Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > İlan Panosu > Kediler Hakkında İlanlar > Ücretsiz Kedi Vermek İstiyorum

İran cinsi kedime ev arıyorum! Acil!!!

Ücretsiz Kedi Vermek İstiyorum icinde İran cinsi kedime ev arıyorum! Acil!!! konusu , Hamileliğim nedeniyle çok sevgili kedimle ayrılmak zorundayız. Bazı testlerde uygun değerler çıkmadığı için doğumdan sonra da geri alamayacağım ne yazıkki. 3 Yaşında olan bembeyaz safkan iran kedisi olan oğlum Paspas ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-11-08, 10:59   #1
Paspasın annesi

Kedi Sahibiyim
Varsayılan İran cinsi kedime ev arıyorum! Acil!!!

Hamileliğim nedeniyle çok sevgili kedimle ayrılmak zorundayız. Bazı testlerde uygun değerler çıkmadığı için doğumdan sonra da geri alamayacağım ne yazıkki. 3 Yaşında olan bembeyaz safkan iran kedisi olan oğlum Paspas kısırdır. Kilosu normal, tüm aşıları her zaman takip edildi, gözlerini kendisini çok güzel temizleyen, maması haricinde yemek yemeyi sevmeyen uysal ve bol bol uyuyan bir kedi. İnsana çok sevgi veren ama ağırbaşlı tavrıyla da kendine hayran bırakan bir tavrı vardır. Paspas'tan ayrılmak benim uykularımı kaçıran bir konu aslında, ama eğer benim gibi içinde hayvan sevgisi güçlü ve kedi bakımında deneyimli biri olarak oğluma sahip çıkmak isterseniz, gönül rahatlığıyla emanet edebilirim. Tipik bir ev kedisi olan Paspas, şu an malesef veterinerinin kliniğinde konaklıyor. Kış iyice bastırmaya başladığından akşamları orda kaldığı için çok üzülüyorum. Lütfen acilen bir evi olsun oğlumun. İrtibat için kiddo@windowslive.com'dan maillerinizi bekliyorum. Teklifim İstanbul ve Bursa için geçerlidir.
Eklenmiş Resimler
iran-cinsi-kedime-ev-ariyorum-acil-22072008430jpg  
Paspasın annesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-11-08, 11:27   #2
merve çağrı

merve çağrı üyesinin avatarı

İzmir
Kedi Sahibiyim
Varsayılan Cvp: İran cinsi kedime ev arıyorum! Acil!!!

iran kedileri çok hassas kedilerdir.bende de dişisi var.vereceğiniz kişi az da olsa iran kedisi bakımını bilmeli ya da bakmak istiyorsa öğrenmeli.umarım gözünüzün arkada kalmayacağı bir yuva bulursunuz.bakımı çok önemli çünkü.iyi şanslar
merve çağrı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-11-08, 13:47   #3
husky bihter

husky bihter üyesinin avatarı

Denizli
Kedi ve Köpek Sahibiyim
Blog Başlıkları: 1
husky bihter üyesine MSN aracılığı ile mesaj yolla

merhaba öncelikle ayrılacağınız için çok üzüldüm ancak dilersen bundan sonra senin kadar öz olamasamda paspasa bende annelik yapabilirim tabi dilerseniz benim bir huskyim var birde chinchilla cinsi kedim daha öncesinde ise hep kedi baktım ancak hiç iran kedimiz olmadı ama sanıyorumki yani sanmaktanda öte düşünüorumki ben paspasa bakabilirim hemde elkimden gelen en iyi şekilde. ben elimden geldiğince ortada kalmaya meyilli kedileri sahiplenmek istedim burada ama hiç biri kısmet olmadı umarım paspas bizimle olur? inşallah olumlu yanıt alırım şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim prof,limden gerekli tüm bilgilerime ulaşabilirsainiz ama telefon numaram yok özelden irtibata geçmek isterseniz bana özel olarak mail yazın )
husky bihter Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-11-08, 13:49   #4
husky bihter

Denizli
Kedi ve Köpek Sahibiyim

ama malesef istanbuldanda bursadanda değilim
Eski 20-11-08, 14:56   #5
merve çağrı

İzmir
Kedi Sahibiyim

çok afedersiniz husky bihter ama bir şey sorucam? neredeyse siteye verilmek için ilan açılan bütün hayvanlara talipsiniz..evet keşke imkanım olsa bende birden çok hayvana bakabilsem ama bu kadar hayvanı alıp ne yapmayı düşünüyorsunuz? nerede bakmayı düşünüyorsunuz? aklımda sizinle ilgili bazı şüpheler uyanmaya başladı umarım yanılıyorumdur
Eski 20-11-08, 15:01   #6
husky bihter

Denizli
Kedi ve Köpek Sahibiyim

merve çağrı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
çok afedersiniz husky bihter ama bir şey sorucam? neredeyse siteye verilmek için ilan açılan bütün hayvanlara talipsiniz..evet keşke imkanım olsa bende birden çok hayvana bakabilsem ama bu kadar hayvanı alıp ne yapmayı düşünüyorsunuz? nerede bakmayı düşünüyorsunuz? aklımda sizinle ilgili bazı şüpheler uyanmaya başladı umarım yanılıyorumdur
talip olduğumu gmrdün madem şunuda gördün mü caba ben her seferinde nerde hangi hayvana talip olursam olayaım hiç bir şekilde sahiplenemiyorum aklımda bir yada iki kedi daha sahiplenmek var ve ben evimde rahat bir şekilde bakabilirim bunlara ama malesefki hiç bir şekilde siteden daha hayvan sahiplenmedim en azından bir dostumuzuda sahiplenebilsem sonra zaten bende biliyorum ne bakıp bakamaycağımı!
ithaflarınızı biraz daha ikkatli ve inceleyerek yapın bundan sonra!
Eski 20-11-08, 15:06   #7
husky bihter

Denizli
Kedi ve Köpek Sahibiyim

merve çağrı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
ve bir insanı böyle bir sitede herkesin içinde KARALAM KAMPANYASINA GİTMEK İÇİN! önce herhangi bir suç işleyip işlemediğine emin olun!
Eski 20-11-08, 15:58   #8
3 hav 1 miyav

3 hav 1 miyav üyesinin avatarı

Antalya
Kedi ve Köpek Sahibiyim
Blog Başlıkları: 8

keşke imkanım olsada ben de özlemciğim senin gibi burada da verilen tüm ilanlara talip olabilsem...ama malum bana sokakdakiler yetiyor.
3 köpek 1 kedi ev de az geliyor bana, ara ara soakdakileri de eve alıyorum hastalandıkların da....
ve benim garipsediğim bir durum var neden yadırganıyor ki keşke herkes özlem gibi olsa, taktir edelim arkadaşlar sahipleniliyorlar, daha ne istiyoruz ki...

ve bu arada şüphe duyacağınız en son kişi özlem'dir mihav'da aramıza yeni katıldığınız için açklama gereği duydum.....
Eski 20-11-08, 16:04   #9
merve çağrı

İzmir
Kedi Sahibiyim

sizi suçlayacak bir cümle kullandığımı zannetmiyorum..bir kaç soru sordum sadece! kendinizden eminseniz bu tepki çok fazla bence.bulunduğunuz ilde eminim ki o kadar çok sahiplenmeye ihtiyacı olan hayvan vardır ki burada sürekli birşeyler aramak bana zaten ters gelen birşey..bunu sadece sizin adınıza söylemiyorum..sizi rencide edecek birşeyde söylemedim..iyi günler
Eski 20-11-08, 18:06   #10
husky bihter

Denizli
Kedi ve Köpek Sahibiyim

burada ilan panosunun açılma amacı bu hayvanların evsiz barksız kalmaması! ters geliyorsa eğer yönetimin gerek duyup açtığı panoya burada değil yönetimin duyacağı bir yerde itiraz edeceksin arkadaşım! ben sokaktaki dostlarımız içinde emin ol elimden geleni yapıyorum! yani benim hayatım hakkında bilmediğin birçok şey varken,hatta hakkımda sadece bir köpek ve bir kedim olduğu gerçeğinden başka hiç birşey bilmiyorken ''senin hakkında aklımda şüpheler oluşmaya başladı''gibi bir itirafta bulunursan ben bunu üstüme alırım! direk bana söylüyorsun çünkü,şimdi boşuna sana söylenmiş birşey yok deme yani! bu tavrın oldukça yanlış arkadaşım! bunu kabul edip bence sözlerini tekrar kontrol edersen senin için çok iyi olur! mihavdaki itibarın içinde...
Eski 20-11-08, 18:18   #11
Paspasın annesi

Kedi Sahibiyim

Hangi şehirdesiniz acaba?
Paspasın annesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-11-08, 18:19   #12
merve çağrı

İzmir
Kedi Sahibiyim