|
|||||||
Ücretsiz Kedi Vermek İstiyorum icinde 1.5 Aylık Yavruya Acil Yuva Arıyoruz... konusu , Bundan iki hafta önce yolda baygın halde, ölümle pençeleşirken bulduğumuz minik tekir yoğun çabalar sonucunda iyileşti. Kendisi oyuncu, insan delisi, lokum gibi bir erkek yavru. Tüm bakımı ve aşıları tamam. ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
|
Bundan iki hafta önce yolda baygın halde, ölümle pençeleşirken bulduğumuz minik tekir yoğun çabalar sonucunda iyileşti. Kendisi oyuncu, insan delisi, lokum gibi bir erkek yavru. Tüm bakımı ve aşıları tamam. Eşimin ileri derecedeki allerjisi dolayısıyla maalesef kendisini evimizde daha fazla tutamayacağız. Bu küçüğe hak ettiği sevgiyi verecek yeni bir yuva arıyoruz. ilgilenenler bana hande_g@hotmail.com adresinden ulaşabilirler.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| acil, ariyoruz..., aylik, yavruya, yuva |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |