Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Kedi Forumları > Ücretsiz Kedi Vermek İstiyorum

Ankara/İki buçuk aylık kusursuz sarmana yuva

Ücretsiz Kedi Vermek İstiyorum icinde Ankara/İki buçuk aylık kusursuz sarmana yuva konusu , Oğlumuz yaklaşık 2 buçuk aylık. Tuvalet eğitimi var, kuru mama yiyor... Muhteşem uzun tüylü, desensiz bir sarman. Tüyleri gibi huyu da yumuşacık. Kucakta uyumaya bayılıyor. Kendini oynarken ellerinize bir hamur ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-11-09, 20:04   #1
mioomioo

Varsayılan Ankara/İki buçuk aylık kusursuz sarmana yuva

Oğlumuz yaklaşık 2 buçuk aylık. Tuvalet eğitimi var, kuru mama yiyor... Muhteşem uzun tüylü, desensiz bir sarman. Tüyleri gibi huyu da yumuşacık. Kucakta uyumaya bayılıyor. Kendini oynarken ellerinize bir hamur gibi teslim edebiliyor. Ona ömür boyu terk edilmeyeceği sıcacık bir yuva arıyoruz...
Oğlumuzun tek kusuru yerinde duramadığı için daha güzel fotoğraflarını çekemiyoruz...

iletişim için:
Özlem Özçelebi
(535)6262245
miomiocats@hotmail.com

mioomioo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
ankara, sarman, yuva

Konu Araçları
Mod Seç