Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Kedi Forumları > Ücretsiz Kedi Vermek İstiyorum

3 patili yavru kedişe acil yuva İZMİR

Ücretsiz Kedi Vermek İstiyorum icinde 3 patili yavru kedişe acil yuva İZMİR konusu , Komşumuzun arabasının motorundan çıkarttığımız yavru kediye yuva arıyoruz.Yaklaşık 1,5 ay önce kurtardığımız bu yavrucuk bulduğumuzda çok zayıftı ve sol ön patisini kullanamıyordu.Bu yüzden parazit tedavisi yapıldı ve felçli olduğu teşhisi ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-06-09, 02:38   #1
dkangelic

Smile 3 patili yavru kedişe acil yuva İZMİR

Komşumuzun arabasının motorundan çıkarttığımız yavru kediye yuva arıyoruz.Yaklaşık 1,5 ay önce kurtardığımız bu yavrucuk bulduğumuzda çok zayıftı ve sol ön patisini kullanamıyordu.Bu yüzden parazit tedavisi yapıldı ve felçli olduğu teşhisi konan pati ameliyatla alındı.Şu an yaklaşık üç aylık,sağlıklı,neşeli ve 3 bacaklı olduğunun farkında olmadığını oyunculuğuyla ispatlıyor.
Malesef son dönemde kedilere allerjim olduğu teşhisi konduğu için,ona ne kadar alışmış ve seviyor olsakta, kalıcı bir yuva sağlama imkanımız yok.Şu an her gün göz damlası
(patanol), burun spreyi,sabahları bir allerji hapı(xyzal) ve akşamları astımsal belirtilerim için
baska bir hap (singulair)kullanıyorum,yani durum biraz acil.
Lütfen bu ilanı,siz ilgilenmiyorsanız dahi,çevrenize ulaştırın ve Bidik kediciğe fazla büyümeden
(alışma sürecinin kolaylığı açısından) İZMİR'DE sıcak ve güvenilir bir ev,bir aile bulmama yardımcı olun.
mail: dko.1981@yahoo.com
tel: 0505 6793499
Eklenmiş Resimler
3 patili yavru kedişe acil yuva İZMİR-sdc10227jpg  
dkangelic Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-06-09, 15:08   #2
sahandayumurta

Varsayılan Cvp: 3 patili yavru kedişe acil yuva İZMİR

Bulursunuz umarim
sahandayumurta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-06-09, 10:12   #3
sümeyye

kaç aylık çok sevimli görünüyor aşılarını yaptırdınız mı
sümeyye Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-06-09, 01:15   #4
dkangelic

Yaklaşık 3 aylık, aşıları henüz yapılmadı,ilk fırsattta yaptıracağız, ancak anlattığım gibi tam veteriner konturolünden geçti.Ayrıca inanın göründüğünden çok daha sevimli,bazı özellikleri köpeğe benziyor mesela sizi koşarak gelip, değişik küçük sesler çıkartarak kapıda karşılar veya adını seslendiğinizde inanılmaz heyecanlanarak koşar her defasında.Bir de o kadar mırlıyor ki eşim bozulucak diye dalga geçiyor.Neşe ve pozitif enerji kaynağı Bidiğimiz,ayrılmak çok zor olacak...
dkangelic Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
acil, izmir, kedi, yavru

Konu Araçları
Mod Seç