Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Kedi Forumları > Ücretsiz Kedi Vermek İstiyorum

İST/3aylık 3 erkek kedi/sarman-tekir ve beyaz

Ücretsiz Kedi Vermek İstiyorum icinde İST/3aylık 3 erkek kedi/sarman-tekir ve beyaz konusu , çok sevecen uyumlu,tam bir ev kedisi,gözlerinizin ta derinine işleyen bal rengi bakışları var,WC eğitimi falan tam,2 ay önce-1 aylıkken-sokaktan kurtardım 1 ay evimde baktım.diğer kardeşleriyle..diğer kardeşlerden birisi üvey,o sonradan aralarına ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-07-09, 22:38   #1
YEŞİMPİŞO

Exclamation İST/3aylık 3 erkek kedi/sarman-tekir ve beyaz

çok sevecen uyumlu,tam bir ev kedisi,gözlerinizin ta derinine işleyen bal rengi bakışları var,WC eğitimi falan tam,2 ay önce-1 aylıkken-sokaktan kurtardım 1 ay evimde baktım.diğer kardeşleriyle..diğer kardeşlerden birisi üvey,o sonradan aralarına katıldı en baştan beri sağlıklıydı,çok fırlama bişi,inanılmaz ahreketli ve komik..öz kardeşi ise dünya tatlısı kulaklar ve kuyruk sarı diğer heryeri beyaz,maalesef bir gözü ameliyatla alındı,o da çok tatlı ve oyuncu,çok da sağlıklı....benim 7 yaşında çok saldırgan bir kedim olduğu için alamıyorum,şu an işyerimde bakıyorum..tabiki ücret vs.talebim falan yok..bu oyuncu dönemini kaçırmadan,bir ömür boyu ona dost olacaksanız cevabınızı bekliyorum
YEŞİMPİŞO Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
beyaz, erkek, ist/3aylik, kedi/sarman-tekir

Konu Araçları
Mod Seç