|
|||||||
Ücretsiz Kedi Vermek İstiyorum icinde sokak kedimizin 1 aylık yavrularına acil yuva arıyoruz! konusu , Merhaba Şirketimizin orada beslediğimiz kedimiz 5 adet yavru dünyaya getirdi. Şu an binanın içinde bir kutud aonlara bakıyoruz. Ancak ayaklanmaya başladıklarında sokağa salmamız gerekecek. Cadde üzerinde bir yerde olduğumuz için ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Merhaba
Şirketimizin orada beslediğimiz kedimiz 5 adet yavru dünyaya getirdi. Şu an binanın içinde bir kutud aonlara bakıyoruz. Ancak ayaklanmaya başladıklarında sokağa salmamız gerekecek. Cadde üzerinde bir yerde olduğumuz için ve büyük köpeklerden dolayı burada kedilerin ömrü çok kısa oluyor. Onları sokağa atmak istemiyoruz... Daha fazla ve detaylı foto isterseniz gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
İstanbul (Avrupa Yakası)
|
gırgır çok iyi tesadüfen gördüm yazim dedim =) bu yavrulardan ben aliyimmi bitane arkadaşıma? =)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
anammm yerim bn onlarıııı bnmde varrr ama 5.kattan düştü çok üsgünüm
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
dostum ben tekirdağ sarayda oturuyorum yakınlarda isen bir tanesini almak isterim saygılar
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
yavrular istanbulda eğer ki almak istiyorsanız hemen iletişime geçelim çünkü yavrular zor durumda sokakta yaşamları gerekecek. bu arada ben mesajlarınızı geç gördüm kusura bakmayın... yavruları almak istiyorsanız merveoner@gmail.com adresimden iletişime geçelim.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| acil, yavru kedi |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |