|
|||||||
Ücretsiz Kedi Vermek İstiyorum icinde İST/3aylık 3 erkek kedi/sarman-tekir ve beyaz konusu , çok sevecen uyumlu,tam bir ev kedisi,gözlerinizin ta derinine işleyen bal rengi bakışları var,WC eğitimi falan tam,2 ay önce-1 aylıkken-sokaktan kurtardım 1 ay evimde baktım.diğer kardeşleriyle..diğer kardeşlerden birisi üvey,o sonradan aralarına ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
çok sevecen uyumlu,tam bir ev kedisi,gözlerinizin ta derinine işleyen bal rengi bakışları var,WC eğitimi falan tam,2 ay önce-1 aylıkken-sokaktan kurtardım 1 ay evimde baktım.diğer kardeşleriyle..diğer kardeşlerden birisi üvey,o sonradan aralarına katıldı en baştan beri sağlıklıydı,çok fırlama bişi,inanılmaz ahreketli ve komik..öz kardeşi ise dünya tatlısı kulaklar ve kuyruk sarı diğer heryeri beyaz,maalesef bir gözü ameliyatla alındı,o da çok tatlı ve oyuncu,çok da sağlıklı....benim 7 yaşında çok saldırgan bir kedim olduğu için alamıyorum,şu an işyerimde bakıyorum..tabiki ücret vs.talebim falan yok..bu oyuncu dönemini kaçırmadan,bir ömür boyu ona dost olacaksanız cevabınızı bekliyorum
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| beyaz, erkek, ist/3aylik, kedi/sarman-tekir |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |