Diğer kedi köpek sahipleri ile tanışıp paylaşımlardan yararlanmak ister misiniz?

Geri Git   Mihav.com > Kedi Forumları > Ücretsiz Kedi Vermek İstiyorum

1.5 Aylık Yavruya Acil Yuva Arıyoruz...

Ücretsiz Kedi Vermek İstiyorum icinde 1.5 Aylık Yavruya Acil Yuva Arıyoruz... konusu , Bundan iki hafta önce yolda baygın halde, ölümle pençeleşirken bulduğumuz minik tekir yoğun çabalar sonucunda iyileşti. Kendisi oyuncu, insan delisi, lokum gibi bir erkek yavru. Tüm bakımı ve aşıları tamam. ...

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-08-09, 23:12   #1
Hande Gungor

Varsayılan 1.5 Aylık Yavruya Acil Yuva Arıyoruz...

Bundan iki hafta önce yolda baygın halde, ölümle pençeleşirken bulduğumuz minik tekir yoğun çabalar sonucunda iyileşti. Kendisi oyuncu, insan delisi, lokum gibi bir erkek yavru. Tüm bakımı ve aşıları tamam. Eşimin ileri derecedeki allerjisi dolayısıyla maalesef kendisini evimizde daha fazla tutamayacağız. Bu küçüğe hak ettiği sevgiyi verecek yeni bir yuva arıyoruz. ilgilenenler bana hande_g@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.
Hande Gungor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap Yaz

Bookmarks

Etiketler
acil, ariyoruz..., aylik, yavruya, yuva

Konu Araçları
Mod Seç