva Arıyoruz. Yoksa Barınaga Gidecek:..( Ilgilenenler Mesaj Atmaları Yeterli.gerekli Bilgiler Verilecektir. Bu mesaj en son " 06-10-09 " tarihinde saat 20:51 itibariyle asl_m tarafından düzenlenmiştir.... Sebep: RESİM EKLEME |
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
inşallah güzel bi yuva bulur. bende etrafa bir bakayım. süresi varmı daha nekadar sizinle kalıcak.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
resim koyabilirmisiniz daha iyi olur. talib olan arkadaşlar resimlerindende bir fikir sahibi olurlar. malum labrador-golden melezi bir yavrunun şekli tam olarak kestirilmez. hangi cinse daha çok benziyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
golden cinsine daha çok benziyor.suan pet shopta.resim koyacagım tabiki ama isteyen gidip görebilir.yeterki almak istesin merhametli birisi..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Ben Köpeğinizi Sahiplenmek Istiyorum. Izmir Hatayda Oturuyorum. 5 Yaşında Oğlumun Hayvan Sevgisini öğrenmesi Ve Sorumluluk Sahibi Olması Için Bir Dost Arıyorduk Eğer Adres Telefon Verirseniz Hemen Görmek Isterim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
keşke birde telefon numarası falan yazsaymışsınız oğlum da bende çok heveslendik ama cevap bekliyoruz henüz
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
tabikide ne kadar güzel müsaitseniz yarın gelip göre bilirsiniz.bana dönerseniz adresi verecegim.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
arkadaslar kusura bakmayın isteydim oyüzden simdi cevap yazabiliyorum ancak.
balıkesirden yazan arkadasım istegini buradan yazarsan adres verecegim.bildirim seklinde göndermisin bulamıyorum mesajını. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
ben arkadaşımla konuşup size ulaşıcam, çok teşekkür ederim ilginiz için..
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
rica ederim.yeterki köpeğim sıcak bir yuvaya kavuşsun.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
umarım öyle olur, ömürlük bi yuvası olsun =)
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
eğer sahiplendirmediyseniz, ben pazartesi ya da salı günü izmire gelicem, alabilirim. ??
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
tamam bugün görmeye gelecekti bir beyfendi,eğer sahiplenmediyse gelip alabilirsiniz.
evdemi bakacaksınız? |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
evde bakamam ama soğukta da bırakmam, 2.5 aylık bir goldenım var kulübede kalırlar birlikte. ama dışarıda rahat edemezse evde bakarım.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
evimin bahçesi büyük, bahçede tasmasız rahat rahat oyun oynayabilir.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 3aylik, acil, izmir, yavru |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |