|
|||||||
Star Pet icinde Köpeğim ve Ben Aday Olmak İstiyoruz Diyenler... konusu , ...
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#16 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
Adayız Kesinliklee!!
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Köpük tekrar star pet' için aday olmak istiyormuş (:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
biz daha aday bile seçilemezken iki kezz :S afedersiniz ama doymadınız mı ? |
|
|
|
|
|
#20 |
|
|
BENCE İKİNCİ KEZ ADAY OLMAK DİĞER KİŞİLERİN HAKKINI YEMEK OLMUYOR MU? BENCE STARPET SEÇİLMEYENLER SEÇİLSİN TARÇIN ADLI ÜYE İKİ KEZ SEÇİLDİ
![]() BİZ DAHA BİR KERE BİLE OLAMADIK ONLAR İKİNCİ KEZ ADAY OLUYORLAR ÜZGÜNÜM AMA BENCE STARPET OLMAYANLARA OLAMAYANLARA OYLAR VERİLSİN ONLAR ZATEN SEÇİLMİŞLER UMARIM DİKKATE ALINIR ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
|
Beyzosh'a KAtılıyorum KöPüK AdLı üye Bide Diosn Gene köpüğüm starpet olmak istiyor diYoRSun :S HAKKIMIZI İSTERİZ !
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
üstelik Diğer Petlerin Aday Olmasının önüne Geçiliyor Bu Durum Hiç Hoş Bir şey Deil !
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
|
BENİM ARKAMDA OLDUĞUNUZ İÇİN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM AMA BİR KİŞİNİN BİR DAHA OLMASI BİRAZ HAK YEMEK GİBİ OLUYOR MESELA YENİDEN SÖYLÜYORUM AMA TARÇIN ADLI ÜYE 2 KEZ OLMUŞ STARPET
STARPET HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZzzZzZ! |
|
|
|
|
|
#24 |
|
|
ben aday tavsiye etmek istiyorum
"serseri_canqo" adlı profilde gördüm kişiye katılmasını önerdim ama kardeşimiz nasıl katılacağını bilmiyormuş. ben köpeciğe bayıldım bence aday olmayı hak ediyor ![]() bu tatlı köpüşüde star pet olarak görmek isteriz ![]() işte güzellik; |
|
|
|
|
|
#25 |
|
bihterinde bunu yaşamasını istiyorum
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
BEİM DÜNYA GÜZELİ MELEK KIZIM ... hangi fotoyu koysam bilemiyorum bile o kadar güzelki her fotoğrafı
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
üzgünüm başlığı okumamışım burası köpüşler içinmiş
Bu mesaj en son " 17-12-08 " tarihinde saat 15:25 itibariyle elvinacık tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
kesin katılıcas biz aresçimle a
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
yoo köpekler için değil sadece yanılma bütün dostlar için burası yani star pet bir iguanada seçilebilir
ayrım yok ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aday, diyenler..., doberman, istiyoruz, kopegim, olmak |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |